Betulorhnm kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım rehberde toplu silim ve silinenlerin geri gelmesi sorunu

Arkadaşlar google rehber var bildiğiniz gibi, ama iğrenç bir şey öyle böyle değil. Toplu silim yapabiliyor muyum ya da tüm rehberi silme. İkisini de öğrenmek istiyorum, lütfen yardım edin internette baktım ama çözüm bulamadım[emoji120]. Ayrıca tek tek silince de kişiler geri geliyor bir süre...
  2. B

Yardım okuma moduna neden geçiyor

telefon bir süre sonrs kendi kendine okuma moduna geçiyor. Neden geçiyor ve nasıl kapatırım bu oto geçişi? Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
  3. B

Yardım bağlantı noktası gözükmüyor

telefonumdan bağlantı noktasını açıyorum ama diğer cihazlardan gözükmüyor. Birden bire oldu. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. B

Soru pil çok çabuk bitiyor

telefonu babama verdim vermeden önce sıkıntı yoktu. Pil yine iyi kötü gidiyordu 2 gün. Formatladık telefonu, şarja takmış fullemiş gece bırakmış telefonu ve şarjı 40lara kadar düşmüş durduk yere. şok oldum. acil çözüm arıyorum. Facebook sildim, pil tasarrufu moduna aldım. Titreşimler falan zaten...
  5. B

Yardım pil çok çabuk bitiyor

arkadaşlar güncellemeden sonra gözle görülür bir düşüş başladı bende nasıl çözebilirim? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. B

Soru Redmi 5plus

dış kapının mandalıyız biz hocam Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. B

Çözüldü Güç tuşu ile arama Kapatma

Çok teşekkür ederimmm[emoji120][emoji120]. Ben sürekli güç tuşu yazıyordum çıkmıyordu. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Çözüldü Güç tuşu ile arama Kapatma

Arkadaşlar güç tuşu ile arama sonlandirmayi açtım ama kapatmak istiyorum, nasıl açığımı da unuttum bulamıyorum yardımcı olur musunuz lütfennn Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. B

Yardım Merhaba arkadaşlar

olmaz Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. B

Yardım Redmi 5 PLUS Ekran Takılma

hayırlı olsun nur topu gibi bir belanız oldu. Bende 4 aydır var... Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. B

Yardım Redmi 5 Plus Dokunmatik - Ekran Donması

Bu arada benim kendiliğinden geçti. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Yardım Instagram Fotoğraf Bulanıklığı

Bende de var aynı sıkıntı redmi 5plus Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. B

Yardım telefonum açılma ekranında kaldı

Tamam tesekkur ederim.
  14. B

Garantim var yollayacağım teşekkürler. Peki masrafı ne kadar olu biliyor musunuz
  15. B

EDL modu ne nasıl rom yükleniyor?
Üst Alt