Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben birşey sormak istiyorum şimdi galeride fotoğrafları gizle modu var ben birkaç fotoğrafı gizledim sonrada ekranı yukarıdan aşağıya kaydırıp çıkar dedi yaptım yaptım gelmiyor bu özelliği kullanan var mı fotoğraflar yok oldu[emoji23]
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim ikisinide ben sormuştum ayrı ayrı yordum cvp alamayınca beklemek zor olmuştu [emoji4] tşkler
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok şikayetim Allaha şükür fark ettim bugün yeni aldım bi hafta olmadı degilim yaptırım süre geçmesin diye[emoji4][emoji23]
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birşey sormak istiyorum alakasız biraz ama bende xiaomi mi max 2 var altta 2 hoparlör görseli var özelliklerde stereo diyor ancak sağ taraftan ses geliyo ama soldan gelmiyor bozukmu yoksa herkeste aynımı [emoji848]
SM-T800 cihazımdan Tapatalk...
Birşey sormak istiyorum alakasız biraz ama bende xiaomi mi max 2 var altta 2 hoparlör görseli var özelliklerde stereo diyor ancak sağ taraftan ses geliyo ama soldan gelmiyor bozukmu yoksa herkeste aynımı [emoji848]
[emoji23] hocam ya programı kaldırdım uzantı dan yükleyince oldu[emoji4][emoji38] yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Arkadaşım tlf ingilizce yaptım bağlantıyı kestim mi fit ı kaldırdım sonra tekrar yükledim mi fit ingilizce versiyonda bir daha eleştirdim evet o zaman çıkıyor isimler ama tlf türkçe yapınca çıkmıyor