Betuleroglu kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Xiaomi Mi Max2 Kullanım Deneyimi

Malesef olmuyor öyle gelmiyor[emoji53] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. B

Soru Xiaomi Mi Max2 Kullanım Deneyimi

Ben birşey sormak istiyorum şimdi galeride fotoğrafları gizle modu var ben birkaç fotoğrafı gizledim sonrada ekranı yukarıdan aşağıya kaydırıp çıkar dedi yaptım yaptım gelmiyor bu özelliği kullanan var mı fotoğraflar yok oldu[emoji23] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. B

Rom Xiaomi Mi Max 2 Lineage OS 14.1 Nougat Unofficial Sürüm

Çok teşekkür ederim ikisinide ben sormuştum ayrı ayrı yordum cvp alamayınca beklemek zor olmuştu [emoji4] tşkler SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. B

Yardım Xiaomi Mi Max 2 için MIUI V8.5.6.0.NDDMIED Global Kararlı rom yayınlandı

Sorun değil ekleyebilirsiniz iyi günler sizede MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Yani noluyor buraya dahil edince[emoji16] pek kullanmıyorum kusura bakmayın bilmiyorum o yüzden MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. B

Yok şikayetim Allaha şükür fark ettim bugün yeni aldım bi hafta olmadı degilim yaptırım süre geçmesin diye[emoji4][emoji23] MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. B

Çok teşekkür ederim [emoji4] bozuk diye garantiye yollicaktım az kalsın [emoji23] SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Birşey sormak istiyorum alakasız biraz ama bende xiaomi mi max 2 var altta 2 hoparlör görseli var özelliklerde stereo diyor ancak sağ taraftan ses geliyo ama soldan gelmiyor bozukmu yoksa herkeste aynımı [emoji848] SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi SM-T800 cihazımdan Tapatalk...
  9. B

Rom Xiaomi Mi Max 2 Lineage OS 14.1 Nougat Unofficial Sürüm

Birşey sormak istiyorum alakasız biraz ama bende xiaomi mi max 2 var altta 2 hoparlör görseli var özelliklerde stereo diyor ancak sağ taraftan ses geliyo ama soldan gelmiyor bozukmu yoksa herkeste aynımı [emoji848] SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. B

İnceleme Mi Band 2 Func Button Uygulaması İncelemesi

[emoji23] hocam ya programı kaldırdım uzantı dan yükleyince oldu[emoji4][emoji38] yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. B

Ve band 2 güncel son versiyon yüklü diyor SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Arkadaşım tlf ingilizce yaptım bağlantıyı kestim mi fit ı kaldırdım sonra tekrar yükledim mi fit ingilizce versiyonda bir daha eleştirdim evet o zaman çıkıyor isimler ama tlf türkçe yapınca çıkmıyor SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. B

Anlaşılır olmuştur umarım hocam
  14. B

Himm ben dosyayı indirdim ve üstüne tıklayınca indirilemiyor yazısı çıkıyor ama not şeklinde söylim tlf root lu 5.1.1 rom yükledim acaba ondan mı?
  15. B

Bende yeni aldım ve isim göstermiyor linki yükledim ama tlf yükleyemedim yardim eder misiniz? GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt