betlisli kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Miui mail uygulaması durduruldu hatası

Arkadaşlar miui mail uygulamasıni bayadir kullanıyordum sonra bi ara bi hesap eklerken çöktü uygulamayı açarken durduruldu hatası veriyor kaç kere sildim yükledim sorun aynı.nasil duzeltebilirim iş yerinin maili en iyi onda çalışıyor
  2. B

Yardım Rom yüklerken twrp dosya isimleri değişti

Arkadaşlar twrpden rom yüklerken tlfndaki dosya isimleri resimdeki gibi değişti . içinde resimler vardı bu resimleri kurtarabilme şansım varmı
  3. B

Yardım Turkcell Mobil paylaşım hatası

Arkadaşlar telefonum redmi note 9s.turkcell mobil paylaşım yaptığım zaman paylaşım olmuyor baglansa bile bağlanan kişi internete giremiyor bunun ayarları nasıl oluyor
  4. B

Yardım Miui rehber sorunu

Arkadaşlar redmi 4x tlfn kullanıyorum ve miui 11 yüklü. Bugünlerde rehberde liste olarak simkart seçili ve rehbere girince sim kişileri görünüyor ama yukarıda arama kısmına isim aratmak için isim yazinca rehberde olmasina rağmen kişi yok diyor sorunu nasıl düzeltebilirim acaba
  5. B

Yardım Whatsapp çift uygulama bildirim sorunu

Whatshapp uygulamasını çift uygulama yaptım. Eskiden çift uygulamanin bildirim ayarlarını sessize alırken diğer whatshapp bildirimleri aynen kalıyordu şimdi sessize alırken öbürü de sessize giriyor eskiden ayrı ayrıydı bunu nasıl duzeltebiliriz
  6. B

MIUI 11 Redmi 4/4X(santoni) MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 NAMMIXM indirme bağlantısı

Sanki miui 10 a göre geçişler biraz ağır kalmış gibi sizdede öylemi bilmiyorum gözle görülür yavaşlık var
  7. B

MIUI 11 Redmi note 4x'e miui11 geldi

Batarya linkini atabilirmisin
  8. B

MIUI 11 Redmi 4/4X(santoni) MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 NAMMIXM indirme bağlantısı

Şimdi bende eu rom yüklü bunu twrp den kurunca sanırım tlfn hafızası sifirlanacak bildiğim kadarıyla doğrumu
  9. B

Kurup deneyenler yorumlarını paylaşabilirmi
  10. B

MIUI 11 Miui11 Port Redmi Note 4x pie

Bu tlfn için miui 11 yayinlanmayacak diye biliyorum
  11. B

İpucu IMEI ve EFS nedir ve neden yedeği alınmalıdır?

Efs seçeneği bende çıkmıyor neden acaba
  12. B

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Eol yazanlar artık hiç bir güncelleme almayacak mı yani
  13. B

İpucu Mi9 SE EDL Test Noktası

Peki antiroolback koruması varmı varsa ne yapacaz
  14. B

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Android 7 de kullanan oldumu işe yarıyormu miui 10 android 7 yüklü bende
  15. B

Fake Gps İle Sürpriz Nokta