betlisli kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Miui mail uygulaması durduruldu hatası

Arkadaşlar miui mail uygulamasıni bayadir kullanıyordum sonra bi ara bi hesap eklerken çöktü uygulamayı açarken durduruldu hatası veriyor kaç kere sildim yükledim sorun aynı.nasil duzeltebilirim iş yerinin maili en iyi onda çalışıyor
  2. B

Yardım Çalınmış telefona Kilit Koyma

İphone tlfnlar yazılımdan ötürü birbirleriyle etkileşim halindedir hep yani çalıntı bir tlfn bir başka iphonlu tlfnun yanindan geçerse kapalı bile olsa bunu hemen sistem tespit edip izleyebiliyor bune benzer yazılımı googlede yapmaya başlamış çalıntı olaylarına karşı
  3. B

Soru TWRP yüklerken aldığım hata

Otomatik twrp yükleyici indir kodları kendisi giriyor https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-twrp-3-3-1-1101-tek-tus-yukleme-araci.60036/
  4. B

Soru TWRP yüklerken aldığım hata

Driver sorunu var.gelistirici seçenekleri acikmi
  5. B

Yardım Mi tv stick bağlı internet yok hatası

Bende sticki düz tutturunca bağlantı hatası veriyor ama yan olunca bağlantı hatası vermiyor bir de böyle deneyin
  6. B

MIUI 12.5 Redmi Note 9S - Hindistan Kararlı Rom V12.5.1.0.RJWINXM İndirme Bağlantıları

Önce bi hafızayı formatla.yine olmazsa Hint sürümünün 12.05 olani fastboot la yükle sonra ota guncellemeden sürümü yukselt bu kadar basit
  7. B

MIUI 12.5 Redmi Note 9S - Hindistan Kararlı Rom V12.5.1.0.RJWINXM İndirme Bağlantıları

Benim diğer sürümde de takvim saat gibi uygulamaların küresel simge animasyonları çalışmıyordu bu güncelleme de düzelir dedim yine düzelmedi ayarlardanda animasyonlar açık nasıl duzeltebilirim acaba
  8. B

Yardım Bootloader Kilidi açıldıktan tekrar kapanır mı?

Xiaomitool ile imkan dahilinde.boitloader kapalıyken rom atabiliyorsun
  9. B

Yardım Bootloader Kilidi açıldıktan tekrar kapanır mı?

Twrp olmadan miflash ile fastboot rom at daha sağlıklı
  10. B

Soru Siliyorum Tekrar Geliyor

Mi buluta tarayıcı üzerinden oturum aç oradaki çöp kutusunu boşalt.senkronizasyandan geliyor
  11. B

Yardım Numara Engelleme Çalışmıyor

Aynı numarayı başına sıfır koymadanda engellei listesine eklemeyi dene
  12. B

Yardım Redmi note 7 MIUI 12.5 kasma sorunu

12.5 sürümünü telefona temiz kurulum olarak atın sorun kalmaz.
  13. B

Yardım Donup kalma

Yurtiçi yurtdışı alakası yok.fastboottan kurulum yapın düzelir
Üst Alt