Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar miui mail uygulamasıni bayadir kullanıyordum sonra bi ara bi hesap eklerken çöktü uygulamayı açarken durduruldu hatası veriyor kaç kere sildim yükledim sorun aynı.nasil duzeltebilirim iş yerinin maili en iyi onda çalışıyor
Arkadaşlar telefonum redmi note 9s.turkcell mobil paylaşım yaptığım zaman paylaşım olmuyor baglansa bile bağlanan kişi internete giremiyor bunun ayarları nasıl oluyor
Arkadaşlar redmi 4x tlfn kullanıyorum ve miui 11 yüklü. Bugünlerde rehberde liste olarak simkart seçili ve rehbere girince sim kişileri görünüyor ama yukarıda arama kısmına isim aratmak için isim yazinca rehberde olmasina rağmen kişi yok diyor sorunu nasıl düzeltebilirim acaba
Whatshapp uygulamasını çift uygulama yaptım. Eskiden çift uygulamanin bildirim ayarlarını sessize alırken diğer whatshapp bildirimleri aynen kalıyordu şimdi sessize alırken öbürü de sessize giriyor eskiden ayrı ayrıydı bunu nasıl duzeltebiliriz