Bestamim kullanıcısının son içeriği

1. Bestamim

Video Yurtdışı Kayıtsız Telefona İmei Atmadan Kullanmak İstermisiniz

Bosuna zaman harciyor bu konuyu cop kutusuna gonderin ne bu böyle 😂😂
  2. Bestamim

Rehber Youtube Vanced Varsayılan Yapma

Guzel paylasim desteklenen paylasmlari ac dedikten sonra alttaki youtubeleri ekle diyip tik isareti koymak da gerekiyormus bilginize :)
  3. Bestamim

Yardım PEAP Wi-Fi Ağında VoWiFi Çalışmıyor

Hocam bu sorunu ben cok kez denedim baglandigim wifilerin ekran resmini de atayım 1 İmkan varsa Modemi degistirmeyi deneyin veya güncelleyin 2 Modeme yakın durun 3 Operatorunuzun uygulamasindan ve telefondan 4.5 G kapatip açın
  4. Bestamim

Rehber MIUI Cihazlarda Reklamların Tamamen Engellenmesi

Chrome flags haric hepsini yaptim emegine teşekkürler
  5. Bestamim

Rehber MIUI Cihazlarda Reklamların Tamamen Engellenmesi

Kral emeğine saglik Lakin konu taaa 2021 de açılmış tekrar guncellermisin
  6. Bestamim

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Hocam videonu izledim ve çok aciklayici yapmışsın lakin bu konu hakkinda yardım isteyenlerin bilgisayarina uzaktan bağlanarak sen yapsan olmaz mi Senin bunları yapman 1dk Ben ugrassam 2 gün 😂
  7. Bestamim

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Merhaba arkadaşlar bende Xiaomi 15 Ultra global aldim cihaz daha 1 aylik imei ve bl vs hicbirsey atılmadı zaten suan yurtdisindayim 1 ay sonra Türkiye'ye döneceğim. Gidince hemen mi yaptirmak lazim yoksa 4+4 ay yani mayis 2026 da 2 imei de düşmüş olacak mayis da mi yaptiralim ve hangi rom
  8. Bestamim

Soru Bölge değiştirmek performansı artırır mı?

Bende de Almanya seçili. - neden Almanya sectim? + İnanin bende bilmiyorum telefonu kurarken o kadar çok heycanliydim ki hic birsey hatirlamiyorum 😂
  9. Bestamim

Yardım IMEI atıldı nasıl kontrol edilir

Bu görüntüye nereden bakıyoruz
  10. Bestamim

Yardım Xiaomi Cihazımı Bul Aktif Etme Hatası

Ayarlar/Xiaomi Hesabi/Xiaomi Cloud kategorisinde bulunan Cihazımı bul ozelligini aktifleştirmek istediğimde şifreyi giriyorum ama tekrar ana sayfaya atıyor web sayfası bulunamadı uyarısı veriyor
  11. Bestamim

Sohbet Merhaba.

Teşekkürler ;)
  12. Bestamim

Sohbet Merhaba.

Bir çok Irc sunucusu vardı hangibirini sayayım kelebek in scriptinde kayıtlı vardı galiba :)
  13. Bestamim

Sohbet Merhaba.

Teşekkür ederim hoşbuldum Superonline, Mynet, zurna sohbet.net En güzeli Mynet di sonra smeet e geçince orası da bitti abi Sohbet.net hala devam ediyor sanırım Eskiden iyiydi şimdi hep görüntülü uygulamalar çıktı tabi biz oralarda yokuz çünkü 2 çocuk var :D
Üst Alt