bertonee kullanıcısının son içeriği

1. bertonee

Çözüldü Güncelleme yapamıyorum

Hiç bilmediğim bir konu olmasına rağmen sabırla sorularıma cevap verip. Güncellemeyi yapmamı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum.
  2. bertonee

bu romu telefon kendisi otomatik indirdi. Peki ben aynı romu netten nasıl indirebilirim?
  3. bertonee

yukarıda resim ekledim kırmızı yazılar var error felan yazdı
  4. bertonee

direk oku çektim sonuç bu hocam neden hata verdi? 1585151796 böyle oldu :(
  5. bertonee

Sanırım twrp yi yüklemeyi başardım. Şimdi güncelleme dosyasını yükleyeceğim fakat 2 tane tik yeri var orda onları işaretlemem gerekiyor mu?
  6. bertonee

tıkladım hocam aynı yine boş
  7. bertonee

Güncellemeyi indirdim telefonu kapattım twrp yi açtım instale girdim fakat instal kısmı biraz farklı normalde DCIM DOWNLOAD vs vardı izlediğim videolarda burda yoktu neyse dedim guncelemenin olduğu storage dosyasına girdim fakat içi boş görünüyor? Ne yapmalıyım?
  8. bertonee

Tmm hocam indirme tamamlanınca yapacağım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
  9. bertonee

Anladığım kadarıyla bu video daki gibi yapacağım sadece siz kurulum bitince art dalvik - cache yapın demişsiniz. Video da bunu göstermiyor. Bunu ben nasıl yapacağım
  10. bertonee

İmei atan kişiye yazdım twrp ekranı üzerinden güncellemeyide sıfırlamayi da ordan yapacaksın telefona yüklü dedi. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
  11. bertonee

Selamünaleyküm arkadaşlar, Xiaomi mi 9t kullanıyorum imei atılmış durumda. İlk defa güncelleme geldi. İmei atan kişi güncelleme gelirse direk yapma imei gider gibi bişey demişti. Peki imei ve içinde ki dosyalarım gitmeden bu güncellemeyi nasıl yapabilirim? Rom root twrp vs bu işlerden hiç...
Üst Alt