Berkyyww kullanıcısının son içeriği

1. Berkyyww

Yardım S20 Ultra sim sorunu

Arkadaşlar merhabalar s20 ultra cihazım var yurtdışı magisk yükledim yeniden başlattım hattı görmemeye başladı magiski kaldirdim sonra sim 1 de hat takılıyken sim yoneticisine tiklayinca sim yoneticisi çöküyor ayarlara atıyor geri çözüm onerileriniz nelerdir imei duruyor ama imeide sorun var gibi
  2. Berkyyww

Rom [RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]

Yurt Dışı imeili cihazim var bl kilidim açık bu roma geçerken herhangi bir sorunla karşılaşlırmıyım?
  3. Berkyyww

Rehber Endonezya Sürümleri Farkları ve Deneyimler

Endonezya 12.5.4.0 Nasıldır sizce?
  4. Berkyyww

Soru Miui 12.5'den Miui 11'e Düşürmek

Tamamdır yardımın için teşekkür ederim
  5. Berkyyww

antirollback'i kontrol ettim anti : 1 cıktı sürümler arasında geçiş yapabiliyorum herhalde?
  6. Berkyyww

Bootloaderim açık antirollbacki nasıl kontrol edebilirim zaten daha öncesinde fastboost rom yuklemistim
  7. Berkyyww

Merhabalar Şuanda telefonumda 12.5.6 Endonezya Romu Kurulu Fakat ben miui 12.5 sürümüne sıcak bakmıyorum 11.0.20 ye geçmek istiyorum fastboot ile sürüm düşürürken herhangi bir şey gereklimi ve karşıma ne gibi hatalar çıkar yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Berkyyww

Yardım mi 8 orjinal batarya değiştirdim ama...

Accubattery ile tek şarjda net sonuc alamazsınız 2-3 kere telefonunuzu kapanana kadar kullanıp 0 dan 100 e kadar doldurun
  9. Berkyyww

Yardım Note 8 Şebeke ve Wifi Yok

Mi flashla rom atarken bl kilidini açmak zorunda mıyız cihaz yurtiçi Türkiye'den alinma
  10. Berkyyww

Yardım Note 8 Şebeke ve Wifi Yok

Merhabalar Anneme Ait Note 8 model telefon var telefonu yeniden başlattım ve sim card i okumuyor hizmet yok diyor ve Wifi açılmıyor açma tuşuna bastığımda ayarlar yanıt vermiyor diyor telefon uzun süredir açık ve bu sürenin öncesinde güncelleme yapmış bende uzun süredir açık olduğunu görünce...
  11. Berkyyww

Soru redmi note 8 pro wipe sonrası ime gitmesi

Hayır çıkmaz ben kurmuştum herhangi bir problem çıkmadı 1676702545 O sürüme gecmeni tavsiye etmem bazı teknik sorunlar oluyor Endonezya 12.5.6 ya gecmeni öneririm global istemiyorsan
  12. Berkyyww

Soru redmi note 8 pro wipe sonrası ime gitmesi

Telefonun kendi recoverysinden yapılan işlemde maalesef imei gidiyor imei gitmeden sıfırlamak istiyorsanız ya twrp kullanıcaksınız yada fastboot ile aynı romu kurarak sıfırlıcaksanız şahsen ben öyle yapıyorum
  13. Berkyyww

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (begonia) Endonezya Kararlı Rom V12.5.6.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları

1.5.4 dediğiniz hangisi oluyor ? bide performansı nasıl?
  14. Berkyyww

Soru Redmi Note 8 Pro İçin En iyi Endonezya Rom Sürümü Tavsiyesi!

Merhabalar RN8Pro için Endonezya rom en stabil batarya ve oyun performanslı sürüm nedir tavsiyeniz varmı 12.5.6 yı yükledim sarjı biraz hızlı gidiyor gibime geliyor.
Üst Alt