Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar s20 ultra cihazım var yurtdışı magisk yükledim yeniden başlattım hattı görmemeye başladı magiski kaldirdim sonra sim 1 de hat takılıyken sim yoneticisine tiklayinca sim yoneticisi çöküyor ayarlara atıyor geri çözüm onerileriniz nelerdir imei duruyor ama imeide sorun var gibi
Merhabalar Şuanda telefonumda 12.5.6 Endonezya Romu Kurulu Fakat ben miui 12.5 sürümüne sıcak bakmıyorum 11.0.20 ye geçmek istiyorum fastboot ile sürüm düşürürken herhangi bir şey gereklimi ve karşıma ne gibi hatalar çıkar yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar Anneme Ait Note 8 model telefon var telefonu yeniden başlattım ve sim card i okumuyor hizmet yok diyor ve Wifi açılmıyor açma tuşuna bastığımda ayarlar yanıt vermiyor diyor telefon uzun süredir açık ve bu sürenin öncesinde güncelleme yapmış bende uzun süredir açık olduğunu görünce...
Hayır çıkmaz ben kurmuştum herhangi bir problem çıkmadı
1676702545
O sürüme gecmeni tavsiye etmem bazı teknik sorunlar oluyor Endonezya 12.5.6 ya gecmeni öneririm global istemiyorsan
Telefonun kendi recoverysinden yapılan işlemde maalesef imei gidiyor imei gitmeden sıfırlamak istiyorsanız ya twrp kullanıcaksınız yada fastboot ile aynı romu kurarak sıfırlıcaksanız şahsen ben öyle yapıyorum
Merhabalar RN8Pro için Endonezya rom en stabil batarya ve oyun performanslı sürüm nedir tavsiyeniz varmı 12.5.6 yı yükledim sarjı biraz hızlı gidiyor gibime geliyor.