berkexx kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım ekran kendi kendine basıyor

teşekkür ederim ojinalini nereden bulabilirim
  2. B

Yardım ekran kendi kendine basıyor

selamlar mi4s teefonumun ekranı sorun yapıyordu bu yuzden çinden ekran getirttim taktırdım bir hafta sonra ekran kendi kendine basmaya başladı bu konuda yadımınızı bekliyorum
  3. B

m4s dokunmatik ekran çalışmıyor

teşekkür ederim temiz kurulum da yaptım değişmedi valla bende atam analamadım sensor sanırım ekranın üstündeki ayrı bir cam
  4. B

bir kaç telefoncu ekrandan dedi açıkçası hiç bakmadılar frumdaki mi4s porogramını tekrardan yükledim değişen birşey yok dokunmatik bazan çalışıyor bazen ağır bazen hiç çalışmıyor sizin öneriniz nedir hocam. birde ekran ve sensör ayrı sanırım sensörmü ekranmı yada ikisinide mi almam gerekir...
  5. B

ekran deşmesi gerekiyor diyortelefon tamircileri türkiyede bulabilirmiyim forumdaki ücretli destek bölümüne yazdım 2 defa dönüş olmadı
  6. B

selamlar dünden beri ekranım çalışmıyor ekran geliyor fakat hiç bir işlem yapamıyorum kapatım açtım düzelmedi sorun ne olabilir
  7. B

Mi4s sar değeri

Xiaomi Mi 4S SAR is 0.56W/KG. mişş çok ta emin değilim açıkçası bir yerde bulabildim
  8. B

Rehber Mi4S Bootloader Unlock - Root - TWRP - Türkçe Rom

valla bende onu soruyorum ))) hızlı şarz olmuyor artık
  9. B

selamlar mi4s rot yukarıda anlatılan şekilde rot yaptıktan sonra kullanıyorum fakat şarz olma süresi bayağı arttı bu konuda yardım edebilirmimisiniz
  10. B

Satış Mi 4s satış

Evet 64 gold
  11. B

Satış Mi 4s satış

Selamlar ben denizciyim çinden 2 adet mi4s aldım birini saıyorum sadece alırken bir defa kontrol sebebiyle çalıştırıldı kutulu fiyat 1000 tl
  12. B

Satış Mi 4s satış

Selamlar ben denizciyim çinden 2 adet mi4s aldım birini saıyorum sadece alırken bir defa kontrol sebebiyle çalıştırıldı kutulu fiyat 1000 tl
  13. B

Super şu açtığımda kodlama yok uyarısını alıyorum sonra girdiğimde 4.3e yükselttiyseniz manuel olarak rootlayin yazısı çıkıyor
  14. B

Xiaomi çine mail yzdım hemen cevap verdiler mi hesabı sorunu hallettim sizlerede çok teşşekkür ederim ayrıca ..
  15. B

teşekkürler deniyim bir pek hakim değilim bakalım
Üst Alt