berkexx kullanıcısının son içeriği

1. B

Video eski telefondaki bilgileri yeni telefona aktarma

Cihaza gömülü gelen google ın aktarma sisteminibulamıyorum))
  2. B

o zaman fab ayarlarına dönüp deneyeyimmi
  3. B

merhaba önceki tel mi 14t pro bu telefonumu mi14 pro telfonuma almak istiyorum nasıl yapabilirim mi transfer ile bir türlü yapamadım hep tekrar bağlan çıkıyor
  4. B

Çözüldü mi 14 pro

teşekürler
  5. B

Çözüldü mi 14 pro

1758616999 bu romlarda türkçe ve google play varmı?
  6. B

Çözüldü mi 14 pro

teşkür ederim 1758606977 teşekkür ederim
  7. B

Çözüldü mi 14 pro

Sizden bir ricam daha bulunsam😌 1758562063 Buna uygun rom linkini verebilirmisiniz indirdiğim hata verdi
  8. B

Çözüldü mi 14 pro

çok teşekkür ederim ilginiz için
  9. B

Çözüldü mi 14 pro

gogle play yüklü türkçe dil var yeni güncelleme var diyor os2.0.217.0.VNBCNXM yüklemeden sonra telefon yeniden başlayınca . reboot, wipedata, connect with mi assistant çıkıyor rebot yapınca güncelleme güncelleme olmuyor wipe data mı yapsam telefonda hiç birşeyim yok
  10. B

Çözüldü mi 14 pro

alakanıziçi çok teşekkür ederim..1,0,41,0,unccnxm şu an cihazımda yüklü,, olan bu sizce (eu_SHENNONG_OS1.0.50.0.UNBCNXM bu romu yüklesem dahamı iyi olur yoksa olduğu gibi mi kalsın
  11. B

Çözüldü mi 14 pro

teşekkür ederim xiaomi nin kendi sitesinden bu rom(eu_SHENNONG_OS1.0.50.0.UNBCNXM_14.zip) indirmeye çalışıyoru fakat çok yavaş önereceğiniz başka bir yer var mı 3 gündür indirmeye çalışıyorum....
  12. B

Çözüldü mi 14 pro

çok anlamıyorum bu işlerden rom u pc.ye indirip öylemi kurayım demek istediniz
  13. B

Çözüldü mi 14 pro

direnç değişim yapılmadı kırmızı hata çıkmıyor wipedata, ilemi başlatsam bilmiyorum tekrardan güncelleme yapınca
  14. B

Çözüldü mi 14 pro

yeni güncelleme os2.0.217.0.VNBCNXM yüklemeden sonra telefon yeniden başlayınca . reboot, wipedata, connect with mi assistant çıkıyor rebot yapınca güncelleme yüklenmemiş görünüyor ne yapamalıyım
Üst Alt