Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba önceki tel mi 14t pro bu telefonumu mi14 pro telfonuma almak istiyorum nasıl yapabilirim mi transfer ile bir türlü yapamadım hep tekrar bağlan çıkıyor
gogle play yüklü türkçe dil var yeni güncelleme var diyor os2.0.217.0.VNBCNXM yüklemeden sonra telefon yeniden başlayınca . reboot, wipedata, connect with mi assistant çıkıyor rebot yapınca güncelleme güncelleme olmuyor wipe data mı yapsam telefonda hiç birşeyim yok
alakanıziçi çok teşekkür ederim..1,0,41,0,unccnxm şu an cihazımda yüklü,, olan bu sizce (eu_SHENNONG_OS1.0.50.0.UNBCNXM bu romu yüklesem dahamı iyi olur yoksa olduğu gibi mi kalsın
teşekkür ederim xiaomi nin kendi sitesinden bu rom(eu_SHENNONG_OS1.0.50.0.UNBCNXM_14.zip) indirmeye çalışıyoru fakat çok yavaş önereceğiniz başka bir yer var mı 3 gündür indirmeye çalışıyorum....
yeni güncelleme os2.0.217.0.VNBCNXM yüklemeden sonra telefon yeniden başlayınca . reboot, wipedata, connect with mi assistant çıkıyor rebot yapınca güncelleme yüklenmemiş görünüyor ne yapamalıyım