berker22berker kullanıcısının son içeriği

1. berker22berker

Yardım Xiaomi 13 ULTRA batarya değişimi

selam bende cok araştırdım kardeşim ama orjınal batarya bulmak imkansız galiba
  2. berker22berker

Yardım Mi 11 Ultra Alınırmı

11 ultrada snapdragon 888 var kronık ısınma problemı var oyun oynamam dersen al günlük kullanımda gider ama oyunda elin yanar
  3. berker22berker

Yardım Mi 13 ultra çin romu yükledikten sonra bildirim alamama ve gemini hey google komutu kullanamama

eu rom 3.0.3 var 13 ultramda mermi gibi sıfır sıkıntı deneyin derim
  4. berker22berker

Haber Xiaomi 13 Ultra EEA HyperOs 3.0 geldi

Kardeşim ben eu hyper os 1-2-3 sımdı 3 teyim birkere bile WhatsApp sorunu yaşamadım rom sorunsuz yağ gibi akıyor
  5. berker22berker

Yardım Xiaomi 13 Ultra 3.0.1.0 Güncellemesi Sonrası BootLock?

Zamanında bendede vardı kamera içinden çıkardı çok güzel telefondu be 🙂
  6. berker22berker

Haber Xiaomi 13 Ultra EEA HyperOs 3.0 geldi

merhaba 20 gündür 13 ultramda 3,0,3,0 eu rom kullanıyorum global falan hikaye aşırı stabil eu rom geçmeyen varsa acil kursun bence :D
  7. berker22berker

Soru Xiaomi 17 pro max Kayıt ne zaman olur

13 ultra kullanıyorum 2 senedir o kadar memnunum ki başka tel alasım gelmiyor
  8. berker22berker

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Eu rom başyapıt her telimde kurarım arkama yaslanırım
  9. berker22berker

Yardım Xiomi 17 pro max

Bendede olmuştu içeriği yeniden düzenle deyin tüm izinleri verdikten sonra sorun kalmaz 🙂
  10. berker22berker

Soru Xiaomi 17 pro max Kayıt ne zaman olur

Zamanında RSA kilidi imkansız falan dediler çözüldü zamanla buda çözülür
  11. berker22berker

Yardım 13 ultra ekran değişimi sonrası parmak izi çalışmıyor ?

Herşeyi denedim olmuyor hiçbir türlü bence bu kritik bir konu ama nedense internette tam bir bilgi yok
  12. berker22berker

Yardım 13 ultra ekran değişimi sonrası parmak izi çalışmıyor ?

Merhaba arkadaşlar 13 ultramın ekran değişiminden sonra parmak izi çalışmıyor ekleme yapmıyor illa resimde eklediğim aleti alarak mı yapmak gerekiyor kalibrasyonu herşeyi denedim ayar ekranına girdim çekirdek sürümüne tıklayarak ama beyaz kağıt koy diyor koyuyorum siyah koy diyor koyuyorum...
  13. berker22berker

Yardım 13 ultra android 16 twrp lazım ?

Sağol ustam yarın deneyeceğim
  14. berker22berker

Yardım 13 ultra android 16 twrp lazım ?

merhaba arkdaşlar acaba elinde 13 ultra için android 16 twrp olan varmı hyper os eu 3 yükledim aşırı derece memnunum ama twrp lazım
  15. berker22berker

Soru 13 ultra global rom üstüne fastbot ile eea rom kurmak?

Arkadaşlar değerli xiaomiciler 13 ultra telefonuma global rom üzerine eea rom indirip mi flash ile Fast boot rom kursam verilerim programlarım gidermi? Değerli görüşlerinizi bekliyorum sağolun şimdiden.
Üst Alt