Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spotify aile planıma ortak arıyorum. Şu an 0 kişi davet etme hakkım var. Geldiği an üyeliği başlatıyoruz.
Ücreti ay başına 5 lira olmak üzere her ay veya 6 aylık(30₺) olarak yollayabilirsiniz.
IBAN, Papara ve Paycell ile parayı yollayabilirsiniz.
Forumdan ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler herkese...
Mental olarak emekli Fullstack Android Developer bir abimizin yaptığı bu Magisk Modülü Windowstaki ses düzeyi karıştırıcısını Android'e getiriyor.
Oyun oynarken hep böyle bir şey olsun istemiştim. Oyun oynamayı bıraktıktan sonra karşıma böyle bir şey çıktı. Ben çok kullanamayacağım ama benim...
MiRoom rom kullanırken apk dosyalarını açmaya çalıştığımda "Bu Dosyayı Açabilecek Uygulama Bulunamadı" hatası aldım. Birkaç yöntem deneyerek çözümü buldum.
Bu yöntemi uygulayabilmek için bir bilgisayara ihtiyacımız var. Bilgisayarda da ADB kurulu olması gerekiyor
Windows ADB kurulumu için bu...
Yeni gelen versiyondaki yeni özellikleri araken odaklanma modunu gördüm. Ve 1,5 saatlik odaklanmayı seçtim. Moddan çıkmam için tek yol 1,5 saatin geçmesi mi yoksa başka bir yol var mı?
Hocam bu bağlantıda en güncel sürümün hangisi olduğu yazıyor.
1572631544
Ama Global Rom yüklemeden önce cihazınızın Global veya Çin cihazı olup olmadığına dikkat edin. Cihzazınızı brick durumuna sokabilirsiniz.