berkemir0 kullanıcısının son içeriği

1. berkemir0

Satış Spotify Aile Üyeliğime Ortak Arıyorum

Spotify aile planıma ortak arıyorum. Şu an 0 kişi davet etme hakkım var. Geldiği an üyeliği başlatıyoruz. Ücreti ay başına 5 lira olmak üzere her ay veya 6 aylık(30₺) olarak yollayabilirsiniz. IBAN, Papara ve Paycell ile parayı yollayabilirsiniz. Forumdan ulaşabilirsiniz. Teşekkürler herkese...
  2. berkemir0

Rehber Her Uygulamanın Ses Seviyesini Ayrı Ayrı Ayarlamak

Mental olarak emekli Fullstack Android Developer bir abimizin yaptığı bu Magisk Modülü Windowstaki ses düzeyi karıştırıcısını Android'e getiriyor. Oyun oynarken hep böyle bir şey olsun istemiştim. Oyun oynamayı bıraktıktan sonra karşıma böyle bir şey çıktı. Ben çok kullanamayacağım ama benim...
  3. berkemir0

Rehber APK Dosyaların Yüklenmemesi Sorunu | Package Installer Yüklemek

MiRoom rom kullanırken apk dosyalarını açmaya çalıştığımda "Bu Dosyayı Açabilecek Uygulama Bulunamadı" hatası aldım. Birkaç yöntem deneyerek çözümü buldum. Bu yöntemi uygulayabilmek için bir bilgisayara ihtiyacımız var. Bilgisayarda da ADB kurulu olması gerekiyor Windows ADB kurulumu için bu...
  4. berkemir0

Yardım Twrp ve Root İşlemleri

Forumda konusu vardır. Biraz araştırıp bulun. Ben şahsen cihazınız için son sürüm yüklemenizi tavsiye ederim.
  5. berkemir0

Yardım Bir yazıyı kaydırarak ekran görüntüsü alamiyorum.

Her sitede veya uygulamada düzgün çalışmıyor zaten hocam. Birde forum kuralları gereği başlıkta acil gibi ifadelerin kullanılması yasak.
  6. berkemir0

Yardım Odaklanma Modundan Çıkmanın Yöntemi Var Mı?

Yeni gelen versiyondaki yeni özellikleri araken odaklanma modunu gördüm. Ve 1,5 saatlik odaklanmayı seçtim. Moddan çıkmam için tek yol 1,5 saatin geçmesi mi yoksa başka bir yol var mı?
  7. berkemir0

Yardım Mi 8 Global Beta'ya güncelleme gelmiyor

Fastboot'tan yeni rom atın hocam
  8. berkemir0

Yardım Mi 8 Yazılım

Hocam verdiğim linke fastboot rom linki gelice flashlayabilirsiniz.
  9. berkemir0

Yardım Mi 8 Yazılım

Cihaz şuan BL açık durumda mı
  10. berkemir0

Yardım MIUI 11 uygulama çekmecesi

POCO Launcher kullanabilirsiniz hocam.
  11. berkemir0

Yardım Mi 8 Yazılım

Hocam bu bağlantıda en güncel sürümün hangisi olduğu yazıyor. 1572631544 Ama Global Rom yüklemeden önce cihazınızın Global veya Çin cihazı olup olmadığına dikkat edin. Cihzazınızı brick durumuna sokabilirsiniz.
  12. berkemir0

Yardım Pixel Experience Yüz Tanıma

Hocam Smart Lock kısmına da baktım. Fakat orada da yüz tanıma yoktu. Şu an Globe Rom kullandığım için şimdilik bakamayacacağım.
  13. berkemir0

Yardım Mi9T miui 11 yükseltme

Güncelleyiciden güncelleyin.
  14. berkemir0

Rehber Xiaomi.eu Gibi Romlardaki Uygulama Simgelerini MIUI Orijinal Haline Getirme

Sadece sizin için değil herkes için hocam.
Üst Alt