berke1 kullanıcısının son içeriği

1. berke1

Yardım Whatsapp Özel Bildirimler

Merhaba arkadaşlar, whatsapp grup ve kişisel bildirimleri farklı seslerde yapabiliyorum ancak gruplar arasında bir grubun sesini özel bildirimlerden değiştirdiğim taktirde tüm grupların sesi oluyor. Bu sorun başına gelen veya çözümünü bilen var mı acaba ?
  2. berke1

Soru İmei atılmış cihaza rom yükleme

İmei atılmış ancak bl kilidi şu an kapalı olan cihaza rom nasıl atabiliriz imei gitmeden? Yardımcı olabilecek var mı?
  3. berke1

Sohbet S-unlock Mağduriyeti

Redmi note 8 cihazım brick olmuştu. Yetkili hesap için s unlock ile irtibat kurdum. Parayı aldıktan sonra hizmet sağlayamadıklarını söylediler beklememi belirtiler. 1 hafta bekledim dönüş yapmadılar. Başka yerden hesap bulup hallettim. İade istedim iade edeceklerini söyleyip söyleyip...
  4. berke1

Yardım Redmi Note 8 Batarya Süresi

Arkadaşlar merhabalar malum cihazımı brickten yeni kurtardım ancak şu an batarya süresi kafamı kurcalıyor. Ekran görüntülerini ekte vereceğim bir incelerseniz sevinirim.
  5. berke1

Soru Redmi Note8 Brick

Merhabalar arkadaşlar, cihazıma twrp üzerinden rom atarken wipe işlemi yapmıştım sonrasında telefonu rom flashlamadan bırakıp lavaboya gitmiştim. Benim oğlan kaydırma yerini görünce wipe işleminden sonra reboot atmış. Sonrasında ise cihaz sistem hatası vermeye başladı rom atamıyordum. Fastboot...
Üst Alt