Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, whatsapp grup ve kişisel bildirimleri farklı seslerde yapabiliyorum ancak gruplar arasında bir grubun sesini özel bildirimlerden değiştirdiğim taktirde tüm grupların sesi oluyor. Bu sorun başına gelen veya çözümünü bilen var mı acaba ?
Fatih bey eminim cihazım brick olduktan sonra bl kapandı yetkili hesap ile açabildik cihazı sadece. %100 eminim cihaz BL kapalı. Bende geçen gün gördüm bir kişi geçtim falan filan demiş çok sıkılmıştım dedim ne olursa olsun abi ben google kişiler ve mesajdan kurtulacağım. İmei olduğu için de BL...
XiaomiMiTool V2 indirin programdan bölgeyi hindistan seçip romu bl kilitsiz yükleyebilirsiniz. Bazı arkadaşlar olmaz öyle şey diyecek ancak oluyor. Kendi cihazımda daha dün gerçekleştirdim işlemi. BL kapalı imei atılan bir cihaz oldugu için BL açmadan denedim ve oldu.