berke1 kullanıcısının son içeriği

1. berke1

MIUI 11 Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM

kusura bakmayın yeni gördüm. Arkadaş cevaplamış zaten.
  2. berke1

Yardım Whatsapp Özel Bildirimler

Merhaba arkadaşlar, whatsapp grup ve kişisel bildirimleri farklı seslerde yapabiliyorum ancak gruplar arasında bir grubun sesini özel bildirimlerden değiştirdiğim taktirde tüm grupların sesi oluyor. Bu sorun başına gelen veya çözümünü bilen var mı acaba ?
  3. berke1

Yardım Mi Kumanda çalışmıyor

peel mi remote tekrar internetten indirip kurun. Play Store Linki: Peel Mi Remote - Google Play'de Uygulamalar
  4. berke1

Tema Pam OS V11 / MiniOS DWM4

Bildirim konusunda çok sıkıntısı yok kullanılabilir.
  5. berke1

Güle güle kullanın :)
  6. berke1

İnceleme Google Kamera 48mp Örnekleri

Anladım teşekkür ederim.
  7. berke1

Tema Pam OS V11 / MiniOS DWM4

Güzel tema teşekkürler. Kullanmaya başladım şimdi. Aradığım sadelikte. Kilit ekranında bildirim problemi var mı temanın ?
  8. berke1

İnceleme Google Kamera 48mp Örnekleri

48 mp lik google camera modunu nasıl kullanabiliriz ? Cihaz Redmi Note 8
  9. berke1

Fatih bey eminim cihazım brick olduktan sonra bl kapandı yetkili hesap ile açabildik cihazı sadece. %100 eminim cihaz BL kapalı. Bende geçen gün gördüm bir kişi geçtim falan filan demiş çok sıkılmıştım dedim ne olursa olsun abi ben google kişiler ve mesajdan kurtulacağım. İmei olduğu için de BL...
  10. berke1

XiaomiMiTool V2 indirin programdan bölgeyi hindistan seçip romu bl kilitsiz yükleyebilirsiniz. Bazı arkadaşlar olmaz öyle şey diyecek ancak oluyor. Kendi cihazımda daha dün gerçekleştirdim işlemi. BL kapalı imei atılan bir cihaz oldugu için BL açmadan denedim ve oldu.
  11. berke1

MIUI 11 Gökyüzü efekti yok telefonumda

Özür dileyerek söylüyorum ancak bulamadım ekran görüntüsü olarak adım adım paylaşır mısınız?
  12. berke1

Soru İmei atılmış cihaza rom yükleme

Bl şu an kapalı açarsam imei gider değil mi?
  13. berke1

İ İmeiyi kaybetmeden bir seçeneğim yok mu. İmei yedeğim var brick olmadan önce twrp ile almıştım.
  14. berke1

İmei atılmış ancak bl kilidi şu an kapalı olan cihaza rom nasıl atabiliriz imei gitmeden? Yardımcı olabilecek var mı?
  15. berke1

Sohbet S-unlock Mağduriyeti

Siz tatildeydiniz hocam bende işim erkenden yapılsın istedim daha da geciktirdiler. Başka telefonum yoktu çünkü.
Üst Alt