Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Telefona yükleyebileceğimiz apk tarzı, mod tarzı uygulama var mı whatsapp aero gibi
Değişik ve İlginç bulduğunuz uygulamaları paylaşır mısınız?
İşe yarar şeyler olursa daha güzel olur tabi
Teşekkürler. :)
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhaba arkadaşlar
Şarj teması, bildirim teması ve çekim gücü barı değiştirme gibi Bi şansımız var mı?
Şarj yerini değiştirebilir miyim ya da ne kadar kaldığını yanına koyabilir miyim?
Teşekkürler.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemeden sonra pubgye giremiyorum sorun var güncellemede.
Her oyuna girdiğimde bu şekilde kalıyor. Nedeni. Nedir sizce? Fikri olan var mı ya da çözümü olan?
Sizde de oluyor mu?
Güncelleme sonrası İnternete giremiyorum 4.5G yazıyor fakat giremiyorum internete
Merhaba arkadaşlar
Ghost screen neden oluşuyor. Telefona zarar verir mi? Herhangi bir zararını görür müyüm?
Çok rahatsız etmiyor fakat ilginç bir durum yani takıntılı gibi bişey.
Bunu nasıl tedavi ederim, ya da nasıl düzeltirim fikri olan var mı?
Teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar
Günlük hayatımızda telefonu sürekli kullanıyoruz. Ve haliyle telefon çok çabuk kirleniyor pisleniyor. Benim ellerim çok çabuk terliyor ve telefonun ekranı kılıfı ve her yeri yapış yapış oluyor. Haliyle rahatsız oluyorum günde ortalama 10 kez ellerimi yıkıyorum.
Bu yüzden...
Mi 8 Lite kullanıcılarına sesleniyorum
Telefonunuzda oyun oynarken nasıl bir performans alıyorsunuz?
Kasma, donma, yaşıyor musunuz?
Ben pubg oynarken aşırı fazla ısınma yaşıyorum ve bazen oyuna bağlandığım zaman şarj bitiyor mecbur şarjdayken oynamak zorunda kalıyorum.
Şarja takdığımda şarj...
Bu xiaomilerde hep mi olur arkadaş, bildirim panelinde dahil her şey açık ama ne bildirim geliyor ne ses geliyor. Bunu çözümü yok mudur arkadaşlar?
Whatsapp
İnstagram hiç bir yerden bildirim gelmiyor.
[GLOBAL ROM-MIUI 11]
Merhaba arkadaşlar kullandığınız özelleştirme uygulamaları var mı? Klasik, modern tema olabilir ya da play store da bulunan launcherlar olabilir, bildirim paneli olabilir kişiselleştirme alanında uygulamalar sunabilir misiniz rica etsem
Saygılarımla
Tam ekran hareketleri kullanıyorum o yüzden klavye ekranın dibine yani aşağıya iniyor. Bunu yukarı taşıyamaz mıyız? Klavye aşağıda çok sinir bozucu ve telefon tutuş şeklimi bozuyor yazamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
WhatsApp'ı karanlık moda alamaz mıyız böyle bir şansımız var mı?
İnstagram karanlık mod alıyorken WhatsApp gibi bir uygulama neden almıyor anlamıyorum doğrusu.
Fikirleriniz nedir?
Teşekkürler...
Arkadaşlar daha önce böyle bir problem yoktu. Telefonumda bazı uygulamalara girince ses tuşu çalışmıyor örneğin ayarlara girince çalışıyor ama instagrama girince ses açma tuşuna basınca herhangi bir etkileşim olmuyor. Ses açmak için ayarlara girip ses tuşuna basıyorum öyle açılıyor.