Berkcanr kullanıcısının son içeriği

1. Berkcanr

Mod Güzel ve İlginç, Değişik Modlar

Arkadaşlar merhaba Telefona yükleyebileceğimiz apk tarzı, mod tarzı uygulama var mı whatsapp aero gibi Değişik ve İlginç bulduğunuz uygulamaları paylaşır mısınız? İşe yarar şeyler olursa daha güzel olur tabi Teşekkürler. :) MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Berkcanr

Çözüldü Mi 8 Lite Status,Notification temaları

Herkese merhaba arkadaşlar Şarj teması, bildirim teması ve çekim gücü barı değiştirme gibi Bi şansımız var mı? Şarj yerini değiştirebilir miyim ya da ne kadar kaldığını yanına koyabilir miyim? Teşekkürler. MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Berkcanr

Çözüldü Güncelleme sonrası 11.0.8.0

Güncellemeden sonra pubgye giremiyorum sorun var güncellemede. Her oyuna girdiğimde bu şekilde kalıyor. Nedeni. Nedir sizce? Fikri olan var mı ya da çözümü olan? Sizde de oluyor mu? Güncelleme sonrası İnternete giremiyorum 4.5G yazıyor fakat giremiyorum internete
  4. Berkcanr

MIUI 11 Güncelleme 11.0.8.0 PDTMIXM

Arkadaşlar az önce xiaomi mi 8 lite telefonuma güncelleme geldi, bilgisi olan var mı? Sistem bölgesini Hindistan olarak kullanıyorum.
  5. Berkcanr

Çözüldü Forumun Uygylaması var mı?

Arkadaşlar forumun Uygylaması var mı?
  6. Berkcanr

Soru Ghost Screen

Merhaba arkadaşlar Ghost screen neden oluşuyor. Telefona zarar verir mi? Herhangi bir zararını görür müyüm? Çok rahatsız etmiyor fakat ilginç bir durum yani takıntılı gibi bişey. Bunu nasıl tedavi ederim, ya da nasıl düzeltirim fikri olan var mı? Teşekkürler..
  7. Berkcanr

Soru Telefon temizliği

Merhaba arkadaşlar Günlük hayatımızda telefonu sürekli kullanıyoruz. Ve haliyle telefon çok çabuk kirleniyor pisleniyor. Benim ellerim çok çabuk terliyor ve telefonun ekranı kılıfı ve her yeri yapış yapış oluyor. Haliyle rahatsız oluyorum günde ortalama 10 kez ellerimi yıkıyorum. Bu yüzden...
  8. Berkcanr

Sohbet Xiaomi Mi 8 Lite Pubg

Mi 8 Lite kullanıcılarına sesleniyorum Telefonunuzda oyun oynarken nasıl bir performans alıyorsunuz? Kasma, donma, yaşıyor musunuz? Ben pubg oynarken aşırı fazla ısınma yaşıyorum ve bazen oyuna bağlandığım zaman şarj bitiyor mecbur şarjdayken oynamak zorunda kalıyorum. Şarja takdığımda şarj...
  9. Berkcanr

Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Bildirim

Bu xiaomilerde hep mi olur arkadaş, bildirim panelinde dahil her şey açık ama ne bildirim geliyor ne ses geliyor. Bunu çözümü yok mudur arkadaşlar? Whatsapp İnstagram hiç bir yerden bildirim gelmiyor.
  10. Berkcanr

Çözüldü MIUI Kişiselleştirme

[GLOBAL ROM-MIUI 11] Merhaba arkadaşlar kullandığınız özelleştirme uygulamaları var mı? Klasik, modern tema olabilir ya da play store da bulunan launcherlar olabilir, bildirim paneli olabilir kişiselleştirme alanında uygulamalar sunabilir misiniz rica etsem Saygılarımla
  11. Berkcanr

Çözüldü Google GBoard

Tam ekran hareketleri kullanıyorum o yüzden klavye ekranın dibine yani aşağıya iniyor. Bunu yukarı taşıyamaz mıyız? Klavye aşağıda çok sinir bozucu ve telefon tutuş şeklimi bozuyor yazamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. Berkcanr

Sohbet WhatsApp karanlık mod

WhatsApp'ı karanlık moda alamaz mıyız böyle bir şansımız var mı? İnstagram karanlık mod alıyorken WhatsApp gibi bir uygulama neden almıyor anlamıyorum doğrusu. Fikirleriniz nedir? Teşekkürler...
  13. Berkcanr

Yardım Mi 8 Lite Ses Tuşu Sorunu

Arkadaşlar daha önce böyle bir problem yoktu. Telefonumda bazı uygulamalara girince ses tuşu çalışmıyor örneğin ayarlara girince çalışıyor ama instagrama girince ses açma tuşuna basınca herhangi bir etkileşim olmuyor. Ses açmak için ayarlara girip ses tuşuna basıyorum öyle açılıyor.
  14. Berkcanr

Çözüldü İndirilen temayı nasıl kurabilirim?

Arkadaşlar merhaba, burdan indirdiğim temayı, mi 8 lite cihazıma nasıl kurabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Üst Alt