berkaysun kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Bölge Ayarı

Redmi Note 9S 64 gb Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJWTRXM sürümünü kullanıyorum. Ayarlar-ek ayarlar kısmında bulunan Bölge ayarı ne işe yarıyor? Türkiye yerine hindistan, endonezya vs. yapmanın yararları ve sakıncaları nelerdir arkadaşlar? Mesela ben whatsapp bildirimlerinin kilit ekrana geç düşmesi...
  2. B

Yardım WhatsApp Otomatik Başlatma ve Bildirim Sorunu

Redmi Note 9S Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJWTRXM sürümünü kullanıyorum. Whatsapp bildirimleri kilit ekrana düştüğünde mesaj karşı taraftan göndereli bazen 1 dakika bazen 2 dakika olmuş oluyor. yani bazen gerek wifi de gerekse mobil veride bildirimler ekran kapalıyken kilit ekrana geç düşüyor...
  3. B

Yardım Whatsapp Otomatik Başlatma ve Bildirim Sorunu

Redmi Note 9S Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJWTRXM sürümünü kullanıyorum. Whatsapp bildirimleri kilit ekrana düştüğünde mesaj karşı taraftan göndereli bazen 1 dakika bazen 2 dakika olmuş oluyor. yani bazen gerek wifi de gerekse mobil veride bildirimler ekran kapalıyken kilit ekrana geç düşüyor...
  4. B

Çözüldü 9s Ekranda Beyaz Çizgi

Redmi 9s miui 12 tr rom kullanıyorum. Telefon açıldıktan 15-20 saniye sonra ekranın sol üst kenarında aşağı doğru beyaz çizgi oluşuyor ve öyle kalıyor. Launcher tema duvar kağıdı değiştirdim hepsinde aynı oldu. Ekran görüntüsü ekte. Neden kaynaklanıyor olabilir? Teşekkürler.
  5. B

Yardım 9s Yardım

9s kullanıyorum. telefonda global 11.0.6.0 kararlı sürümü mevcut. bildiğim kadarıyla 11.0.8.0 sürümü mevcut ama güncellerimi kontrol dediğimde uygun güncelleme yok diyor.sol üstte üç noktaya dokunup en son paketi indir dediğimde yine 11.0.6.0 sürümünü indiriyor. 11.0.8.0 sürümünü nasıl...
Üst Alt