berkays07 kullanıcısının son içeriği

1. berkays07

Yardım Samsungda miui uygulamaları

Merhaba iyi forumlar herkese. Yıllar süren xiaomi birlikteliğinden sonra önce iphone'a (1 gün bile kullanamadım) sonra da samsunga geçtim. Öğrenmek istediğim xiaomi stok uygulamalarını nasıl yükleyebiliriz? Apkları indiriyorum kurarken paket, mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenemedi...
  2. berkays07

Yardım Brawl stars wifi sorunu

Merhabalar herkese hayırlı akşamlar. Bir arkadaşımın çocuğu telefondan brawl stars oynuyor. Wifi üzerinden oyuna girince sürekli takılıyor mobil veri de bir sıkıntı yok. Telefon huawei. Başına gelen çözen, tecrübesi olan var mı? Aynı ağdan pc de emulator üzerinden oynadığında yine bir...
  3. berkays07

Yardım R5plus kendiliğinden kapandı ve açılmıyor

Herkese merhabalar. Annemin telefonu durduk yere kapandı ve açılmıyor. Şarja taktım ışık yok. Titreşim felan yok. Telefonu pc ye taktığımda qualcomm hs-usb diagnostics 900e olarak görüyor. Ne yapmam lazım?
  4. berkays07

Yardım Batarya değişimi sonrası hızlı şarj sorunu

Mi 8 lite kullanıyorum 2018 aralık ayından beri. bataryası artk pek sağlıklı değildi. internetten batarya aldım telefoncu arkadaşım değişti. tüketiminde sorun yok ama şarj ederken hızlı şarj yazmasına rağmen yavaş şarj ediyordu ve bazen komple alımı kesiyordu. bataryayı iade ettik. başka bi...
  5. berkays07

Yardım google yedekleme sorunu

haberim yoktu böyle birşeyden. teşekkürler hocam
  6. berkays07

telefon ayarlarından parmak izini ve şifreyi kaldırın sonra telefona bi reset atın. sonrasında sıkıntısız yedek alınıyor
  7. berkays07

Biraz geç oldu ama teşekkür ederim. Yeniden aynı sorunu yaşadım, kendi açtığım konuya denk geldim. Mesajınızı da şimdi gördüm. Tekrar teşekkür ederim
  8. berkays07

Yardım Bildirim ışığı yanıp sönme hızı

Bende benimkine dert diyorumfacepalm~~smoking~~:D
  9. berkays07

Yardım Bildirim ışığı yanıp sönme hızı

Bildirim geldiğinde çok ağır yanıp sönüyor uzun süre bakılmayınca anlaşılmıyor bazen. Yanıp sönme hızını herhangi bir modla yada magisk modülü ile yükseltme şansımız var mı?
  10. berkays07

Soru mi bant 4 türkçe yapa ma ma

biraz kitap okumanızı tavsiye ederim
  11. berkays07

Yardım Mi 8 Lite gcam ön kamera sorunu

hocam burda daha güncel bir konu var Mi 8 Lite GCam
  12. berkays07

Yardım SwiftKey Senkronizasyon Problemi

İos da bile denedim. Olmuyor
  13. berkays07

Rehber Mi 8 Lite Gcam Yükleme Rehberi

Twrp den yüklediğimiz fix direkt Magisk e modül olarak ekleniyormuş. Ordan kaldırdım rahatlıkla
  14. berkays07

Rehber Mi 8 Lite Gcam Yükleme Rehberi

Ön kamera fix ini nasıl silebilirim? CraweL
  15. berkays07

Yardım SwiftKey Senkronizasyon Problemi

ne beta ne alfa hiçbiri işe yaramıyor bende :D
Üst Alt