Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar herkese. konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama konu açmak istemedim.
mi 8 lite cihazımı hatsız yedek telefon olarak kullanıyorum batarya yeni değişmeme rağmen dayanmıyor. şimdi dkkatimi çekti hücre bekleme felaket şarj yiyor. bunu tamamen nasıl kapatabiliriz ? sistemdeki adı...
her açışta güncelle uyarı çıkıyordu bugün güncelledim vance gibi ölüye döndü. geri 6.0 versiyonunu yükledim ama bu seferde google play sürekli zararlı yazılım uyarısı veriyor. ne yapmaz lazım ?
Merhaba iyi forumlar herkese. Yıllar süren xiaomi birlikteliğinden sonra önce iphone'a (1 gün bile kullanamadım) sonra da samsunga geçtim. Öğrenmek istediğim xiaomi stok uygulamalarını nasıl yükleyebiliriz? Apkları indiriyorum kurarken paket, mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenemedi...
Merhabalar herkese hayırlı akşamlar.
Bir arkadaşımın çocuğu telefondan brawl stars oynuyor. Wifi üzerinden oyuna girince sürekli takılıyor mobil veri de bir sıkıntı yok.
Telefon huawei. Başına gelen çözen, tecrübesi olan var mı? Aynı ağdan pc de emulator üzerinden oynadığında yine bir...
3 yıldır xiaomi kullanıcısıyım çokça rom kullandım 3 ayrı telefonda. Bu rom kadar kusursuzunu görmedim. 1 haftadır bir sürü rom denedim yok hep bir sıkıntı. Bu gece geri döneceğim bu roma
soketleri taktım kablodan çektim. şarj ışığı yanıp sönüyor. başka bir tepki yok. kabloyu tekrar taktığımda sb aygıtı tanınamadı yarısı alıyorm sürekli pc den