Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi forumlar herkese. Yıllar süren xiaomi birlikteliğinden sonra önce iphone'a (1 gün bile kullanamadım) sonra da samsunga geçtim. Öğrenmek istediğim xiaomi stok uygulamalarını nasıl yükleyebiliriz? Apkları indiriyorum kurarken paket, mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenemedi...
Merhabalar herkese hayırlı akşamlar.
Bir arkadaşımın çocuğu telefondan brawl stars oynuyor. Wifi üzerinden oyuna girince sürekli takılıyor mobil veri de bir sıkıntı yok.
Telefon huawei. Başına gelen çözen, tecrübesi olan var mı? Aynı ağdan pc de emulator üzerinden oynadığında yine bir...
Herkese merhabalar. Annemin telefonu durduk yere kapandı ve açılmıyor. Şarja taktım ışık yok. Titreşim felan yok. Telefonu pc ye taktığımda qualcomm hs-usb diagnostics 900e olarak görüyor. Ne yapmam lazım?
Mi 8 lite kullanıyorum 2018 aralık ayından beri. bataryası artk pek sağlıklı değildi. internetten batarya aldım telefoncu arkadaşım değişti. tüketiminde sorun yok ama şarj ederken hızlı şarj yazmasına rağmen yavaş şarj ediyordu ve bazen komple alımı kesiyordu. bataryayı iade ettik. başka bi...
Bildirim geldiğinde çok ağır yanıp sönüyor uzun süre bakılmayınca anlaşılmıyor bazen. Yanıp sönme hızını herhangi bir modla yada magisk modülü ile yükseltme şansımız var mı?