berkays07 kullanıcısının son içeriği

1. berkays07

Çözüldü Hücre bekleme şarj yiyor (ÇÖZÜLDÜ)

Merhabalar herkese. konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama konu açmak istemedim. mi 8 lite cihazımı hatsız yedek telefon olarak kullanıyorum batarya yeni değişmeme rağmen dayanmıyor. şimdi dkkatimi çekti hücre bekleme felaket şarj yiyor. bunu tamamen nasıl kapatabiliriz ? sistemdeki adı...
  2. berkays07

Uygulama YouTube Pro v20 | Vanced Alternatif!

Teşekkürler hocam, dediğin gibi yapınca düzeldi
  3. berkays07

Versiyon 6 harici hepsinde böyle oluyor. Son paylaştığınızda da aynı bu şekilde kalıyor youtube uygulaması
  4. berkays07

her açışta güncelle uyarı çıkıyordu bugün güncelledim vance gibi ölüye döndü. geri 6.0 versiyonunu yükledim ama bu seferde google play sürekli zararlı yazılım uyarısı veriyor. ne yapmaz lazım ?
  5. berkays07

Yardım Samsungda miui uygulamaları

Root cihazı garanti dışı yapıyor muydu hocam?
  6. berkays07

Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Acaba bu engelleme işini nasıl çözeriz bir bilgin var mı?
  7. berkays07

Merhaba iyi forumlar herkese. Yıllar süren xiaomi birlikteliğinden sonra önce iphone'a (1 gün bile kullanamadım) sonra da samsunga geçtim. Öğrenmek istediğim xiaomi stok uygulamalarını nasıl yükleyebiliriz? Apkları indiriyorum kurarken paket, mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenemedi...
  8. berkays07

Yardım Yeni cihaz alımı

2 3 haftadır içinden çıkamadığım konu. telefon alacağım ama heh işte bu diyebileceğim tek bir cihaz bile yok. amirallere yanaşılmıyor zaten :(
  9. berkays07

Yardım vanced benzeri uygulama

Güvenilir apk var mı kral? Bi göz attım ama forumda bulamadım Edit: forumda konu mevcutmuş buldum teşekkürler
  10. berkays07

Yardım Brawl stars wifi sorunu

Merhabalar herkese hayırlı akşamlar. Bir arkadaşımın çocuğu telefondan brawl stars oynuyor. Wifi üzerinden oyuna girince sürekli takılıyor mobil veri de bir sıkıntı yok. Telefon huawei. Başına gelen çözen, tecrübesi olan var mı? Aynı ağdan pc de emulator üzerinden oynadığında yine bir...
  11. berkays07

Rom [Android 10] Mi 8 Lite MiuiMiX v11.0.1.0 Stabil İndirme Bağlantısı

3 yıldır xiaomi kullanıcısıyım çokça rom kullandım 3 ayrı telefonda. Bu rom kadar kusursuzunu görmedim. 1 haftadır bir sürü rom denedim yok hep bir sıkıntı. Bu gece geri döneceğim bu roma
  12. berkays07

Rom Xiaomi Redmi 5 Plus (Vince ) ENG Firmware - Fabrika Yazılımı

Herhangi bir fikriniz var mı?
  13. berkays07

soketleri taktım kablodan çektim. şarj ışığı yanıp sönüyor. başka bir tepki yok. kabloyu tekrar taktığımda sb aygıtı tanınamadı yarısı alıyorm sürekli pc den
  14. berkays07

hangi sürümün 64bit versiyonu hocam? 1608142249 başarıyla tamamlandı diyor. ama tepki yok telefonda :/
  15. berkays07

önerdiğiniz miflash sürümü var mıdır hocam?
Üst Alt