Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çıkma ihtimali çok yüksek ben bunla ilgili 2 tane konu açmıştım ve satıcıya birebir sormuştum ihtimal yüksek sıkıntı çıkabilir.
1564583349
Ben de bu telefonu alacaktım imeili bir şekilde fakat vazgeçtim ithalatçı garantili alacağım her gün düşüyor fiyat bugün 2990 ı gördü biraz daha topla ve...
Açıyor yeni güncelleme geldi çoktan :)
1564582920
Evet a70 diycektim a70 te 675 var ve o da en yüksekte açıyor
1564583161
Başka bir örnek sd730 kirin 970 ten daha üst bir işlemcidir ve ekranda hdr desteği olmayan honor play pubg yi hdr açıyor 60 fps bir şekilde
Grafik bölümü dediğiniz şey zaten işlemciyle birlikte gelişmiyor(adreno) mu ona tamam diyelim çözünürlük etki eder diyelim fakat çözünürlüğü mi9t den düşük olup hdr ve 60fps destekleyen cihazlar var kafam çok karışık :(
Fps yi en yükseğe almak gerekiyor zaten de ama o özelliği tanımıyor daha güçlü işlemcisi olan telefona acaba yeni işlemci olduğu için mi güncellemeyle filan giderilir mi?
Arkadaşlar günlük hayat ve özellikle oyun için mi9t seçtim (başka öneri yapmayın lütfen) fakat bir videoda samsung a70yle kıyaslama yapılırken a70 (işlemcisi sd675) nin PUBG'de 60fps özelliğini tanıdığını fakat mi9t de (işlemcisi 730 ve 675 den çok daha iyi) 60fps özelliğini tqnımadığını gördüm...
Merhaba tekrardan. Dün shiftdeletenet adlı youtube kanalının canlı yayınında klon imeili telefon alınır mı sorusuna bir cevap aldım yayıncılar tarafından cevap şu şekilde üstü kapalı bir şekilde verildi : "Eski telefonlarınızı atmayın kalsın hatıra olarak :) yurtdışından alacağınız yeni...