berkaykoklu kullanıcısının son içeriği

1. berkaykoklu

Soru Mi 9T kamera

Bu mu iphone 7 plus mı alıyım
  2. berkaykoklu

Soru Mi 9T kamera

Hocam bunla ilgili 2 konu açtım ve imei çakılan telefonlara sıkıntı çıkaracaklar
  3. berkaykoklu

Soru Mi 9T kamera

Son yasa hakkında olan şeyleri bilerek mi aldın oradakiler sana bilgi verdi mi bunla ilgili ben de almayı düşünüyorum çünkü.
  4. berkaykoklu

Soru Mi 9T kamera

Nereden aldınız acaba ben de almayı düşünüyorum da aynı cihazı?
  5. berkaykoklu

Yardım Mi 9T İmei Sıkıntı Çıkartır mı?

Çıkma ihtimali çok yüksek ben bunla ilgili 2 tane konu açmıştım ve satıcıya birebir sormuştum ihtimal yüksek sıkıntı çıkabilir. 1564583349 Ben de bu telefonu alacaktım imeili bir şekilde fakat vazgeçtim ithalatçı garantili alacağım her gün düşüyor fiyat bugün 2990 ı gördü biraz daha topla ve...
  6. berkaykoklu

Sohbet Snapdragon675 PUBG'de Snapdragon 730'dan neden daha iyi

Açıyor yeni güncelleme geldi çoktan :) 1564582920 Evet a70 diycektim a70 te 675 var ve o da en yüksekte açıyor 1564583161 Başka bir örnek sd730 kirin 970 ten daha üst bir işlemcidir ve ekranda hdr desteği olmayan honor play pubg yi hdr açıyor 60 fps bir şekilde
  7. berkaykoklu

Grafik bölümü dediğiniz şey zaten işlemciyle birlikte gelişmiyor(adreno) mu ona tamam diyelim çözünürlük etki eder diyelim fakat çözünürlüğü mi9t den düşük olup hdr ve 60fps destekleyen cihazlar var kafam çok karışık :(
  8. berkaykoklu

Fps yi en yükseğe almak gerekiyor zaten de ama o özelliği tanımıyor daha güçlü işlemcisi olan telefona acaba yeni işlemci olduğu için mi güncellemeyle filan giderilir mi?
  9. berkaykoklu

Arkadaşlar günlük hayat ve özellikle oyun için mi9t seçtim (başka öneri yapmayın lütfen) fakat bir videoda samsung a70yle kıyaslama yapılırken a70 (işlemcisi sd675) nin PUBG'de 60fps özelliğini tanıdığını fakat mi9t de (işlemcisi 730 ve 675 den çok daha iyi) 60fps özelliğini tqnımadığını gördüm...
  10. berkaykoklu

Yardım Eski telefonun imeisini yeni alacağım telefona(Mİ 9T) klonlama

Merhaba tekrardan. Dün shiftdeletenet adlı youtube kanalının canlı yayınında klon imeili telefon alınır mı sorusuna bir cevap aldım yayıncılar tarafından cevap şu şekilde üstü kapalı bir şekilde verildi : "Eski telefonlarınızı atmayın kalsın hatıra olarak :) yurtdışından alacağınız yeni...
  11. berkaykoklu

Yardım Sahibinden.com dan telefon almak

Neyini kontrol etmeliyiz? Telefona ait olup olmadığını mı? 1564401590 Çakma imei olan telefonlardan mı bahsediyorsun hocam?
  12. berkaykoklu

Yardım Sahibinden sitesinden Mİ 9T

Yeni imei atımı artık 250 tl oldu herhalde ve 1 yıllık geçerli bu 250 tl 1yıldan sonra kapanır telefon imeini kaydettiremezsen
  13. berkaykoklu

En iyisi hocam :)
  14. berkaykoklu

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı 1564345333 En güveniliri budur hocam fakat ben 150 tl daha koyup redmi note 7 almanızı tavsiye ederim
  15. berkaykoklu

Yeni yasa hakkında bilginiz yok herhalde hocam o riski siz göze alabilirsiniz fakat arkadaşı riske atmak iyi değil
Üst Alt