Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. Xiaomi smart plug basic(wi-fi) modelini satın aldım. Bütün kurulumları yaptım, bölgeyi çin olarak seçtim. Cihaz ve uygulama güncel olmasına rağmen mi home uygulamasından cihazı kapat diyorum. Uygulamada kapandığı gözüküyor, cihazın üzerindeki mavi ışık da sönüyor fakat cihaz güç...
Yeelight ampulün ilk versiyonu olan gri kasanın, beyaz kasalı 2. versiyonu çıkmış. 2 sene önce çıkan desenli kabartmalı olandan bahsetmiyorum. Bunun farkı nedir acaba ?
1. versiyon: Mi Global Home
2. versiyon...
Android telefon kullanan arkadaşımda mi fit ayarlarından uygulama arkaplanda çalış seçeneği işaretli fakat uygulama kapalı olsa bile mi band üzerinden find my device dediğiniz zaman telefon bildirim uyarısı çalıyor. iPhone'da iste uygulama açık olmazsa, mi fit arkaplanda çalış seçeneği açık olsa...
Trendyol'dan 2 adet mi band 4 siparişi verdim. 1 tanesi sorunsuz iken diğer mi band 4'te kalp ritmi ölçe sorunu var. Ne bilekliğin altındaki yeşil ışıklar yanıyor ne de kalp ritmi ölçüyor. Kalp ritim ölçmeye tıkladığım zaman couldn't measure yani ölçülemedi hatası veriyor. Mi fit uygulamasını...