berkayco kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru MIUI Mint 13 kullanan var mı?

Curtana telegram gruplarında MIUI Mint geliştiricilerinin 13'ten portladıkları rom paylaşıldı. Kullanan var mı, çalışmayan özellikler yoksa geçmeyi düşünüyorum. Ekran görüntülerini ekliyorum. Link: 2.37 GB file on MEGA (Telegram üzerindeki linktir, herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.)
  2. B

Soru MIUI 13 EU rom nasıl?

xiaomi.eu forumlarında miui13 tabanlı rom curtana için yayınlandı olarak gözüküyor. Var mı deneyen, nasıl şu anki durumu? Kullananlar tecrübelerini aktarırsa süper olur. kaynak: MIUI 13 - MIUI 13 STABLE RELEASE
  3. B

Soru En stabil AOSP rom nedir?

Selam. MIUI 12.5 kullanıyorum uzun süredir custom romda, ancak artık MIUI'dan sıkılmaya başladım. Biraz AOSP deneyimlemek istedim. Uzun ekran süresini yaşatacak, güvenilir, çok sade olmayan özellikleri de barındıran bir AOSP rom önerisinde bulunursanız sevinirim. Ve tabi, daha sonra tekrar...
  4. B

Yardım Hindistan'dan TR Roma geçme

Hindistan rom kullanıyorum. Global Stabil. 12.5.1 tr sürüme nasıl geçebilirim? BL kapalı.
  5. B

Yardım BL kilidi süresi azalmıyor

Merhaba. BL kilidimi açmak istedim 168 saat verdi. Ancak bu süre azalmıyor, 2 saat önce de 168 di hala öyle. Ekstra birkaç not da var, ne olduğunu anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Süreyi bypasslamanın yolu bildiğim kadarıyla yok. Eğer ki varsa önerilerinizi beklerim.
  6. B

Soru Android 11 Downgrade

Merhaba. Hindistan romu kullanıyorum. Android 11 gelince yükselttim ancak telefon aşırı şekilde takılıyor, problemler yaşıyorum. BL kilitli. Nasıl Android 10'a Downgrade yapabilirim?
  7. B

Soru MIUI Bölgeleri arasındaki farklar nelerdir?

Selam. Global rom kullancısıyım, bootloader kilidim kapalı. XiaomiTool v2 ile kilit açmadan globalden hindistan MIUI 12ye geçebileceğimi söyleyen konular okudum. Global ve Hindistan romu arası farklar nelerdir, sorun yaşar mıyım? Sürekli bu şekil hindistan romuna güncellemeler daha mı erken...
  8. B

Soru AOSP GCam önerisi

Dün EvolutionX'e geçtim. Şimdilik memnunum, GCam kurmak istiyorum. Hangi sürüm uyumludur? Bildiğim kadarıyla c2api açmama gerek yok zira açık olarak geliyor. Teşekkürler.
  9. B

Soru AOSP romda MIUI uygulamaları

Selam. Az önce aklıma bir şey geldi. Aosp ye geçmeyi düşünüyorum fakat mi cloud yedeklerim var. Aospye geçince bu cloud yedekleri kullanılabilir mi? Nasıl kullanılır?
  10. B

Soru En iyi şarj süresi hangi romda?

Şu an stock global kullanıyorum. Tüm custom ve stoklar arasında en iyi şarj süresine sahip romu merak ediyorum. Ayrıca AOSP ve MIUI arasında hız farklılıkları varsa söylerseniz sevinirim.
  11. B

Soru Mi 8 Lite Videoda Pikselleşme

Selamlar. 1080p 60fps video çektiğimde videoda aşırı bir pikselleşme oluyor. sebebi nedir? Stok rom en güncel sürümdeyim.
  12. B

Yardım Uygulamalar durduruldu ve reboot sorunu

Herkese selam. Telefonumda yaklaşık 1 haftadır bir haller var. Custom romda iken birden bire kapanip 10-15sn sonra telefon cihazi bul uygulamasi beklenmedik şekilde kapandı hatası vererek açılıyordu. Aynı zamanda bir arama geldiğinde Telefon durduruldu, Instagram durduruldu gibi hatalar...
  13. B

Rehber Mi 8 Lite Gcam Yükleme Rehberi

İşte bu adamım! Aylardır uğraşıp bulamadığım çözümü bulmuşsun. Çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık.
  14. B

MIUI 11 Mi 8 Lite Mi Room (Android 9.0) 9.11.7Beta Rom

Yine diğer mesajlarımda da olduğu gibi GCam çalışmıyor... :(
  15. B

MIUI 11 Mi 8 Lite Mi Room (Android 9.0) 9.11.7Beta Rom

EU kullanıyorum. Olumlu yönleri neler, hala kullanmaya devam ediyor musunuz ve son olarak da GCam ve GCam Front Fix çalışıyor mu cevaplarsanız sevinirim.
Üst Alt