Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba cihazım Mi 9. Görüşme sırasında internete 4.5g , 3g ya da 2g farketmeksizin baglanmıyor.Volte'yi açıp kapadıktan sonra böyle oldu.Volte'yi kapatma sebebim aşırı şarj yemesi. Telefon 11.0.3.0 sürümündeyken ayarlardan Volte açılıp kapanıyordu 11.0.6.0 a güncelledikten sonra ayarlarda...
Mi 9 kullanıyorum su an 10.2.13 Global kararlı yüklü. 2 hafta önce 10.2.14 kararlı güncellemesi geldi ve güncellemedim.Şimdi bunu güncellemeden bir sonraki gelen güncellemeyi görebilir miyim yoksa güncelledikten sonra mı görürüm?
Telefonu alalı 1 ay oldu Asphalt 9 ve FM 19 oynarken oyundan atıyor. Birde wireless a bağlı olmasına rağmen zaman zaman bazı uygulamalarda internet baglantisi bulunmuyor mesaji alıyorum.ornegin Twitter'dan bildirim geliyor ama twite bastigimda internet bağlantısı bulunmuyor diyor.Bunu her zaman...
Telefonu alalı 1 ay oldu Asphalt 9 ve FM 19 oynarken oyundan atıyor. Birde wireless a bağlı olmasına rağmen zaman zaman bazı uygulamalarda internet baglantisi bulunmuyor mesaji alıyorum.ornegin Twitter'dan bildirim geliyor ama twite bastigimda internet bağlantısı bulunmuyor diyor.Bunu her zaman...