Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben cihaza TWRP atacağım ama TWRP'yi bir türlü atamadım CMD'den hatalar aldım. Sonra TWRP mi bozuk diye üstüne tıkladım? Resimde gördüğünüz Hatayı verdi farklı TWRP indirdim ama aynı hata
Merhaba ben cihaza cmd ile twrp atacağım ilk olarak cmd'ye "fastboot flash recovery twrp.img" yazıyorum enter degimde hata veriyor resimdede gördügünüz gibi bu hatada nedemek istiyor acaba
Merhaba ben cihaza kod yolu ile twrp atacagım ilk once cihazı tanıyormu diye "Abd divices" yazıyorum ama resimdeki gibi yazı çıkıyor sorun ne olabilir yardımcı olurmusunuz
Merhaba yükledigim twrp de sadece android 12 ve üsünü desteklediği yazıyor ama hangi cihaza uyumlu hangi rom sürümü(global-avrupa) hiç yazmıyor sizce root atmak için sadece android sürümümü önemlidir
Ben cihaza root atacagım root atmak için twrp indirdim ancak twrp de ufak farklılıklar var
1-Benim cihaz global sürüm ama twrp deki avrupa
2-Cihazım MIUI 14 ama twrp deki MIUI 13
Bu farklılıklarla root atılırmı yoksa sorun cıkabilirmi sizce
Merhaba ben telefonuma root atacagım ama uygun bir TWRP bulamadım sizin bildiginiz resimde gördügünüz cihazla uyumlu TWRP var mı? Varsa linkini atabilirmisiniz cihaz ismi poco X3 pro MIUI 14 global