berkanuslu123 kullanıcısının son içeriği

1. berkanuslu123

Yardım İmei bölümü silinmiş redmi note 10 pro

İmei ücretsiz yoldan atmanın bir yolu var mıdır peki hocam şuan bootloaderi açmak mümkün değil galiba
  2. berkanuslu123

Yardım İmei bölümü silinmiş redmi note 10 pro

Daha önceki açtığım konuda Mi hesabını eşleştirmiştim telefonda ancak kilit açma kısmında (mi unlock tool) mi unlock your account is not authorized to unlock hatasını veriyordu ve kildii açamıyordum şuan ise telefonumu babam sıfırlamış sağolsun daha önce imei repair işlemi gördüğü için imeiler...
  3. berkanuslu123

Yardım Redmi Note 10 Pro "Your account is not authorized to unlock. please change another" sorunu

Mi kilit açma durumu kısmında hesap ekle dediğimde bu cihaz başarıyla ilişkilendirildi diyor, ama unlock toolda böyle bir hata alıyorum
  4. berkanuslu123

Yardım belli olmayan mi hesabı ile bootloader kilidi açık telefona mi hesabı ekleme

sorun şu bende başka bir telefon daha var rom attığımda bootloader kilidi açık ama romda bu cihaz kilitlendi diyip benden hesap şifresini istyor hesabın şifresini bildiğim için sıkıntı olmuyor ama bu cihazda mi hesabı görmüyorum yani benden böyle bir şey istemeyecekse içim rahat olacak
  5. berkanuslu123

Yardım belli olmayan mi hesabı ile bootloader kilidi açık telefona mi hesabı ekleme

yurt dışı telefon olduğu için telefoncuya götürdüm Cihazda imei repair işlemi yapmış telefoncu bootloader kilidi açık ama mi hesabı yok yani kimin hesabını ekleyip bootloader kilidini açmış bilmiyorum sorum şu imei numarası 1 yıl kullanılmadığı için kapanmış ben kendim imei atmak istiyorum ancak...
Üst Alt