Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önceki açtığım konuda Mi hesabını eşleştirmiştim telefonda ancak kilit açma kısmında (mi unlock tool) mi unlock your account is not authorized to unlock hatasını veriyordu ve kildii açamıyordum şuan ise telefonumu babam sıfırlamış sağolsun daha önce imei repair işlemi gördüğü için imeiler...
sorun şu bende başka bir telefon daha var rom attığımda bootloader kilidi açık ama romda bu cihaz kilitlendi diyip benden hesap şifresini istyor hesabın şifresini bildiğim için sıkıntı olmuyor ama bu cihazda mi hesabı görmüyorum yani benden böyle bir şey istemeyecekse içim rahat olacak
yurt dışı telefon olduğu için telefoncuya götürdüm Cihazda imei repair işlemi yapmış telefoncu bootloader kilidi açık ama mi hesabı yok yani kimin hesabını ekleyip bootloader kilidini açmış bilmiyorum sorum şu imei numarası 1 yıl kullanılmadığı için kapanmış ben kendim imei atmak istiyorum ancak...