Berkantfc kullanıcısının son içeriği

1. Berkantfc

Yardım Mi 6 Şarj Çabuk bitmesi

Mi6'yla 4 yılı devirdik; ancak pil artık telefonu kullanmaya korkar seviyeye geldi. 4 5 saat ekran süresi alsam yeter. Telefon rootlu, root vs modüllerle arttırma yolu var mıdır? Deji batarya alsam memnun kalır mıyım?
  2. Berkantfc

Uygulama MIUI Sistem Uygulamaları Güncellemeleri

Android 11 İnstaller uygulamasını telefona kuramadım hocam, paket ayrıştırken bir hata oluştu diyor. Telefon mi 6 olduğu için mi acaba
  3. Berkantfc

Yardım Uygulamaları Güncelleme

Merhaba iyi günler, xioami mi6 da müzik, hesap makinasi gibi uygulamalar play store üzerinden güncellense de, galeri gibi uygulamalar güncellenmiyor. Bugün arkadaşın telefonunda galerisinin efektleri daha çeşitli olduğunu fark ettim. Bu uygulamayı güncellemenin bir yolu yok mudur? Direkt apk...
  4. Berkantfc

İpucu Pil Gücünüzü Artırmak için 10 İşe Yarar İpucu

Teşekkürler hocam, üç yıllık Mi6 cihazımda son adımları henüz yapmamama rağmen fark oldu bile, üstelik miui 12 beta sürüm kullanıyorum
  5. Berkantfc

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Bu ikisini seçeceğim dimi hocam Şarjda değilken de aynı
  6. Berkantfc

Edit: Kendi kendine düzeldi arkadaşlar. Evet ilk bugumu buldum, düzeltmenin yolunu bilen var mı? Ekran süresi hep sabit. Kullanmama rağmen 44 dakika 54 saniyede takıldı.
  7. Berkantfc

Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. İki üç saattir 20.6.18 sürümündeyim, temiz kurulumla geçtim.bildirim problemi, ekran dönmeme gibi sorunlar Yok, defalarca da test ettim sıfır sıkıntı. Yeni geçecek arkadaşlara temiz kurulum ile geçerseniz sıkıntı olmadığını şuan için...
  8. Berkantfc

Teşekkür ederim, bildirim veya ekran dönmeme sorununu çok yazmışlar sizde de mevcut mu böyle buglar?
  9. Berkantfc

Şarj olarak 20.5.28 ve 20.6.11, iyi gibi, üçü arasından yine son sürüm müdür hocam Tavsiyeniz?
  10. Berkantfc

Hocam iyi günler, yedeklerimi anca alabildim, malum 0.70 mb upload :'( .20.2.27'ye geçecektim ancak miui12' yi de deneyimlemek istedim. Sizce hangi sürüme geçmem doğru olur hangisini tavsiye edersiniz?
  11. Berkantfc

Hocam kurulum yaparken, Wipe » Advanced Wipe yaptıktan sonra yerel hafıza hariç hepsini işaretleyin demişsiniz yerel hafıza, ınternal storage mi oluyor? O hariç hepsini işaretliyorum dimi
  12. Berkantfc

Teşekkür ederim 20.2.27 sürümüne geçeceğim, hatırladığınız önem arz eden bug'u var mıydı acaba?
  13. Berkantfc

Normal şartlarda 20.2.27, 11.0. 5'den daha mı kötü yani. Rica etsem bilgisayar olmadan eu stabilden, eu betaya geçişi anlatabilir misiniz? Anlatan link varsa link de atabilirsiniz
  14. Berkantfc

Arkadaşlar Bayadır eu 11.0.5 stabil sürümündeyim, son zamanlarda şarjım çok kötü gitmeye başladı, telefonu sıfırlayayım diyorum, hazır sıfırlamışken miui 12'ye geçmek mantıklı mı? Mantıklıysa hangi sürüme geçeyim? ya da 11.0.5'den devam mı edeyim? Tavsiye de bulunabilir misiniz
Üst Alt