Berkantfc kullanıcısının son içeriği

1. Berkantfc

Yardım Mi 6 Şarj Çabuk bitmesi

Mi6'yla 4 yılı devirdik; ancak pil artık telefonu kullanmaya korkar seviyeye geldi. 4 5 saat ekran süresi alsam yeter. Telefon rootlu, root vs modüllerle arttırma yolu var mıdır? Deji batarya alsam memnun kalır mıyım?
  2. Berkantfc

Yardım Uygulamaları Güncelleme

Merhaba iyi günler, xioami mi6 da müzik, hesap makinasi gibi uygulamalar play store üzerinden güncellense de, galeri gibi uygulamalar güncellenmiyor. Bugün arkadaşın telefonunda galerisinin efektleri daha çeşitli olduğunu fark ettim. Bu uygulamayı güncellemenin bir yolu yok mudur? Direkt apk...
  3. Berkantfc

Soru Mi 6 miui 12-android 10

Arkadaşlar merhaba, teknoloji sitelerinde yayınlanan, miui 12'yi alacak cihazlar listesinde mi6'yı göremedim. Mi6 güncelleme desteği bitti mi?
  4. Berkantfc

Rehber Miui 10 ( Oreo ) Google Camera

Hocam indirdim, kamera normal şartlarda açılıyo, çalışıyor da ancak porte moduna geçmiyo.hdr modunda da etki olmuyo,kamera ayarlarından mı bir şeyler yapmak gerekiyordu acaba yardımcı olabilirim mısınız
  5. Berkantfc

Rehber Miui 10 ( Oreo ) Google Camera

Mi6 için oluyor mu var mı deneyen
  6. Berkantfc

Soru MIUI 10 için Google Camera yapıldı mı?

Var mı hocam içlerinden çalışan? Denediniz mi
  7. Berkantfc

Yardım MIUI 10 Google Kamera

Dün geceden üç dört cihaz icin eu stabil yayınlandı, global kararlıyı da beklemek gerekiyor anlaşılan
  8. Berkantfc

Yardım MIUI 10 Google Kamera

Hala portlanamadı mi hocam var mı bir bilgi?
  9. Berkantfc

Eu Stabil MİUİ 10

Başlıkta yazıyor hocam, eu room
  10. Berkantfc

Eu Stabil MİUİ 10

Bugün itibariyle, - Mi5 - Mi6 - Note 5 pro - Mix2 - Note3 Cihazlarına miui10 eu stabil yayınlandı. Var mı geçip kullanan, sıkıntı vb. Yaşayan?
  11. Berkantfc

Yardım Google kamera hareketli resim özelliği

Mi 6 cihazımda Google kamerayla birlikte gelen hareketli resim özelliğini aktif duruma getirdiğimde resimlerin çoğu oynatılmıyor. Miui galerisi desteklemeyecegi için Google fotoğrafları indirip çektiğim 10 resimden bir ikisi anca hareketli şekilde oynatılıyor. Bir ayarı falan var mı nasıl...
  12. Berkantfc

Yardım Modüler'i etkinleştirildiğinde oluşan sorun

İyi günler, Google kamera için gerekli dosyaları indirdim, kurdum da gayet düzgün bir şekilde kullanabiliyorum ancak. Gerekli olan modüler'i etkinleştirmeye başlayınca, köşeler 18:9 ekran gibi kıvrımlı olmaya başlıyor. Ayrıca bildirim çubuğunda normalde tarih kullanmamama rağmen tarih gelmeye...
  13. Berkantfc

Mod Mİ6 Global (9.2.2.0) Romlar için - Google Camera Tüm Özellikler Aktif

Modüler'i aktifleştirdigimde, köşeler 18:9 ekran gibi kıvrımlı olmaya başlıyor. Ayrıca bildirim çubuğunda normalde tarih kullanmamama rağmen tarih gelmeye başlıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilecek var mı?
Üst Alt