berkan416 kullanıcısının son içeriği

1. berkan416

Soru İmei olmadan kullanılır mı?

Arkadaşlar merhabalar. Bu konuda bir bilgi almak istiyorum. Telefona imei atmadan sadece oyun ve internet için kullanabilir miyiz? Oyun için telefon almak istiyorum poco 3x pro, imei atmadan sadece oyuna bu telefonu kullanabilir miyim, ne gibi sıkıntılar olur imei atılmazsa, bilgi verirseniz...
  2. berkan416

Soru MIUI 11 ile MIUI 12.5 arasında ki farklar

Arkadaşlar merhabalar. Başlıkta yazan bu 2 sürüm arasında ki farkları sormak istiyorum. Ben Global cihazda 12.5 kullanıyorum, ara yüz ve oyun performansı olarak baya iyi gibi, hele ara yüz baya hızlı, lakin şarj çok gidiyor gibi ve az ısınmalar oluyor. Şarj çok hızlı gitmese mükemmel olurmuş...
  3. berkan416

Soru MIUI Sistem Launcher

Arkadaşlar bu Sistem Launcher nedir, pek bu konularda bilgim yokta. Arada apkmirror sitesinden güncellerim bazı uygulamaları, telefona kendileri güncelleme gelmiyor bende buradan yapıyorum. Bu Sistem Launcher içinde devamlı güncelleme geliyor, daha önce denemedim hiç, ne işe yarar bu indirip...
  4. berkan416

Soru CPU başına arabellek boyutu nedir?

Arkadaşlar bu geliştirici seçeneklerinde ki CPU başına arabellek boyutu nedir? Kendisi 16 ya ayarlı, ben bunu 65'e çeksem nolur? Oyunlarda performans artışı sağlar mı? Bu olayı bilen arkadaş açıklarsa sevinirim.
  5. berkan416

Soru C Type Kulaklık

Arkadaşlar merhabalar. Acaba Note 8 Pro C-Type girişli kulaklıkları destekliyor mu, hiç deneyen oldu mu C Type giriş ile, bi bilgilendirirseniz sevinirim
  6. berkan416

Yardım Ekran kaydı sırasında ses sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Benim ekran kaydetme sırasında bir ses sorunum var. Ne kadar araştırsam, yabancı kaynaklara baksam bulamadım. Video kaydına başladığım zaman, mikrofondan kaydediyorum her zaman sesi, hem oyun hem kendi sesim gelmesi için. Ekran da ki joyistiğe dokunduğum an arka planda...
Üst Alt