berkan416 kullanıcısının son içeriği

1. berkan416

Soru İmei olmadan kullanılır mı?

anladım çok teşekkürler
  2. berkan416

emin olamadım sadece sıkıntısız kullanılıyor mu imei olmadan diye
  3. berkan416

anladım teşekkürler. WhatsApp da kullanılmaz dimi, o konuda emin olamadım
  4. berkan416

Arkadaşlar merhabalar. Bu konuda bir bilgi almak istiyorum. Telefona imei atmadan sadece oyun ve internet için kullanabilir miyiz? Oyun için telefon almak istiyorum poco 3x pro, imei atmadan sadece oyuna bu telefonu kullanabilir miyim, ne gibi sıkıntılar olur imei atılmazsa, bilgi verirseniz...
  5. berkan416

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGMIXM İndirme Bağlantıları

bende merak ediyorum, bu yeşil olan nedir, sona kadar çevirsende çıkıp girince başta oluyor gene, olayı ne bunun
  6. berkan416

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (Begonia) - Global Kararlı Rom V12.5.3.0.RGGMIXM İndirme Bağlantıları

tamamdır teşekkürler, umarım bu yıl gelir 😄
  7. berkan416

Soru MIUI 11 ile MIUI 12.5 arasında ki farklar

pek öyle şeyleri dert etmiyorum aslında, benim için en önemlisi oyun performansı, ısınmama ve daha az şarj gitmesi. 12.5 oyun performansı güzel ama ısınma ve şarj çok gidiyor, o can sıkıyor az. Olmadı telefoncuya götürüp Miui 11 Global yükletirim
  8. berkan416

evet 12.5.1 de idim, şimdi 5.3 oldu. Teşekkürler bilgi için. Ayrıca Miui 13 alacak mı note 8 pro bilgin varmı bu konuda?
  9. berkan416

o zaman miui 11 global'e geçmem daha iyi diyorsun, baya kararsız kaldım çünkü bu konuda. Ya oyun performansı düşerse, veya çok farklar yaratmazsa gibisinden
  10. berkan416

bu konuları pek bilmediğim için soruyorum, 12.5'e ilk güncelledikten sonra sıfır kurum yapın denmişti yapmıştım, bu 12.5.3 gibi küçük yamalar için de bu geçerli mi?
  11. berkan416

biraz karışık bir durum ama anladım 😄 yaparsam eğer global hali yeterli olur herhalde 😄
  12. berkan416

anladım teşekkürler. Orjinal 11 yeterli olur mu peki, yoksa Deodex sürümleri filan varmış aralarında çok fark var mı global hali ile
  13. berkan416

hmm anladım, valla onu bilmiyorum. Olmadı vazgeçicem. Şarj olayından 11'e geçmek istedim hem performanslı hem şarj daha iyi deniyor. Telefoncuya da sordum 150-200 tl diyor rom atmak için, değer mi bilmiyorum.
  14. berkan416

ben aldığım zaman 12.0.6 vardı, 2. el olarak aldım ben, yeni cihazda, 11 var mıydı bilmiyorum içinde
Üst Alt