berkan010 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım İmei Kaydı

Merhabalar, Kimlik üstüne 14 pro max kaydı yapacağım ancak sorum var kayıt ekranında 3 adet girme hakkımız var 1. kısma 14 pro max 2. kısma xiaomi markasına ait imei girdiğimde ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim?
  2. B

İpucu 8.4.19 Global Beta İçin Google Camera

Desteklese iyiydi baya fark varmış stok ile google kamerada
  3. B

Cevabınız için teşekkürler. Global rom var ondada olmuyor herhalde
  4. B

Rootsuz mi6 nasıl kurabilirim
  5. B

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Güncelleme dün gece vardı ama bugün yok neden öyle oldu yeni güncelleme ile adım sayar vs geldi mi
  6. B

Yardım 1000-1.300 Lira Arası Telefon Önerisi

Cevaplarınız için teşekkürler :)
  7. B

Kusuruma bakmayın mi5 plus'ın lg panel olan modeli var mı veya mi a1 modelinin lg panel olan ekran modeli var mı
  8. B

Cevapları iz için teşekkürler bu önerdiği iz cihazlarda ghost screen olayı oluyor mu
  9. B

MERHABALAR ARKADAŞLAR XİAOMİ TELEFONLARDAN 800 İLE 1.300 ARASI TELEFON ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM 2.EL OLABİLİR DÜŞÜNCEM Mİ 5S PLUS BİRDE Mİ A1 BUNLARDA LG PANEL SORUNU VAR MI VEYA KRONİK SORUN VS. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  10. B

Uygulama [MODDED]Google Camera [HDR+][60Fps]Slow Motion

Teşekkürler Android sistemi yukarda olması derin uykuya yatmadığı için midir yoksa normal mi kabul edilir
  11. B

Siz baya iyi anlıyrosunuz herhalde miui den teleofnuum dün güncelledim miui 9 kararlı sürüme mi 6 miui 8 de animasyon kapalıydı miui 9 da öyle bi seçenek yok güncelledim sanki sarjı daha çok gidiyor gibi geldi animsyondan olabilir mi pil kullanımına baktığımda android sistem %20.1 en üstte...
  12. B

Neyse sağlık olsun teşekkürler
  13. B

Mi6 miui 9.0.2.0

Yav güncelleyince sarjı sanki çok gidiyor gibi animasyon pencerelerin ayarı kalkmış acaba ondan mı animasyonlar kapalıydı önceden şimdi aktif halde o yüzden olabilir mi pil kullanımında andrid sistem hep en yukarda genelde whatsapp girdiğim için önceki roomda whatsapp 1. olurdu 2. snap chat...
  14. B

Mi 6 ya olmuyor yani bu apk
  15. B

Yardım Mi 6 Smart Assistant

Teşekükürleer
Üst Alt