Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim, global'i bulamadığım için emin olamadım ama mantıken evet önce globale sonrasında EU'ya geliyor biraz daha bakınayım ya da bekliyim :)
Global'e göre artıları eksileri nelerdir? Bende geçmeyi düşünüyorum fakat telefondaki bütün verileri kaybetmeye ve yedekleyip tekrar yükleme ve zaman kaybına değer mi?
Teşekkür ederim, evet biliyorum 2 imei tek telefon 2 hatlı telefonlar için normalde, ama sadece denemek istiyorum :) belki de hata vermeden devam eder :D
Aynı model olmadığında ne gibi sorunlar olabilir, imei 1 alanına iphone 14 imei 2 alanına ise mi 11 ultra kaydettirmeyi düşünüyorum ne gibi sorun olabilir :D
Yani daha önce bende IOCEAN telefonuma farklı bir telefon imesini kaydettim ama bu sefer resmi bir kayıt olacak o yüzden şüphe ediyorum.
1701100802
Bence btk bunların arkasına düşmüyordur. Sizden sonra arkadaşın da dediği gibi üstüne düşmüyorlar pek
Ben e devletin iemi'ler ardışık değil diye hata vereceğini düşünmüyorum, acaba yapan var mı bu şekilde.
Aynı cihaz aynı model alıpta kaydedenler var ama farklı cihaz kaydeden var mı acaba
Merhabalar,
Kimlik üstüne 14 pro max kaydı yapacağım ancak sorum var kayıt ekranında 3 adet girme hakkımız var 1. kısma 14 pro max 2. kısma xiaomi markasına ait imei girdiğimde ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim?