berkan010 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

Teşekkür ederim, global'i bulamadığım için emin olamadım ama mantıken evet önce globale sonrasında EU'ya geliyor biraz daha bakınayım ya da bekliyim :)
  2. B

Teşekkür ederim, global olarak hyperOS gelmeyecek galiba değil mi? şuan için gördüğüm EU olarak var ben mi yanlış biliyorum?
  3. B

HyperOS Xiaomi 11T Pro (vili) – EEA Kararlı V1.0.2.0.UKDEUXM

Bende global sürüm yüklü şuanda, veriler silinmeden kurabilir miyim? TWRP ile
  4. B

Global'e göre artıları eksileri nelerdir? Bende geçmeyi düşünüyorum fakat telefondaki bütün verileri kaybetmeye ve yedekleyip tekrar yükleme ve zaman kaybına değer mi?
  5. B

Yardım İmei Kaydı

Cevaplarınız için teşekkürler, mecbur direnç kayıt yaptırıcaz o halde
  6. B

Yardım İmei Kaydı

Teşekkür ederim, evet biliyorum 2 imei tek telefon 2 hatlı telefonlar için normalde, ama sadece denemek istiyorum :) belki de hata vermeden devam eder :D
  7. B

Yardım İmei Kaydı

Aynı model olmadığında ne gibi sorunlar olabilir, imei 1 alanına iphone 14 imei 2 alanına ise mi 11 ultra kaydettirmeyi düşünüyorum ne gibi sorun olabilir :D
  8. B

Yardım İmei Kaydı

Yani daha önce bende IOCEAN telefonuma farklı bir telefon imesini kaydettim ama bu sefer resmi bir kayıt olacak o yüzden şüphe ediyorum. 1701100802 Bence btk bunların arkasına düşmüyordur. Sizden sonra arkadaşın da dediği gibi üstüne düşmüyorlar pek
  9. B

Yardım İmei Kaydı

Ben e devletin iemi'ler ardışık değil diye hata vereceğini düşünmüyorum, acaba yapan var mı bu şekilde. Aynı cihaz aynı model alıpta kaydedenler var ama farklı cihaz kaydeden var mı acaba
  10. B

Yardım İmei Kaydı

Merhabalar, Kimlik üstüne 14 pro max kaydı yapacağım ancak sorum var kayıt ekranında 3 adet girme hakkımız var 1. kısma 14 pro max 2. kısma xiaomi markasına ait imei girdiğimde ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim?
  11. B

Soru Mi 11 Ultra direnç değişimi İzmir-Aydın

Merhabalar, rica etsem bana da bilgileri yollar mısınız?
  12. B

İpucu 8.4.19 Global Beta İçin Google Camera

Desteklese iyiydi baya fark varmış stok ile google kamerada
  13. B

Cevabınız için teşekkürler. Global rom var ondada olmuyor herhalde
  14. B

Rootsuz mi6 nasıl kurabilirim
  15. B

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Güncelleme dün gece vardı ama bugün yok neden öyle oldu yeni güncelleme ile adım sayar vs geldi mi
Üst Alt