Berk47 kullanıcısının son içeriği

1. Berk47

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Yeniyim kusura bakmayın rahatsız ettiysem
  2. Berk47

kurabilmem için gerekli yollar nedir peki?
  3. Berk47

cihazım mi9t yurdışı cihazı twrp yok cihazımda ben üstte bıraktığınız romu indirip ota üzerinden kurabilirmiyim?
  4. Berk47

Soru Ota yoluyla güncelleme

Hocam birazdaha açıklayıcı konuşsaniz ben miu 12.5 sürümünü otadan nasıl güncelleyebilirim 1613637999
  5. Berk47

Aslında şöyle söylemek istedim bana otamatik gelen değil benim indirdigim güncellemeyi oradan kurabilirmiyim örneğin miu12.5
  6. Berk47

Arkadaşlar merhaba telefonum mi9t yurtdışı cihaz twrp yok sorum şu ben sayfadan global rom bulup onu indirip ota yoluyla gunceleyebilirmiyim bı sıkıntı çıkarmı?
  7. Berk47

Soru Yurt dışı cihazı otomatik güncelleme Mi 9t

Hocam otamatik güncelleme yapayim en iyisi twrp anlamıyorum çok teşekkür ederim tekrar soruyorum kusura bakmayın bı sorun çıkmaz değilmi ve yedekleme yapmama gerek varmı?
  8. Berk47

Şöyle söyleyeyim hocam telefonumu bir keresinde otomatik güncelleştirme yaptım ozaman twrp vardı cihazda güncellemeden sonra telefon fastbott modda kaldı sonra telefoncuya gidip miu12 sürümü attirip telefonum açtırdım ve cihazımda twrp silinmiş şekilde teslim aldım simidede global sürüm mevcut...
  9. Berk47

Hocam kusura bakmayın imei repair ne? 1613595802 Şöyle söyleyeyim hocam telefonumu bir keresinde otomatik güncelleştirme yaptım ozaman twrp vardı cihazda güncellemeden sonra telefon fastbott modda kaldı sonra telefoncuya gidip miu12 sürümü attirip telefonum açtırdım ve cihazımda twrp silinmiş...
  10. Berk47

Arkadaşlar merhaba telefonum mi 9t yurtdışı kaçak cihazimda twrp yok otomatik güncelleme yaparsam sıkıntı çıkarmı?
Üst Alt