Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba telefonum mi9t yurtdışı cihaz twrp yok sorum şu ben sayfadan global rom bulup onu indirip ota yoluyla gunceleyebilirmiyim bı sıkıntı çıkarmı?
Hocam otamatik güncelleme yapayim en iyisi twrp anlamıyorum çok teşekkür ederim tekrar soruyorum kusura bakmayın bı sorun çıkmaz değilmi ve yedekleme yapmama gerek varmı?
Şöyle söyleyeyim hocam telefonumu bir keresinde otomatik güncelleştirme yaptım ozaman twrp vardı cihazda güncellemeden sonra telefon fastbott modda kaldı sonra telefoncuya gidip miu12 sürümü attirip telefonum açtırdım ve cihazımda twrp silinmiş şekilde teslim aldım simidede global sürüm mevcut...
Hocam kusura bakmayın imei repair ne?
1613595802
Şöyle söyleyeyim hocam telefonumu bir keresinde otomatik güncelleştirme yaptım ozaman twrp vardı cihazda güncellemeden sonra telefon fastbott modda kaldı sonra telefoncuya gidip miu12 sürümü attirip telefonum açtırdım ve cihazımda twrp silinmiş...