Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi4 telefonum yere düşme sebebi ile ekranı kırıldı telefon açık fakat dokunmatik işlemiyor.
İzmir'de ya da online olarak mi4 ekran ve dokunmatik nereden bulabilirim. Ayrıca, ekranın değişimi konusunda yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı aramızda?
Yardımcı olacak arkadaşlara...
Cantara hocam, Mi flash wipe all diyerek fastboot rom yüklemesini daha önce yapmıştım bir değişiklik olmadı zaten denendi :) banada donanımsal gibi geliyor ama bu konu hakkında bana yardım edebilecek ya da alt paneli bulabileceğim bildiğiniz site ve ya yönlendirebileceğiniz birileri var mıdır...
Bu işi çözmek için zaman zaman uğraştığım için bir aydır uğraşıyorum oldu :) o dediğinide denedim fakat çözüm olmadı donanımsal bir hata diyecegim ama onada dilim varmıyor.
Arkadaşlar bir yıldan fazladır mi4 kullanıcısıyım global sabit sürüm kullanıyorum. Sizlere danışmak istediğim konu şudur; home tuşuna bastığımda menü tuşunun görevini yapmakta Yani menü tuşu ile home tuşu aynı görevi yapıyor uygulamalardan çıkacagımda home tuşu bir işe yaramıyor ne yaptıysam...
arkadaşlar selamlar
ibuygou üzerinden mi piston almak istiyorum iki adet yalnız kargo yöntemi olarak siz hangisini seciyorsunuz kargo takipli bir yöntem var mı? Ayrıca sipariş toplamı 43$ cantara hocam indirim kodunu yollayabilirmi?
Arkadaşlar selamlar, yıllardır iphone kullanıyordum bir karar alarak iphone'umu satıp mi4'e geçtim. İos'dan android miui geçince tam olarak alışamadım. Daha önce android cihaz kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. V6 4.10.17 ing. kullanıyorum.
Öncelikle ios'un itunes'u gibi mi'de...