beretta35 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım mi4 ekran nereden bulabilirim

aynen hocam aliexpressten baktım 27 dolar gibi bir rakam arada çok fark var
  2. B

Yardım mi4 ekran nereden bulabilirim

Arkadaşlar mi4 telefonum yere düşme sebebi ile ekranı kırıldı telefon açık fakat dokunmatik işlemiyor. İzmir'de ya da online olarak mi4 ekran ve dokunmatik nereden bulabilirim. Ayrıca, ekranın değişimi konusunda yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı aramızda? Yardımcı olacak arkadaşlara...
  3. B

Yardım mi4 tuşlar hakkında

Hocam, video ki gibi denedim fakat bir değişiklik olmadı menü tuşu ile home tuşu yine aynı görevi görmekte. Teşekkür ederim.
  4. B

Cantara hocam, Mi flash wipe all diyerek fastboot rom yüklemesini daha önce yapmıştım bir değişiklik olmadı zaten denendi :) banada donanımsal gibi geliyor ama bu konu hakkında bana yardım edebilecek ya da alt paneli bulabileceğim bildiğiniz site ve ya yönlendirebileceğiniz birileri var mıdır...
  5. B

Evet hocam menü tuşunun işlevini ne yaparsam ev tuşununda işlevi o oluyor.
  6. B

Bu işi çözmek için zaman zaman uğraştığım için bir aydır uğraşıyorum oldu :) o dediğinide denedim fakat çözüm olmadı donanımsal bir hata diyecegim ama onada dilim varmıyor.
  7. B

Hocam o menüde çok zaman (bir aydır uğraşıyorum) geçirdim fakat çözüm bulamadım
  8. B

Arkadaşlar bir yıldan fazladır mi4 kullanıcısıyım global sabit sürüm kullanıyorum. Sizlere danışmak istediğim konu şudur; home tuşuna bastığımda menü tuşunun görevini yapmakta Yani menü tuşu ile home tuşu aynı görevi yapıyor uygulamalardan çıkacagımda home tuşu bir işe yaramıyor ne yaptıysam...
  9. B

MIUI Türkiye ve ibuygou.com Ortaklığı

arkadaşlar selamlar  ibuygou üzerinden mi piston almak istiyorum iki adet yalnız kargo yöntemi olarak siz hangisini seciyorsunuz kargo takipli bir yöntem var mı? Ayrıca sipariş toplamı 43$ cantara hocam indirim kodunu yollayabilirmi?  
  10. B

MI3 WCDMA Ekrandaki Sarı Leke

dostum iphone kullanırken aynı leke bende de oluşmuştu servise verdiğimde ekranda ısınmadan dolayı pixel yanması teşhisi koydular cihazim garantiden değişmişti... 
  11. B

miui hakkında birkaç soru

Arkadaşlar selamlar, yıllardır iphone kullanıyordum bir karar alarak iphone'umu satıp mi4'e geçtim. İos'dan android miui geçince tam olarak alışamadım. Daha önce android cihaz kullanmadığım için bilgi sahibi değilim. V6 4.10.17 ing. kullanıyorum. Öncelikle ios'un itunes'u gibi mi'de...
Üst Alt