BerdanX kullanıcısının son içeriği

1. BerdanX

Yardım Redmi 12s rom atma

Hocalarım merhabalar elimde kuzenime ait bir redmi 12s var cihazı kurcalarken falan bir virüs indirmiş ve bütün sistemi silmiş bootloader kilidi ık bir cihaz açılırken ekranda anahtar işareti var ekranda redmi yazıp sönüyor(sistem yok) indirebilecrğim uygun bi rom varmı ve indirme yolunu söyler...
  2. BerdanX

Yardım Boot animation ekleyemiyorum

Hocam indirdiğim magisk boot animasyonları kernelsu üzerinden flashlayınca animasyon gelmiyor ne yapmam lazım..
  3. BerdanX

Yardım Youtube hesap hatası

Youtube uygulamasında hesabıma giremiyorum hesapta sıkıntı var gözüküyor hesabı sildim bidaha indirdim restart attım önbellek veri sil ne yaptıysam olmadı
  4. BerdanX

Yardım Miui uygulama yüklenmiyor

Hocam merhabalar 2-3 ay önce evo x romuna geçiş yaptım güzel sıkıntısız bir rom ama oyun hızlandırıcısından hiç memnun değilim xiaomi game turbo yüklemek istiyorum ama hangi xiaomi uyhulamasını yükşersem yükliyim uyhulama çakışık hatası veriyor halbuki uygulama yok security denedim pil uybula...
  5. BerdanX

Yardım Magisk modül sorunu

Cihazımda magisk kurulu ama modül yüklerken yüklendi diyip restart attığımda modül gözükmüyor bunun sebebi nedir? (Magisk sürümünün görselini aşağıya ekledim)
  6. BerdanX

Yardım Magisk modül sonrası giden root

Cihazım evolation x custom romu kurulu twrp ve magisk de dahildi cihazıma Dün biraz modül araştırırken Fde.al magisk modülünü gördüm beğendim magiskten kurdum kurduktan sonra gelmiş mi diye magiskten kontrol etmeye girince modüllerde ulaşamadım ve hala da ulaşamıyorum Rootlu uygulamalardan...
  7. BerdanX

Yardım Telefon sürekli redmi yazısında dönüyor

cihazıma twrp atıp pixel roma geçmeye çalışıyordum ama bi anda telefon restart atmaya başladı ve durmuyor hiçbir şekilde sürekli redmi yazısı geliyor ve gidiyor tekrar geliyor fastboot menüsü hariç birşey yapamıyorum lütfen yardım edin
  8. BerdanX

Yardım Google pixel rom kurulumu

Cihazımın mi kilidini açtım. Şimdi ise rom eklemek istiyorum. Google pixel romunu indirdim mi flash açtığımda "couldn't find script" hatasını alıyorum sebebi nedir?
  9. BerdanX

Yardım Sorunlu Güncelleme 12.5.7

Yakın zamanda telefonuma gelen miui 12.5.7 güncellemesini cihazıma indirdim ama indiremez olaydım indirdiğimden beri arayüz çökmeleri cihaz yavaşlığı vs birçok sorunla karşılaştım sürekli de arayüz çöküp duruyor wallpaper koyunca çöktüğü zaman eski stock fotoğrafa geri dönüyor bootloader...
Üst Alt