Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Cihazımda twrp ve magisk manager yüklü ve sanirim bu yüzden Netflixte "Bu cihaz, uygulama tarafından desteklenmiyor" hatası veriyor. Cihaz bölgesini Hindistan yapmayı ve magiskhide ile Netflixten magiski gizlemeyi denedim ancak işe yaramadı. Ne yapmam lazım? Cihaz miui global 11.0.3...
Neden olduğu hakkında bir fikrim yok ancak bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum istiyorsanız yapın ama cihazın anasını ağlatıyor güncelleme miui11 e döndüm mutluyum
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-lite-global-kararli-v11-0-3-0-qdtmixm-indirme-baglantisi.88625/
1605304009
Benim gibi sürüm düşüreceksen twrp yani recovery olanı yapma hata veriyor fastboot olani indir onunla yap
Arkadaşlar kurmadiysaniz kurmayın kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mis gibi telefon donmaya, kasmaya başlamıştı ve şarjı su gibi akıp gidiyordu. Bugün miui 11 e geçtim telefon resmen kendine geldi.