berberat57 kullanıcısının son içeriği

1. berberat57

Yardım Netlix açılmıyor

Merhaba. Cihazımda twrp ve magisk manager yüklü ve sanirim bu yüzden Netflixte "Bu cihaz, uygulama tarafından desteklenmiyor" hatası veriyor. Cihaz bölgesini Hindistan yapmayı ve magiskhide ile Netflixten magiski gizlemeyi denedim ancak işe yaramadı. Ne yapmam lazım? Cihaz miui global 11.0.3...
  2. berberat57

Çözüldü Mi 8 lite hata

Android 10 Mi 8 lite cihazıma Rom - Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.3.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı linkindeki recovery olan zip dosyasını indirdim ve bu linkteki gibi kurmaya başladım.Yanlış yaptığım hiçbir şey yok ancak install kısmından kurmaya başladığımda kısa bir süre sonra şu hatayı...
  3. berberat57

Yardım Miui 11 son sürümü?

Merhabalar. Mi 8 lite cihazıma bugün twrp kurup magisk yükledim ve linkini bulabilirsem şu lanet miui 12.0.3 global rom dan kurtulup bundan önceki sürümüme dönmek istiyorum ama miui 11 in hangi sürümü olduğunu hatırlamıyorum yardımcı olabilecek var mı miui 11 in son güncel linkini atabilir...
  4. berberat57

Soru Cihazım rootlu mu

Merhaba. Cihazımın OEM kilidini açıp twrp yükledim ve izlediğim videodaki gibi magisk 20.4 ü kurdum ve telefonum sözde rootlandi ama sitede gösterdiğine göre rootlanmissa iki tane yeşil tık oluyormuş ama bende öyle göstermiyor. Cihazımın rootlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim.Mi 8 Lite
  5. berberat57

Yardım MIUI12 den MIUI11 e dönüş

Arkadaşlar bende mi 8 lite var ve miui12 ye guncelledigimden beri deli gibi şarj yemeyr başladı. Yardımcı olabilir misiniz miui11 e nasıl donebilirim.
Üst Alt