Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler şu konudan Recovery - Redmi Note 8 Pro - Twrp 3.3.1-0924 Tek Tuş Yükleme Aracı twrp yükledim telefonum bootloop'a girdi yardımcı olur musunuz?
Fastboota girebiliyorum.Telefon kendini restart atıp duruyor.
İyi günler telefonum global.Geldiğinde root ve twrp vardı yazılım günçelleştirmesinden sonra twrp ve root gitti root atmak için yeniden twrp atıp root kurdum ama şuan Bootloader kilidim açık mı ? Herhangi bi sorunda telefonumun yazılımını tekrar yükleyebilir miyim? Teşekkürler
1592596099
İlk...
İyi günler. PicsArt modlu apk indirmek istedim bi kaç siteden modlu apk indirdim ama hiçbirisi işime yaramadı sonra lucky patcher'a döndüm yamalayamadım eskiden hatırladığım freedom uygulaması vardı aynı işe yarıyan o da açılmadı.Bana uygulama içi satın alma uygulaması söyler misiniz ya da lucky...
Herkese merhaba arkadaşlar.Kolaylıkla ios 13.2 emojilerini telefonunuza magisk ile nasıl yükleyeceğinizi anlatıcam.
Öncelikle size uygun olan 2 dosyadan birini indiriyoruz.
Sonradan Magisk Manager'i açıyoruz.
Sol menüde modüller sekmesine girip + ikonuna basıp indirdiğimiz dosyayı...
Telefonum global 11.0.9 güncellemsi geldi yaptım ama root ve twrp gitmişti sonradan bu konudan Rehber - Redmi Note 8 - Magisk ile Root twrp ve root atma işlemi yaptım fakat telefon twrp modda kaldı çıkmıyor ne yapabilirim telefonun kilidi açıktı bu arada