BeratPlvc kullanıcısının son içeriği

1. BeratPlvc

MIUI 12 Mi 8 Lite Global Kararlı V12.0.3.0.QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Guncelleme geldi gitti bir sikinti varmı guncellemede?
  2. BeratPlvc

Rom [Android 10] Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.1.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Güncelleyiciye girin 11 e 3-5 kere ard arda basin sonra sag ustteki uc noktadan guncelleme oaketini seçin ve kurun.
  3. BeratPlvc

6gb ram ama alakaso yoktur onla facebookta da baktim herkez memnun
  4. BeratPlvc

Hocam indirdim kurdum ilk açılış biraz uzun sürdü ve ilk açılışta bı kasti cihaz ama sonradan gayet iyi bir şekilde kullanıyorum ama uzun kullanımda nasıl olur pil nasıl gider bilemem 1584729546 1584732007 Suan cihaza hard reset attim yok boyle bisey yuz tanima ve cekten hemen hemen eski...
  5. BeratPlvc

Anladım hocam herşeyin zevkini önceden alıyorsunuz garanti bitsinde bende farklı romlara gecicem inşallah iyi akşamlar 1584722441 Birde güncelleme geri çekilmiş bı sıkıntımı var acaba
  6. BeratPlvc

CraweL hocam romu denedinizmi acaba kasma donma veya pilde bir sıkıntı varmı?
  7. BeratPlvc

Soru Mi 8 lite android 10 çin için güncelleme verilmiş.

Hocamsizde de yüz tanımada bı yavaşlama varmı miui 11 den sonra ve siz android 10 kullanıyorsanız düzelme oldumu
  8. BeratPlvc

Evet biraz sabirsizimdir sizdede yüz tanımada yavaşlama varmı acaba yada android 10 da hizlanma
  9. BeratPlvc

Bunu indirsem oradan kurabilirmiyim cihazım global versiyon bl kapalı hiç ellemedim cihazı oradan yuklenmedi diyelim bl yi açıp kursam cihaz garantiden cikarmi acaba garanti servisim genpa 1584005899 Ota demek istedim otomatik çeviri yapmış
  10. BeratPlvc

Bende bu ve başka bir sitede daha gördüm ama bizle ilgili bişey yazmıyor.
  11. BeratPlvc

Bende öyle okudum hocam ama bize nezaman gelir gorucez.
  12. BeratPlvc

Teşekkürler hocam daha bişey yok sanırsam.
  13. BeratPlvc

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar Google ye mi 8 lite android 10 yazdığım zaman 4-5 saat önce Çin'de mi 8 lite için global android 10 verildiği yazıyor güncelleme bıze ne zaman gelir bir bilgisi olan varmı.
  14. BeratPlvc

Yardım Mi 8 lite rom ve bl kilidi

Teşekkürler hocam daha önce hiç rom kurmadım telefon nasilk utudan çıktıysa güncellemelerini yapıp kullanıyorum sanırım biraz daha beklememd dahaa mantıklı olur.
Üst Alt