BeratPlvc kullanıcısının son içeriği

1. BeratPlvc

Soru Mi 8 lite android 10 çin için güncelleme verilmiş.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar Google ye mi 8 lite android 10 yazdığım zaman 4-5 saat önce Çin'de mi 8 lite için global android 10 verildiği yazıyor güncelleme bıze ne zaman gelir bir bilgisi olan varmı.
  2. BeratPlvc

Yardım Mi 8 lite rom ve bl kilidi

Herkese iyi akşamlar cihazım mi 8 lite 128gb orijinal haliyle kullanıyorum ama pil süresi biraz az telefonu kapalı şarj ettiğimde 5-5:30 saat ekran süresi,açık şarj ettiğimde ise 6-6:30 saat ekran süresi alıyorum ben eu beta roma geçsem batarya sürem artarmi akıcılık vs artarmi ve cihazımın 15...
  3. BeratPlvc

Yardım Mi 8 lite sistem uygulamaları silme

Herkese iyi forumlar. Bir sitede şöyle birşey gördüm bu uygulamaları yapsam pil süreme etki edermi bu zararı olur mu ve en önemlisi de cihaz garanti dışı kalır mı?garanti servisim genpa. Şimdiden herkese teşekkürler.
  4. BeratPlvc

Yardım Mi 8 lite arka cam

Merhaba arkadaşlar cihazım mi 8 lite siyah internette satılan mavi arka camı telefonun üstündeki siyah arkacamin üstüne yapistirip kullanabilirmiyim olurmu,nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum. Konuyu yanlış yare actiysam kusura bakmayın
  5. BeratPlvc

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Hard reset atınca pil süresine faydası oluyormu farkedilecek şekildr
  6. BeratPlvc

Hocam pil tasarrufunu açınca ekran süresine nekadar etki ediyor
  7. BeratPlvc

Miui 11 reklamsız dediler bende müzik uygulamasına falan girince reklam çıkıyor hala sizde de öylemi
  8. BeratPlvc

Pilde iyileşme hisseden varmı
  9. BeratPlvc

bende pil böyle 1573127273 Sürekli olarak VPN açık okulda olduğum icin
  10. BeratPlvc

Evet bendede öyle 1573107190 Pilde bi fark hissediyormusunuz bence biraz daha iyi gibi yada pisikolojik
  11. BeratPlvc

Bendede 1-2 şey dışında değişiklik yok
  12. BeratPlvc

Yeniden güncellemeyi yüklemelimiyim yoksa böyle kalsa olurmu saatin yazı fontu falan değişmedi bende
  13. BeratPlvc

Benim 100% indi yeniden başlat dedim yüklenirken 65 te yeniden başladı eksik bişey kalmismidir yada bir sorun olusurmu
Üst Alt