Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam indirdim kurdum ilk açılış biraz uzun sürdü ve ilk açılışta bı kasti cihaz ama sonradan gayet iyi bir şekilde kullanıyorum ama uzun kullanımda nasıl olur pil nasıl gider bilemem
1584729546
1584732007
Suan cihaza hard reset attim yok boyle bisey yuz tanima ve cekten hemen hemen eski...
Anladım hocam herşeyin zevkini önceden alıyorsunuz garanti bitsinde bende farklı romlara gecicem inşallah iyi akşamlar
1584722441
Birde güncelleme geri çekilmiş bı sıkıntımı var acaba
Bunu indirsem oradan kurabilirmiyim cihazım global versiyon bl kapalı hiç ellemedim cihazı oradan yuklenmedi diyelim bl yi açıp kursam cihaz garantiden cikarmi acaba garanti servisim genpa
1584005899
Ota demek istedim otomatik çeviri yapmış
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar Google ye mi 8 lite android 10 yazdığım zaman 4-5 saat önce Çin'de mi 8 lite için global android 10 verildiği yazıyor güncelleme bıze ne zaman gelir bir bilgisi olan varmı.
Teşekkürler hocam daha önce hiç rom kurmadım telefon nasilk utudan çıktıysa güncellemelerini yapıp kullanıyorum sanırım biraz daha beklememd dahaa mantıklı olur.