Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar Google ye mi 8 lite android 10 yazdığım zaman 4-5 saat önce Çin'de mi 8 lite için global android 10 verildiği yazıyor güncelleme bıze ne zaman gelir bir bilgisi olan varmı.
Herkese iyi akşamlar cihazım mi 8 lite 128gb orijinal haliyle kullanıyorum ama pil süresi biraz az telefonu kapalı şarj ettiğimde 5-5:30 saat ekran süresi,açık şarj ettiğimde ise 6-6:30 saat ekran süresi alıyorum ben eu beta roma geçsem batarya sürem artarmi akıcılık vs artarmi ve cihazımın 15...
Herkese iyi forumlar.
Bir sitede şöyle birşey gördüm bu uygulamaları yapsam pil süreme etki edermi bu zararı olur mu ve en önemlisi de cihaz garanti dışı kalır mı?garanti servisim genpa.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar cihazım mi 8 lite siyah internette satılan mavi arka camı telefonun üstündeki siyah arkacamin üstüne yapistirip kullanabilirmiyim olurmu,nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.
Konuyu yanlış yare actiysam kusura bakmayın