beratgil kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Xiami redmi pro 5 g wifi baglantısı

Merhaba Arkadaşlar Telefonum 2.4 GHZ ne baglanıyor Ancak 5 ghz ne baglanmıyor . Ayarlar açık modemde Mobiil wifide 4. G olarak baglanıyor Ama wifide 5 ghz baglanmıyor yardımcı olabilirmisiniz
  2. B

Yardım Xiami redmi note 8 pro wi-fi

Merhaba arkadaşlar Redmi note 8 pro wi-fi bağlamak isterken bir türlü bağlanmıyor.proplem sebebi videosu altta Yardımcı olabilir misiniz
  3. B

Soru wifi sorunu

Arkadaşlar merhaba bugün öğlen cihazımda wifi sorunu oluştu. Bilgisiyarda wifi ile bağlanıyorum tıkırında çalışıyor Cihaza bağlandığımda ise ünlem işareti çıkyor . manuel gerekli bilgiler yazıyorum bağlanıyor Anca başka wifi bölgesine girdiğimde ise oradada ünlem çıkıyor halbuki tanımlıdır...
  4. B

Soru Note 8 Pro Ses sorunu

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 8 Pro model cihaz kullanıyorum.telefon görüşmelerim karşı tarafa çoğu zaman ses gitmiyor ,tam konuşurken telefon görüşmesi sona eriyor . Bu Proplemi nasıl çözebilirim. Teşekkür ederim
  5. B

Yardım Rn8p Bilgisayar Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar Xiaomi redmi note 8 pro telefon interneti den billgisayara bağlantı kuramıyorum. daha önce giriyordum.ama şimdi telefondan bilgisiyara bağlantı kuramıyorum.yardimci olabilir misiniz.
  6. B

Soru Redmi Note 8 Pro İnternet hızı yavaşlığı

Merhaba arkadaşlar Redmi Note 8 Pro model cihaz kullanıyorum, Benim hem wifi olsun hemde operatör interneti çok ağır çalışıyor,Normal bir whatşsap videoyu izlemek için en az iki üç dk bekliyorum,aynı cihazı kullanan arkadaş ise saniye de videosu açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim. Teşekkürler ,
Üst Alt