Beratdemirel kullanıcısının son içeriği

1. Beratdemirel

Yardım Miui 12 yeni kontrol panelini acilmama sorunu

Sanirim oyle Hocamij attigi konudaki cevaplarda ise yaramadi. Sanirim boyle kullanicam tesekurler
  2. Beratdemirel

Yardım Miui 12 yeni kontrol panelini acilmama sorunu

Dün cihazıma format attım. Daha önce açabildiğim yeni kontrol panelini şimdi açamıyorum aşağıdaki fotoğraftaki gibi ayarlarda malesef gözükmüyor. Lütfen yardım edin.
  3. Beratdemirel

Çözüldü Yurt dışı kayıtlı telefon ile Gmail'de oturum açamamak

Cok teşekkür ederim duzeldi.yalniz sizin attiginiz konudaki surum degilde 21.09.15 (080406-361652764) (210915089) bu surumu indirince duzeldi. Yapamayan arkadaslar faydalanabilir 1618255687 Cok teşekkür ederim duzeldi.yalniz sizin attiginiz konudaki surum degilde 21.09.15 (080406-361652764)...
  4. Beratdemirel

Çözüldü Yurt dışı kayıtlı telefon ile Gmail'de oturum açamamak

Geçen sene aldığım Redmi Note 9 yurt dışı kayıtlı telefonumun şifresini unuttum ve sıfırladım. Telefonu yeniden açabildim fakat artık Gmail oturumu açamıyorum sadece browserdan gizli sekmede oturum açabiliyorum. Yurt dışı kayıtı bozuldu mu diye kontrol ettim bozulmamış birini arayabiliyorum o da...
  5. Beratdemirel

Yardım Redmi telefonun açılırken mi logosunda takılı kalması

Telefonu 3 yıldır kullanıyorum bu sene ekranı kırıldı telefoncuya gönderdim geldiğinde yapılmıştı ekran ama mi logosunda takılı kalıyor araştırdım bricklenmiş sanırım, yeni rom indirdim pcden ama telefonun bootloader ını açamıyorum, pc ye adb vs programlarıda indirdim ama mi flashtan flashlamaya...
Üst Alt