Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba cihazım redmi note 12 pro 5g ruby mıuı 14.0.12 tmoeuxm a13 rom mevcut patch boot ile root atmıştım ama magiskte ayarlarda yapmamam gereken şeyleri yaptım stock boot flashladım rootu kaldırdım ve yeniden attım ama magisk ayarları olduğu gibi kaldı bunu nasıl düzeltebilirim romu yeniden...
Merhaba değerli forum üyeleri ve yöneticileri
laptopumda bir hdd var ve oldukça yavaş ssd geçmek istiyorum önerdiğiniz sata ssdler varmı ?
boyut 480gb yeterli 1000 tl civarı bütçem var araştırmadan almak istemedim çünkü internette bazı videolar gördüm ssd içinden flash bellek falan çıkıyordu...
Merhabalar cihazım redmi note 12 pro 5G son sürüm MIUI eu rom(TMOEUXM) vardı bugün hyperos güncellemesi geldi(UMOEUXM) bende denemek istedim ama beğenmedim veri kaybı olmadan geri dönüş imkanım varmı ?
bootloader kilidi açık
bilgisayar mevcut
cihaz magisk v27 rootlu
yardımlarınızı beklerim...
hocam şimdi mi flashtan rom flashlamayı denedim 841s oldu ve error : not catch checkpoints
(fastboot -s lock) flash is not done diye bir hata verdi ve cihaz hala açılmıyor mi yazısı ve recovery ile gidip geliyor bilginiz varmı
redmi note 12 pro 5g cihaz ruby romlu twrp yüklenmiyordu magisk patched ile root atmıştım birkaç gün önce
her şey yolunda giderken az evvel cihaz kapandı mi yazısında kaldı çöktü yani rom silindi bende hazırda aynı rom vardı girdim mi flashtan flashladım salaklığım tuttu ki clean and lock...
Merhaba Redmi note 12 pro 5G cihazımı kısa bir süre önce fake (smomixn) romdan orijinal (smomixm) roma geçirdim ve gerçekten şarjım fake roma göre çok daha hızlı bitiyor optimizasyon sorunları var cihaz ısınıyor vb. Elinde smomixn rom olan varmı yeniden fake roma geçebilmem için ? Veya smomixn...
merhabalar cihazım twrp almadığı için mevcut romu yeniden atmak istiyorum geçenlerde mi flash üzerinden attığımda failed demişti bende telefoncuma gittim oda dft ile rom attı eve gelip cihazı açtığımda şebeke olmadığını fark ettim *#06# yaptığımda sadece "SERİ NUMARASI ; UNKOWN" yazıyordu...