Berat00 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Xiaomi 17 renk soyulması

Evet hocam kırılmaz camını bile zar zor buldum 1779924522 Evet hocam kırılmaz camını bile zar zor buldum
  2. B

Bi çözümü yok değil mi hocam
  3. B

Buyurun hocam
  4. B

Cihazım yeşil renk xiaomi 17 cihazın üst kısmında beyaz beyaz boya atması gibi lekeler var ne kadar silsemde geçmedi konu hakkında bilgisi olan var mı
  5. B

Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

Isınma ben hiç hissetmedim hocam oyun oynayan birisi değilim kamera sosyla medya vs kullanıyorum
  6. B

Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

Hocam şuan da aktif olarak xiaomi 17 kullanoyorum 3 gün oldu alalı merak ettiklerini sorabilirsin
  7. B

Yardım Redmi note 14 pro plus fake rom

Herkese iyi forumlar bugün redmi note 14 pro plus cihaz aldım sanırım cihaz global değil ve güncelleme almıyor bu konu da yardımcı olacak birileri var mıdır şimdiden teşekkür ederim
  8. B

Soru Hyperos 3

Cihazım xiaomi 15 global rom yüklü hyperos 3 ne zaman dağıtılır
  9. B

Soru Mi 13t mi11 ultra

Cihazım xiaomi 13 t ve mi 11 ultraya geçmek istiyorum ne gibi farklılıklar olur ve geçmem mantıklı olurmu
  10. B

Yardım Xiaomi 13T hyperos

Merhabalar cihazım xiaomi 13T güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme görünmüyor fakat baktığım zaman hyperos güncellemesi dağıtılmış gibi görünüyor cihazım hala miui 14 te yardımcı olursanız sevinirim
  11. B

Yardım Xiaomi 13 rom

Merhaba cihazım Xiaomi 13 yurtdışı olarak aldım fakat içinde fake rom olduğunu farkettim IMEI gitmeden orjinal romuna nasıl dönebilirim yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  12. B

Soru Mi 11 lite 5g ne

Cihazım mi 11 lite 5g ne bootloader kilidini açmak istiyorum fakat 360 saat süre verdi bl kilidini anında açmanın bir yolu varmı yada süreyi daha çok kısaltmanın bir yolu varmı
  13. B

Yardım Xiaomi 13T Ses Kalitesi

Telefonum xiaomi 13t telefon görüşmelerinde sesin gitmesinde veya almamda bir sorun yok fakat video çektiğimde ses kalitesinde bi düşüklük var sorunun sebebi nedir sizce
  14. B

Yardım Redmi note 12 pro 5g güncelleme hatası

Telefonum redmi note 12 pro 5g güncelleme yeniliklerine bakmak istediğimde güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diye bi yazı var ayriyeten en son paketi indir dediğimde güncelleme indirilemiyor bir veya iki dakika bekleyip tekrar deneyin diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim sürüm...
Üst Alt