Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlar bugün redmi note 14 pro plus cihaz aldım sanırım cihaz global değil ve güncelleme almıyor bu konu da yardımcı olacak birileri var mıdır şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar cihazım xiaomi 13T güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme görünmüyor fakat baktığım zaman hyperos güncellemesi dağıtılmış gibi görünüyor cihazım hala miui 14 te yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba cihazım Xiaomi 13 yurtdışı olarak aldım fakat içinde fake rom olduğunu farkettim IMEI gitmeden orjinal romuna nasıl dönebilirim yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Cihazım mi 11 lite 5g ne bootloader kilidini açmak istiyorum fakat 360 saat süre verdi bl kilidini anında açmanın bir yolu varmı yada süreyi daha çok kısaltmanın bir yolu varmı
Telefonum xiaomi 13t telefon görüşmelerinde sesin gitmesinde veya almamda bir sorun yok fakat video çektiğimde ses kalitesinde bi düşüklük var sorunun sebebi nedir sizce
Telefonum redmi note 12 pro 5g güncelleme yeniliklerine bakmak istediğimde güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diye bi yazı var ayriyeten en son paketi indir dediğimde güncelleme indirilemiyor bir veya iki dakika bekleyip tekrar deneyin diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim sürüm...