Berat Tezer kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Şarj Sıkıntısı

Arkadaşlar telefonumda (Mi Max 2) şarj alma sorunu var ancak değişik bir sorum. Cihazı her seferinde ilk şarja taktığımda şarj alıyor ekranı geliyor ve tam şarj olmuş gibi şarj alımını kesiyor. Denedim, girik soketinde, şarj yuvasında kapokluk/kırılma vb sıkıntı yok. Bağlantıyı cihaz kendi...
  2. B

Yardım Nasıl Root atarım?

Teşekkürler
  3. B

Yardım Nasıl Root atarım?

Arkadaşlsr Root atmak istiyorum , bir nevi kabuğundan çıkmak isteyen civciv gibi :D Nasıl yaparım , pişman olur muyum
  4. B

Soru WhatsApp durum

Uygulamanın ayarlarına girip verileri temizle de ardından uygulamayı durdur ve 0dan giriş yap . Büyük ihtimalle düzelir düzelmezse izinlerine bak ihtiyacı olan bir izni kapamış olabilirsiniz
  5. B

Soru İp Adresi

Bi iç dış temizlik yapamaz mıyızhaha--
  6. B

Rom Mi 9t için çıkarılmış romlar listesi yapalım

Wow nasıl? Rom filan bahsettiğiniz terimler hakkında 3-4 kere soru sordum kimse cevap vermedi
  7. B

Rom Mi 9t için çıkarılmış romlar listesi yapalım

Bu romlar ne işe yarıyor onuda anlatırsanız bilgilenelim belki bilmeyenler vardır (kesinlikle bilmiyorm)
  8. B

Sohbet Tekinsiz Adam

Abi haklısın valla vermeden tek yumrukta canımı alacak gibiydi telefon ondayken soğuk ter döktü resmen bidaha asla koşarım kaçarım whew~~ 1565025456 Çok sağol
  9. B

Sohbet Tekinsiz Adam

Whatsaptan o IMEİ yerini alıp da attıysa o benden iyi bilirsiniz , ip adresini alıp atmış olmasın . Yada belki illegal işler için aramış olabilir mi? Telefonun ımei sini alıp kullanabilir mi bilmiyorum ama korkuyorum
  10. B

Sohbet Tekinsiz Adam

Merhaba , yaklaşık 5 dk önce evden bizim dükkana yürürken tekinsiz bir adam telefonu istedi birini arayacağım filan dedi . Açıkçası çekindi ve dakikam yok filan dedim ama ödemeli atarım dedi kısmen zorla telefonu aldı vermezsen zorla alır diye korkup verdim (yaş:16) . Telefondan 3-4 kişiyi aradı...
  11. B

Sohbet bu telefon alınır mı sizce?

Pişman olursan haber etmeyi unutma(umarım olmazsın)
  12. B

Aynen haklısınız
  13. B

Sabredin derken az daha para biriktirin demiştim , onun haricinde başka birşey ima etmedim. Alırken adam gibi birşey almak genellikle daha iyi sonuçlanır , 1564747548 Bende aynısı düşünüyorum
Üst Alt