Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonumda (Mi Max 2) şarj alma sorunu var ancak değişik bir sorum. Cihazı her seferinde ilk şarja taktığımda şarj alıyor ekranı geliyor ve tam şarj olmuş gibi şarj alımını kesiyor. Denedim, girik soketinde, şarj yuvasında kapokluk/kırılma vb sıkıntı yok. Bağlantıyı cihaz kendi...
Uygulamanın ayarlarına girip verileri temizle de ardından uygulamayı durdur ve 0dan giriş yap . Büyük ihtimalle düzelir düzelmezse izinlerine bak ihtiyacı olan bir izni kapamış olabilirsiniz
Abi haklısın valla vermeden tek yumrukta canımı alacak gibiydi telefon ondayken soğuk ter döktü resmen bidaha asla koşarım kaçarım whew~~
1565025456
Çok sağol
Whatsaptan o IMEİ yerini alıp da attıysa o benden iyi bilirsiniz , ip adresini alıp atmış olmasın . Yada belki illegal işler için aramış olabilir mi? Telefonun ımei sini alıp kullanabilir mi bilmiyorum ama korkuyorum
Merhaba , yaklaşık 5 dk önce evden bizim dükkana yürürken tekinsiz bir adam telefonu istedi birini arayacağım filan dedi . Açıkçası çekindi ve dakikam yok filan dedim ama ödemeli atarım dedi kısmen zorla telefonu aldı vermezsen zorla alır diye korkup verdim (yaş:16) . Telefondan 3-4 kişiyi aradı...
Sabredin derken az daha para biriktirin demiştim , onun haricinde başka birşey ima etmedim. Alırken adam gibi birşey almak genellikle daha iyi sonuçlanır ,
1564747548
Bende aynısı düşünüyorum