Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
beraozbal 'in en son etkinliği
B
beraozbal
,
Rom
Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
başlıklı konuya cevap yazdı.
lucas hocamın attıgı apkyı deneyin hocam, bu apkların bazıları çin tabanlı oluyor beğenmezseniz sıkıntı olursa eski sürümleri başka...
25 Mayıs 2025
B
beraozbal
,
Rom
hocam rom linki bu, ofox 11.1_6 miui önerilen recovery. ben perf kernel ile kullanmıstım pil için çok iyiydi %80 batarya sağlığımla 7-8...
24 Mayıs 2025
B
beraozbal
,
Rom
hocam aiter 6.1 aurora denemediysen deneyebilirsin baya güzel romdu batarya akıcılık vs
24 Mayıs 2025
B
beraozbal
,
Yardım
Boot.img gözükmüyor?
dd if=/dev/block/bootdevice/by-name/boot of=/sdcard/boot.img hocam bu kodu recoveryniz üzerinden terminale yazarsaniz boot img dosyası...
24 Mayıs 2025
B
beraozbal
,
Mod
Flag Secure Özelliğini Kapatma Modülü (Tekli Fotograflarda SS Almak)
magisk ayarlarından zygiski açıp lsposed flaslayin. yukarıda hocamın dediği varuns isimli gelistiricinin modulu var. disable flag secure...
23 Mayıs 2025
B
beraozbal
,
Haber
Play integrity API Çöktü
hocam bl kilidini kapatmanin işinde iyi olma ile alakası yok bunu tek komutla siz de yapabilirdiniz üstüne de para vermişsinizdir...
23 Mayıs 2025
B
beraozbal
Rom
konusundaki
joker80 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
A12 bir kac kere denedim ama aklımda kalan yok. beraozbal yakın zamanda denemiş olabilir. 1747836365 Eger umursuyorsaniz takipte kalın...
22 Mayıs 2025
B
beraozbal
,
Haber
Play integrity API Çöktü
evet hocam whatsapp sorununun nedeni zamanında modlu whatsapp kullanmak zaten, karalistede olduğumuz için whatsapp bize güvenmiyor o...
22 Mayıs 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt