benvesen27 kullanıcısının son içeriği

1. benvesen27

Çözüldü Telefon Açılmıyor Yardım Eder misiniz?

qualcomm_driver qualcomm sürücüsü https://dl-ssl.google.com/android/repository/latest_usb_driver_windows.zip adb sürücüsü bunları ku kardeşim
  2. benvesen27

Çözüldü Telefon Açılmıyor Yardım Eder misiniz?

http://dl.adbdriver.com/upload/adbdriver.zip kardeşim şunu indirip telefonu bağlayıp görünüyorsa Install a tıklar gerekli sürücüleri indiri inşallah görür 1591040123 bende bir mi5s plus var
  3. benvesen27

İpucu Brick Sorunlarına İlginç Çözüm

eyvallah kardeşim gözden çıkartılan telefonlar için denenmeli
  4. benvesen27

İpucu Brick Sorunlarına İlginç Çözüm

s3 mini anakartı 150 derecede 25 dk bekletimm vee sonuç başarılı plastik ne kadar sökülebilir aksamı varsa sökmek gerek clap~~clap~~highfive~~monkey~~ 1590941894 sanırım emmc deki yani hardisskte soğuk leehim vardı düzeldi
  5. benvesen27

Yardım Redmi note 8 pro Cihazım açılmıyor

telefonu tamirciye götürdüm mi yetkili hesap ile yazılım atılmıyordu eğer ister emmc takayım dedi tamir fiyatıda makul geldi telefon 1 haftadan beri kapalı biraz canım sıkıldı emmc parçasını araştıdım küçük kare bi çip cihazın harddiskiymiş bildiğimiz işlemci gibi bacakları var acaba...
  6. benvesen27

Yardım Redmi Note 8 Pro Android 10 Netflix HD Sorunu

Hocam o sorunu bende yaşıyordum 2 ay o şekilde kullandım ve cihazım bir gece kendiliğinden kapandı forundan arkadaşlar yardımcı oldu her yöntemi denedik tamirciye verdim buna yazılım atılmıyor dedi sonra telefonun içinde bir çip varmış hard mmc mi ne dedi tam hatırlamıyorum puan tamirde...
  7. benvesen27

kardeşimm olmadı sanırım uzaktan yöntem ile ytkili hesabı deniycem
  8. benvesen27

evet başka çaresi kalmadı
  9. benvesen27

eyvallah bir bakim
  10. benvesen27

malesef yaşam belirtisi yok bayram olmasa uğraşmam ama telefon lazım
  11. benvesen27

mi flash sptool birisi görse deniycem program görmüyor telefonu aygıt yöneticisinde görünüyor bi kaç saniy sonra geri kopuyor bağlantı farklı kablolar ile denedim
  12. benvesen27

128 lik madein india
  13. benvesen27

mi5s plusda işe yaramıştı ahhh snapdragon ısınmas güzelde işte :)
  14. benvesen27

denedim oda sonuç vermedi cihazın power tuşu kabloya bağlı değilken herhangi bi işlevi olmuyor dikkatimi çekti
  15. benvesen27

vallah herşeyi yaptım banamısın demiyor bu edl modda kafam takılı kaldım söktüm arka kapağı cımbız ile denedim gin sonuç alamadım :)
Üst Alt