Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://dl.adbdriver.com/upload/adbdriver.zip kardeşim şunu indirip telefonu bağlayıp görünüyorsa Install a tıklar gerekli sürücüleri indiri inşallah görür
1591040123
bende bir mi5s plus var
s3 mini anakartı 150 derecede 25 dk bekletimm vee sonuç başarılı plastik ne kadar sökülebilir aksamı varsa sökmek gerek clap~~clap~~highfive~~monkey~~
1590941894
sanırım emmc deki yani hardisskte soğuk leehim vardı düzeldi
telefonu tamirciye götürdüm mi yetkili hesap ile yazılım atılmıyordu eğer ister emmc takayım dedi tamir fiyatıda makul geldi telefon 1 haftadan beri kapalı
biraz canım sıkıldı emmc parçasını araştıdım küçük kare bi çip cihazın harddiskiymiş bildiğimiz işlemci gibi bacakları var acaba...
Hocam o sorunu bende yaşıyordum 2 ay o şekilde kullandım ve cihazım bir gece kendiliğinden kapandı forundan arkadaşlar yardımcı oldu her yöntemi denedik tamirciye verdim buna yazılım atılmıyor dedi sonra telefonun içinde bir çip varmış hard mmc mi ne dedi tam hatırlamıyorum puan tamirde...
mi flash sptool birisi görse deniycem program görmüyor telefonu aygıt yöneticisinde görünüyor bi kaç saniy sonra geri kopuyor bağlantı farklı kablolar ile denedim