bensen63 kullanıcısının son içeriği

1. bensen63

Yardım redmi 9t ekran yok

arkadaşlar elimde redmi 9t var ekran yok fastboot görüyor yazılım atmam gerekli yazılım bulamadım boot kilidi açık mı bilgim yok model no M2010J19SG
  2. bensen63

Rom Blissrom var mı ?

Arkadaşlar note 10 için güncel son sürüm bliss rom var mı veya bol özelleştirilmeli önereceğiniz rom var mı ?
  3. bensen63

Yardım Remote update hatasi

Arkadaşlar cihaz mi note 10 fastboot kaldı rom atmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor
  4. bensen63

Yardım Mi note 10 şarj soketi

Arkadaşlarım mi note 10 şarj soket flim arızalı nereden temin edebilirim
  5. bensen63

Soru Mi note 10 kronik sorunu var mı ?

Arkadaşlar mi note 10 lite aldım kronik sensör sorunu varmış bunu satıp mi note 10 almayı düşünüyorum acaba ondada kronik sorunu var mı ?
  6. bensen63

Yardım Facebook hesap

Arkadaşlar Facebook uygulamasında bana ait olabilicek hesapları sana kaldirabilirim hiç tanımadığım hesaplar çıkıyor Facebook uygulamasında girdiğimde hesabımı yazicagim zaman hemen altta sana ait olabilicek hesaplar çıkıyor kaldıramıyorum Google hesabımdan çıkış yaptım olmadı mı hesabından...
  7. bensen63

Çözüldü IMEI sorunu

Arkadaşlar uzaktan IMEI atabilicek biri var mı telefoncudan 2 sefer IMEI attım düzgün atamiyorlar telefon gece boştayken çok şarj sömürüyor 2 g alınca şebeke çekmiyor
  8. bensen63

Soru sahte numara

arkadaşlar bildiğiniz sahte numara veren uygulama var mı ?
  9. bensen63

Soru oppo find x

arkadaşlar oppo find x almayı düşünüyorumda bu cihaza imei atılıyor mu bilgisin olan var mı acaba
  10. bensen63

Yardım WhatsApp sohbet

Arkadaşlar WhatsApp yaptığım sohbetlerin yediğini almadan sohbetleri sildim geri getirmenin yolu var mi
  11. bensen63

Soru dt no 1 dt 78 saat

arkadaşlar elimde dt no 1 dt 78 saat var buna türkçe dil ve saat teması yükleniyor mu araştırdım birşey bulamadım
  12. bensen63

Çözüldü Yüz tanima

Arkadaşlar mi9t cihazımda yüz tanımayı etkinleştirdim gözüm kapalıyken kilidi açmıyor gözüm açıkken açıyor buda demek oluyor ki yüz tanıma diye birşey yok göz tanıma var sizdede öyle mi
  13. bensen63

Yardım Private DNS modu

Arkadaşlar miroomda private DNS modu nasıl kullaniliyor
  14. bensen63

Mod Xiaomi AOD Destekli Cihazlar İçin İstediğimiz Resmi Koyma

Kaldırdım değişen birşey yok yine bildirimler gelmiyor yazılımsal umarım duzelir
  15. bensen63

Mod Xiaomi AOD Destekli Cihazlar İçin İstediğimiz Resmi Koyma

Ayarlar bu şekilde ama bildirimler ortada yok
Üst Alt