Bensa kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım POCO X3 NFC Telefonun arka kamerası çalışmıyor GCAM kurumu nasıl yapılır?

Çıkıyor da güvenliği konusunda şüpheliyim bu site sizce güvenli mi LİNK 3 APK var sizce hangisini indireyim site güvenliyse
  2. B

Yardım POCO X3 NFC Telefonun arka kamerası çalışmıyor GCAM kurumu nasıl yapılır?

Telefonu sıfırlamak istemiyorum 3 yıldır kullanıyorum ve şifreleri yedeklemem çok uğraş verici ve uzun sürer fabrika ayarlarına dönmekten başka yolu yok mu acaba 1695065693 Güncel Gcam apk linkini nasıl bulabilirim kurulum videolarını baktım bulamadım
  3. B

Arkadaşlar 2 haftadır arka kemra çalışmıyor 128GB hafızanın tamamı dolunca arka kamerayı açınca ''Kamera bağlanılamıyor yeniden başlatın'' uyarısı almaya başladım telefonun hafızasını 68GB!a kadar düşürdüm bugün tesadüfen kamerayı açtım baktım düzelmiş sonra açılıyordu 10 dk sonra tekrar açtım...
  4. B

Sohbet Telefonu PC den kullanma yedekleme

Arkadaşlar poco X3 kullanıyorum bundan önce Huawei g8 kullanıyordum o telefonda hisuite diye bir uygulama vardı telefonu PC den kontrol edebiliyordum dosya aktarımı ve yedekleme yapılıyordum Xaomi ve poco telefonların da da Huawei hisuite benzeri uygulaması var mı ?
  5. B

Yardım Poco 3x NFC PİL SORUNU

Anladım geçişler biraz sertleşir ama rahatsız edici değil telefonu nasıl 3 G yaparım biliyor musunuz ?
  6. B

120 Hz den 60 düşürürsem bir sıkıntı olur mu ben oyun oynayan ve Sosyal medya kullanan biri degilim telefonda sadece telegram ve Discord gruplarına bakıyorum onun dışında YouTube a girersem öyle resimlerimde fazla yok ama böyle oluncaya insanın Moralı bozuluyor ilk zamanda telefon 120 Hz di yine...
  7. B

Arkadaşlar telefonu ilk aldığım zaman şarj 3 gün falan gidiyoruz şimdi 1 gün sonra gidiyor telefonun pil tüketimi süresine baktığım zaman %60 ekran olarak gösteriyor bunu nasıl düzeltebiliriz ekran niye uygulama ağrıdan çok şarj tüketiyor ? En çok şarap tüketen ikinci şey ise %10 ile Android...
Üst Alt