BenMustafaM kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Android 10 sonrası Paylaştaki Kopyala özelliğinin kaybolması

Redmi note 7 globalde android 10'na güncelledikten sonra paylaş kısmındaki kopyala bölümü yok. Telefonu sıfırladım. Geri geldi. Bir müddet sonra gitti. Nasıl düzeltilir?
  2. B

Rom Redmi Note 7 MIUI V10.3.10.0 PFGMIXM Global Rom Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Tel Sürümümden daha düşük sürüm de yüklüyebiliyor muyum? Yani destekliyor mu?
  3. B

Rom Redmi Note 7 MIUI V10.3.10.0 PFGMIXM Global Rom Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Nasıl araştıracağımı bilmiyorum. Genelde resmi üretici sitesinde destek bölümü olurdu. Oradan yapardım - cep telefonunda da - Burda birisi link vermiş. Ama neler geliştirildiği yazmıyor, Belkide mobilden açıldığından. Yol gösterirseniz sevinirim
  4. B

10.3.10 na Güncelleyince neler fark ettim yazmak istiyorum. Ekran süresi düşüşü sizde de aynı mı? Ekran süresi çok düştü güncelleyince. Önceden 8 saate yakın ekran süresi alırken şimdi 6 buçuk saat ekran süresi veriyor. Altı saat sayarsak yüzde yirmi beş ekran süresi düşüşü oluyor. Kamera da...
Üst Alt