benda_teme kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Arama kaydı yaparken "bu arama kaydediliyor" sesini devre dışı nasıl bırakabilirim

Arkadaşlar bunun bir cuzumu vardır mutlaka güvenlik bölümünden bu sabah onar dedim arama kaydet değişmiş dün de normal kendi kendine kayıt vardı karşıya arama kaydet demiyordu şimdi ise karsiyada arama kaydediliyor diyor bana yardımcı olurmusunuz arama ekranida değişmiş sank8 arayüz mu değişti
  2. B

Tema Jiyan VII Teması

MIUI 14 için de oluyormu hocam 1678636108 Merhaba arkadaşlar MIUI 14 için oluyormu bu tema harika gurunuyor gerçekten ve rica etsem bana onerebileceginiz bir tema varmı MIUI 14 için
  3. B

MIUI 12.5 Mi Note 10 / CC9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.5.2.0.RFDIDXM İndirme Bağlantıları

Twrp özerinde yükledim ne değişti anlamadım valla
  4. B

MIUI 12.5 Mi Note 10 / CC9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.5.2.0.RFDIDXM İndirme Bağlantıları

Yükliyen varmı ve bu sürümde degişen bişey varmı
  5. B

Mod Mi Note 10/Pro Miui 12 Gelişmiş Kamera Modülü

Bende kurdum çalışmadı Endonezya room sürüm 12.5 Android 11
  6. B

Recovery [Android 11] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro Tek Tuş TWRP

öncelikle herkese hayırlı bayramlar Bunu cüzen olmadımı arkadaşlar android 11 icin twrp root yapacaktım bu konuda yardımcı olabilir misiniz TLF zarar vermeden direk kurabilecegimiz bunu daha önce kurmuştum isimler degişik karma karışık olmuştu o yüzden yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin
  7. B

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Bunu direk 12.1. ostune< kurabilirmiyim kurulumda yapmam gereken bişey varmı format date buna benzer şeyler
  8. B

MIUI 12.5 Mi Note 10 / CC9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RFDIDXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar bende 12.5 yüklemek istiyorum bu konu hakkında yardımcı olur musunuz sıfırlanması gerekiyormu bilgisayar yok şuan direk twrp atıp kursam olurmu yoksa hepsinin silinmesi mı gerekiyor format dataa gibi rica etsem yardim.edermisiniz ne yapmam gerekli bu Endonezya Roma geçmek için twrp...
  9. B

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Abi twrp olarak bir fikriniz varmı önere.bilecegin bir sürüm android 11 sanırım kurulu şuan
  10. B

Evet bunlardan bahsediyorum hocam siz hangi yedekleme programını tercih ediyorsunuz ve şuan 12.5 herhangi bir sorun varmi acaba tşk
  11. B

Bende eu 12.1.3 stabil rom yüklü bilgilerimi kaybeden direk 12.5 nasıl yüklerim arkadaşlar twrp de yüklü degil
  12. B

Recovery Mi Note 10 Tucana Orange Fox Beta Kurulumu

şuan eu rom 12.1 yukledim şizin dedihiniz twrp ile actım tlf format data yaptım room yükledim acılcak şanırım cok tşk ederim allah razı olşun
  13. B

Recovery Mi Note 10 Tucana Orange Fox Beta Kurulumu

Abi bunun sonucunda imei gidermi lütfen bu konu hakinda yardımcı olun imei giderse bu durumda atma imkanım yok veya normal olarak açma imkanımız varmi sadece eskisi gibi tif açmak için ne yapabiliriz
Üst Alt