Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar konu varsa hepsine baktım ve uyguladım ama yinede twrp kurulmadı android 11 geçtikten sonra buyle sorun çıkarmaya başladı lütfen bu twrp kurmam için yardımcı olun 12.5 guncelrme geldi yüklenmiyor
Merhaba arkadaşlar Xiaomi mi not 10 var bende IMEI atarken 2 ci sim karta vodavone varken IMEI atıldı şimdi Turkcell koyarken şebeke gelmiyor ama Vodafone takarken sorun yok bu konu hakinda yardımcı olurmusunuz rica etsem nasıl Turkcell kartı aktif edicem
Merhaba arkadaşlar bu konu hakinda yardımcı olabilirmisiniz ben Endonezya rom kulaniyorum ses kaydı için şuan varsayılan ve sistemde olan yazılım bu şimdide yeni bitane geldi android 11 ve yazılım felan geldi bunu direk otodan geldi TLF rootlu ve magis twrp felan yüklü otodan nasıl geldi...
Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında bilgi aabilirmiyim verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür şimdi dün ben Endonezya rom yükledim 12.0.3 IMEI için rot attım rot twerepe vs var otomatik gunceleme alabilmem için ne yapabilirim yada yükleyeceğim yeni sürümde mesela (geldiğinde) 12.0.5 geldigi zaman...
merhaba hayırlı akşamlar arkadaşlar ben de xiaomi mi note 10 var arama kaydetme özeligi icin ve gercekten begendiniz room varmı yükliyecem ve yükleme bittikten sonra imei gidiyormu ben imei 1 ay önce atırdım botlaader kilidi felan acıktır bu konuda bana yardımcı olurmusunuz acaba arama kaydetme...
Öncelikle selam konuyu yanlış yere de açmış olabilirim bilmiyorum özür dilerim arkadaşlar otomatik ses kaydı olayını nasıl cüzecez bilgisi olan varmı lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana global versiyon yüklü mi 12.0.2 room kurma dışında bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmi...
Botloader kilidi acilmadan imei atilirmi atan varsa yardimci olurmu öcret neyse vericem bu konu hakinda cok bilgi sahibi degilim kilit açılmadan imei atilirmi veya atan varsa bana bu konuda yardımcı olurmu acaba yardimlarinizi bekliyorum
Sayın hocalarım abilerim biliyorum belki saçma gelicek ama ben global room kullanıyorum MIUI 11 geldi son ben bu global roomdan sıkıldım hem tema hem farklı uygulama ve program gibi çeşitli şeylerde hep sorun çıkarıyor sizden rica etsem Xiaomi mi 6 kulanicisiyim sizce hangi room kurmam gerekli...