Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bunun bir cuzumu vardır mutlaka güvenlik bölümünden bu sabah onar dedim arama kaydet değişmiş dün de normal kendi kendine kayıt vardı karşıya arama kaydet demiyordu şimdi ise karsiyada arama kaydediliyor diyor bana yardımcı olurmusunuz arama ekranida değişmiş sank8 arayüz mu değişti
MIUI 14 için de oluyormu hocam
1678636108
Merhaba arkadaşlar MIUI 14 için oluyormu bu tema harika gurunuyor gerçekten ve rica etsem bana onerebileceginiz bir tema varmı MIUI 14 için
öncelikle herkese hayırlı bayramlar Bunu cüzen olmadımı arkadaşlar android 11 icin twrp root yapacaktım bu konuda yardımcı olabilir misiniz TLF zarar vermeden direk kurabilecegimiz bunu daha önce kurmuştum isimler degişik karma karışık olmuştu o yüzden yardımcı olabilecek varsa lütfen yardım etsin
Arkadaşlar bende 12.5 yüklemek istiyorum bu konu hakkında yardımcı olur musunuz sıfırlanması gerekiyormu bilgisayar yok şuan direk twrp atıp kursam olurmu yoksa hepsinin silinmesi mı gerekiyor format dataa gibi rica etsem yardim.edermisiniz ne yapmam gerekli bu Endonezya Roma geçmek için twrp...
Abi bunun sonucunda imei gidermi lütfen bu konu hakinda yardımcı olun imei giderse bu durumda atma imkanım yok veya normal olarak açma imkanımız varmi sadece eskisi gibi tif açmak için ne yapabiliriz