bencan kullanıcısının son içeriği

1. bencan

Gcam Mi Note 10 Lite GCam Hakkında

Config dosyasını da paylaşabilir misiniz?
  2. bencan

Gcam Mi Note 10 Lite GCam Hakkında

Herkese selamlar arkadaşlar. Bir çok "GCam" kullandım. Fakat ya stabil değil yada vidyo modunda çekmeme problemi yaşadım. Mi Note 10 Lite modeline göre hem fotoğraf hem de vidyo kalitesi (geniş açıda vidyo çekim imkanı sunan) GCam yada muadili bir kamera uygulamasını paylaşabilir misiniz...
  3. bencan

Yardım Amazfit Verge Lite Koşu Hakkında

Arkadaşlar selamlar. Bugün koşu da test ederken 5-6 km arasında cihaz koşuyu sonlandırıyor. Bu sorun mudur? Nasıl çözebilirim?
  4. bencan

Soru Mi Note 10 Lite Kılıf ve Ekran Koruyucu Önerisi

Baktım falan aradığımı bulamadığım için konuyu açtım.
  5. bencan

Soru Mi Note 10 Lite Kılıf ve Ekran Koruyucu Önerisi

Başlıktan da anlaşılacağı üzere kılıf ve ekran koruyucu önerisi bekliyorum arkadaşlar sizlerden. Hali hazırda ekran koruycusu var. Lâkin bir kaç kılıf denemiş olsam bile, tam köşelerden koruyucu kalkıyor. İlk etapta sadece köşelerden kaldırmayan kılıf tavsiyesine de açığım. Şimdiden teşekkür...
  6. bencan

Sohbet Sohbet köşesi

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Antalya'da Xiaomi cihazlarımız için sitemizin aksesuarcısı var mıdır? Yada tavsiye edilebilecek bir aksesuarcı var mıdır?
  7. bencan

Sohbet Sohbet köşesi

Herkese selamlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Benim bir sorum olacak sizlere. Arayüzü ve kullanımı basit müzik programı önerebilir misiniz? Müzikleri telefona atıp dinliyorum ve kendi uygulamasında bazı müzik isimlerinde tuhaflık yaşıyorum.
  8. bencan

Gcam [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5

Emeğinize sağlık hocam. Android serüvenim öncesi merak ettiğim bir kamera uygulamasıydı. :)
  9. bencan

Tema Jiyan Colorful miui 11 / 12 uyumlu

Hocam temaya bayıldım gerçekten. MIUI 12 için link rica edebilir miyim?
  10. bencan

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Ben 1 aydır kullanıyorum. Evet ekran koruyucusu belki sıkıntı olabilir. Ama ben silikon ekran koruyucusu taktırdım gayet güzel oturdu. Sadece kılıf takarken dikkat etmek gerekiyor, çünkü ekran koruyucusu kenarlardan kaldırma ihtimali yüksek. Çoğu kılıfta da (orjinali dahil) kenarları 0'a 0 kesim...
  11. bencan

Selamlar arkadaşlar. Bugün dikey pozisyonda vidyo çektim. Fakat cihaz ısrarla yatay pozisyonunda gösteriyor. Onu nasıl çevirebilirim? Aradım taradım bulamadım yeri. :D
  12. bencan

Arkadaşlar selam. Cihaza silikon ekran koruyucu taktırdım. Fakat çoğu kılıf yanlardan koruyucuyu kaldırıyor. Yanlardan kaldırmayan kılıf öneriniz var mı?
  13. bencan

O zaman o riske hiç girmeden mutlu mesut devam edeyim en iyisi. :D 1601269220 Anladım hocam bir de dediğiniz gibi deneyeyim. Bir de önerdiğiniz ayarlar var mı? Daha performanslı batarya tüketimini gereksiz yoran eklentileri kapatmak vs. gibi.
  14. bencan

Cihazım yurtiçi cihazı.
  15. bencan

Herkese merhaba. Oyun oynayan birisi değilim. Buna rağmen MIUI 12 sonrası batarya performansı ve kamera kalitesi daha düştü gibi geliyor bana. MIUI 11'e dönme şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Üst Alt