Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar arkadaşlar. Bir çok "GCam" kullandım. Fakat ya stabil değil yada vidyo modunda çekmeme problemi yaşadım. Mi Note 10 Lite modeline göre hem fotoğraf hem de vidyo kalitesi (geniş açıda vidyo çekim imkanı sunan) GCam yada muadili bir kamera uygulamasını paylaşabilir misiniz...
Başlıktan da anlaşılacağı üzere kılıf ve ekran koruyucu önerisi bekliyorum arkadaşlar sizlerden. Hali hazırda ekran koruycusu var. Lâkin bir kaç kılıf denemiş olsam bile, tam köşelerden koruyucu kalkıyor. İlk etapta sadece köşelerden kaldırmayan kılıf tavsiyesine de açığım.
Şimdiden teşekkür...
Herkese selam arkadaşlar. Müziği telefona atarak dinlerim. Fakat başlıktan da anlaşılacağı üzere bazı harfler tuhaf görüntüde. Özellikle de ş,ı gibi harfler. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Herkese selamlar. İsmim Can. Aranıza Antalya'dan, Mi Note 10 Lite modeli ile katılıyorum. iPhone 6s'ten geçiş yaptım. Cihaz ile izlenimlerin gayet güzel yönde. :) Forumda oldukça geniş bir e-kütüphane gibi duruyor. Herkese iyi forumlar.. :)