Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konu için uğraşan ve emeklerini bizimle paylaşan tüm hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum mi 6 kullanıyorum miu 11 yükledim power shortcuts adlı programı yükledim yinede çalıştırmayı başaramamıştım konularda gezerken bir arkadaşın çift hat kullanımında birinci slotu kullanın ikinci...
aktif oldu sanmıştım yine aynı sorunu yaşıyorum bu wifi kullanarak arama yapın aktif olmuyor normalde beyaz olan yerin mavi olarak aktif olmuş olması gerekiyor ancak ne yaparsam yapayım beceremedim apn ye ims yapmaktan bahsetmiş arkadaş ancak bu konu hakkında bilgim olmadığı için ona müdehale...
global rom yükledim ve sorun çözüldü sadece anlayamadığım bi bug var wifi araması aktivasyon seçeneği açılıyor fakat aktif edemiyorum program sayesinde aktif oluyor muhtemelen ancak hiç birşekilde vowifi simgesi çıkmıyor ama şimdilik işimi görür diye düşünüyorum emeğinize sağlık
özür dilerim bakmadan araştırdım telefonum mi6 miu 10,3,4,0 sürümde en güncel hali buymuş yeni taşındığım evde telefon çekmiyor vowifi şart eğer yapmam gerekenleri sırasıyla detaylı yazarsanız çok sevinirim ayrıca telefonum türkiye kayıtlı garantisi bitti gerçi ama yinede içindeki romu...