ben23 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi 13 parmak izi sensörü sorunu

Mi 13 cihazımda parmak izi çalışmıyor ayarlar sekmesinde var ama bastığımda "parmak izi eklenemedi tekrar deneyin" diyor ve nabız ölçüyor parmağı okuyor ama ayarlardan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı
  2. B

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.27 Güncellemesi

hocam sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diye bi hata alıyorum çözümü nedir
  3. B

Hocam iki kere çıkarın derken anlamadım daha açık anlatir misiniz. Tesekkur ederim
  4. B

miui 8 global stable kurmak istiyorum
  5. B

Rom Global Stabil Güncelleme

arkadaşlar bi kaç sorum olacak; mi 4 kullanıyorum mıuı 7 6.5.27 beta yüklü ve ben mıuı 8 stable kurmak istiyorum hangi rmu öncelikle kuracam bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  6. B

ben mi4 kullanıyoruum tlf numda beta 6.5.27 miuı 7 yüklü ve ben miuı 8 kurmak istiyorum nasıl kuracam hangi romu kurmam gerekiyor
  7. B

İnceleme Miui 6.5.19 Güncelleme Özetleri

bide ben mi4 lte kullanıyorum mi4 3g le yüklüyeceğim sürüm faları olur u?
  8. B

Attığınız linke baktım bisey anlamadım nasıl yukleyecegimi bilmiyorum nasıl yüklenir anlatırsınız sevinirim yada link falan atın ordan bakarım. Tesekkur ederim
  9. B

Arkadaşlar ben mi4 kullanıyorum ama bu güncelleme gelmedi bana telefon 6.4.14 te kaldı
  10. B

Uygulama yüklenmedi sorunu

Ondan olamaz çünkü telefonda 4 gb yakın alan boş
  11. B

Uygulama yüklenmedi sorunu

SLM arkadaşlar ben mi4 kullanıyorum ve beta 6.4.14 yüklü internetten uygulama yada oyunları apk olarak yüklemeye çalışıyorum ana yüklenmedi hatası alıyorum yardimlarinizi bekliyorum.
  12. B

Miui 6.4.21 Güncelleme Özetleri

SLM mi4 kullanıyorum beta 6.4.14 yüklü ve bu güncelleme gelmedi bana hala nasıl yuklerim yardımcı olun
  13. B

Mİ4 Android 6.0.1 hakkında..

Arkadaşlar bende bu surume guncelledim ve piil cobuk bitiyor stabil surume dönmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum
  14. B

Yardım Mi4 6.3.31 Pil Sorunu

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve stabil surume dönmek istiyorum bu konuda yardımcı olacak kimse var mı yardımcı olun arkadaşla.
  15. B

Rehber Brick Olan Mİ4 Kurtarma/ Remote Partition Doen't Exist Hatası

SLM arkadaşlar ben mi4 telefonumu global 6.3.31 beta ya guncelledim ama memnun değilim stabil surume dönmek istiyorum. Hangi stabil romu yuklemem gerekiyor ve nasıl yuklerim yardimlarinizi bekliyorum.
Üst Alt