ben23 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Xiaomi 13 Şebeke sorunu

Evet denedim onlarda sıkıntı yok. Bende ki cihaz sıkıntılı ne olduğunu anlamadım
  2. B

Yardım Xiaomi 13 Şebeke sorunu

İyi günler İyi günler arkadaşlar. Bi kaç ay önce bende mi 13 aldım direnç kayıtlı ve şebeke konusunda hiç sıkıntı yoktu ama kaç gündür 4.5 çekmiyor ve bugün 4.5 şebekesi hiç gelmedi. Hat değiştim başka hat taktım cihaza hatla alakalı bı sorun değil.hat turkcel Yardımcı olacak arkadaşlar...
  3. B

Soru Xiaomi 13 Cihaz ve Direnç Deneyimleri

İyi günler arkadaşlar. Bı kaç ay önce bende mi 13 aldım ve direnç kayıtlı olarak aldım. Hiç sıkıntı yoktu ve telefon şu anda 4.5 hiç çekmiyor hat turkcel bi kaç gün önce biraz çekiyordu şimdi hiç şebeke gelmiyor sadece 3 g çekiyor. Hat değiştim hattımı başka cihaza taktım telefonda bı sikinti...
  4. B

Yardım Mi 13 parmak izi sensörü sorunu

Ben bu şekilde aldım sadece yapılabiliyor mu onu ogreek istiyorum. Yazılımsal mi donanimsal mi
  5. B

Cihazı yeni aldım ve direnç işlemi yapılmış
  6. B

Mi 13 cihazımda parmak izi çalışmıyor ayarlar sekmesinde var ama bastığımda "parmak izi eklenemedi tekrar deneyin" diyor ve nabız ölçüyor parmağı okuyor ama ayarlardan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı
  7. B

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.27 Güncellemesi

hocam sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diye bi hata alıyorum çözümü nedir
  8. B

Hocam iki kere çıkarın derken anlamadım daha açık anlatir misiniz. Tesekkur ederim
  9. B

miui 8 global stable kurmak istiyorum
  10. B

Rom Global Stabil Güncelleme

arkadaşlar bi kaç sorum olacak; mi 4 kullanıyorum mıuı 7 6.5.27 beta yüklü ve ben mıuı 8 stable kurmak istiyorum hangi rmu öncelikle kuracam bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  11. B

ben mi4 kullanıyoruum tlf numda beta 6.5.27 miuı 7 yüklü ve ben miuı 8 kurmak istiyorum nasıl kuracam hangi romu kurmam gerekiyor
  12. B

İnceleme Miui 6.5.19 Güncelleme Özetleri

bide ben mi4 lte kullanıyorum mi4 3g le yüklüyeceğim sürüm faları olur u?
  13. B

Attığınız linke baktım bisey anlamadım nasıl yukleyecegimi bilmiyorum nasıl yüklenir anlatırsınız sevinirim yada link falan atın ordan bakarım. Tesekkur ederim
  14. B

Arkadaşlar ben mi4 kullanıyorum ama bu güncelleme gelmedi bana telefon 6.4.14 te kaldı
  15. B

Uygulama yüklenmedi sorunu

Ondan olamaz çünkü telefonda 4 gb yakın alan boş
Üst Alt