Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler
İyi günler arkadaşlar. Bi kaç ay önce bende mi 13 aldım direnç kayıtlı ve şebeke konusunda hiç sıkıntı yoktu ama kaç gündür 4.5 çekmiyor ve bugün 4.5 şebekesi hiç gelmedi. Hat değiştim başka hat taktım cihaza hatla alakalı bı sorun değil.hat turkcel Yardımcı olacak arkadaşlar...
İyi günler arkadaşlar. Bı kaç ay önce bende mi 13 aldım ve direnç kayıtlı olarak aldım. Hiç sıkıntı yoktu ve telefon şu anda 4.5 hiç çekmiyor hat turkcel bi kaç gün önce biraz çekiyordu şimdi hiç şebeke gelmiyor sadece 3 g çekiyor. Hat değiştim hattımı başka cihaza taktım telefonda bı sikinti...
Mi 13 cihazımda parmak izi çalışmıyor ayarlar sekmesinde var ama bastığımda "parmak izi eklenemedi tekrar deneyin" diyor ve nabız ölçüyor parmağı okuyor ama ayarlardan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı
arkadaşlar bi kaç sorum olacak; mi 4 kullanıyorum mıuı 7 6.5.27 beta yüklü ve ben mıuı 8 stable kurmak istiyorum hangi rmu öncelikle kuracam bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum