Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu dememdeki neden bende senin gibi hiç anlamazdım bu işlerden telefonu sadece film izlemek whatsapp ta takılmak için kullanırım şaomi sağolsun rom atmayı twrp yüklemeyi imei işlerini eld mod vs. ( cihazı kitledim fabrika ayarlarına sıfırlayarak ) işlemlerini 1 gecede sınava çalışır gibi...
abi iyi geceler ben 2 hafta evvel mi8se aldım garantisiz plakalı o kadar pişmanımki aman diyim bulaşma faturalı al mümkünse 500 lira fazla ver faturan olsun danışağacın bir garanti merkezin olsun tekrar söylüyorum abi bulaşma şaomiye :D bende ilan koydum inşallah satılır
şimdi mi flash kullanmam gerekiyormuş işlemlerin aşamasını anlatabilecek var mı gözünüzü seveyim link atıpta şurda anlatılmış yazmayın - daha ilk defa telefon kurcalayan kardeşinize anlatır gibi anlatın telefon 1 gündür mi ekranında kaldı twrp olmadan sıfırlayınca rom siliniyormuş rom uçtu peki...