Bekow kullanıcısının son içeriği

1. Bekow

Yardım Mİ8SE Google kamera 7.0

mi8se eu 11.0.3 stabil için gcam varmı
  2. Bekow

Yardım mi8se portre modu fıstık yeşili :D

miui 11 eu stabildeyim arka kamerada portre moduna alınca ekran fıstık yeşili oluyor komple sorunu yaşayan ve çözenler yardımcı olabilir mi?
  3. Bekow

Yardım Telefon Fastboot ta Kalıyor

1 gündür telefonum kapalı bunu bu kadar açık ve net anlatan 1 kişi çıkmadı koca forumda :D kralsın
  4. Bekow

Yardım Garantili vs Klon plaka

hızlı baya
  5. Bekow

27w kaç dakikada şarj ediyor merak ettim 0dan 100 e
  6. Bekow

Sohbet Bu Hız Değeri Kötü mü?[Ookla]

iyi benim wifi böyle çekiyor
  7. Bekow

bunu dememdeki neden bende senin gibi hiç anlamazdım bu işlerden telefonu sadece film izlemek whatsapp ta takılmak için kullanırım şaomi sağolsun rom atmayı twrp yüklemeyi imei işlerini eld mod vs. ( cihazı kitledim fabrika ayarlarına sıfırlayarak ) işlemlerini 1 gecede sınava çalışır gibi...
  8. Bekow

abi iyi geceler ben 2 hafta evvel mi8se aldım garantisiz plakalı o kadar pişmanımki aman diyim bulaşma faturalı al mümkünse 500 lira fazla ver faturan olsun danışağacın bir garanti merkezin olsun tekrar söylüyorum abi bulaşma şaomiye :D bende ilan koydum inşallah satılır
  9. Bekow

Yardım mi8se cihazımı telefonun içinden fabrika ayarlarına sıfırladım

TAMAM yapayım senin dediğini ama mi flash diye birşey diyenler oldu çin romu kur dedi bi arkadaş gece senin dedğini mi yapayım açılırmı telefon
  10. Bekow

yapmaya şimdi imei gitmişmi oldu off offf hangi twrp yi kurayım 1571308451 kanka kesin imei gitmişmi oldu
  11. Bekow

şimdi mi flash kullanmam gerekiyormuş işlemlerin aşamasını anlatabilecek var mı gözünüzü seveyim link atıpta şurda anlatılmış yazmayın - daha ilk defa telefon kurcalayan kardeşinize anlatır gibi anlatın telefon 1 gündür mi ekranında kaldı twrp olmadan sıfırlayınca rom siliniyormuş rom uçtu peki...
  12. Bekow

Yardım mi8se cihazımı miui üzerinden fabrika ayarına döndüreyim dedim.. ah ahhh

şimdi twrp kurayım 1102 sonra twrp ekranını mı açayım mi flash tool nasıl kullanılır
  13. Bekow

sitede bulamadım uygun romu
  14. Bekow

yardımcı olan çıkar elbet :)
Üst Alt