Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 3 sorum olcak
1.-Benim telefonum poco f2 pro ama hala android 10 var güncelleme gelmiyor.
2.-Netflixte hd yayın izleyemiyorum widevine l3 olmuş telefon
3.-Rom yüklesem twrp üzerinden imei gider mi?
Not-İmei attırınca oldu bunlar bi de önceden hd izleyip android 11im de vardı
Merhaba, xiaomi mi 6 cihazımın ahizesinden çok az çıkıyor ve biriyle konuşurken illa hoparlörlere almak durumunda kalıyorum. Cihazım rootlu, herhangi bir app var mı sesini yükselebileceğim veya bir ayar var mı?
Sağ olun yorumlarınız için dostlar. Hepinizin dediklerini zaten yapıyorum. Şarjda kullanmıyorum, arkaplan işlemleri kısıtlı vb. Yani telefonu yoracak veya onu bozabilecek şeyler yapmıyorum lakin ısınıyor oyunlarda. Dediğiniz gibi yazılımdan kaynaklı olabilir. Bekleyip görücem.
Oyun dışında normal sosyal medya uygulamalarında ise hafiften bir ısınma oluyor lakin bunu, havaların ısınmasını ve elimin verdiği ısıyıda kattığım zaman doğal karşılıyorum. Teşekkür ederim size yorumunuz için.
Rom'um Global Rom, ısınmasının sebebi girdiğim oyunlar lakin kardeşimde galaxy j7 prime var onda ısınma yapmıyor. Bataryasında sorun yok 1 günü rahat çıkartıyor. Zaten telefonu bu siteden almıştım.
Merhaba sevgili dostlar. Telefonum xiaomi mi 6 ve aşırı derecede çok ısınıyor. 43 dereceye bile çıktı ve elimi telefonun arkasına dokundurduğumda bu sıcaklığı fazlasıyla hissediyorum. Sizde de böyle mi yoksa bir tek bende mi bu problem var? Tek bendeyse lütfen yardım adin :(