Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese iyi geceler öncelikle
Elimde arkadaşımın Redmi 5 Plus'ını açmaya çalışıyorum ancak telefonun verdiği tek tepki sadece şarja takınca bildirim ışığı yanıp sönüyor. Bazen bildirim ışığı sabit kalınca açılıyor ancak yaklaşık 1 haftadır cihaz bu şekilde dahi açılmıyor. Şuan arka...
herkese selam.. poco f2 pro telefonum için miui 13 android 12 eu beta güncellemesini pc aracılığı ile fastboot tan başarılı bir şekilde yaptım . Şu an Eu 22.1.6 sürümü yüklü. Son sürüm olan Eu 22.1.13 sürümünü de indirdim aynı şekilde yükledim ancak telefon acılmadı ve twrp ye attı sürekli. ben...
Herkese iyi günler Mİ6X cihazımda kameraya bağlanılamıyor hatası geliyor
üzerinde mi globe 6 18 var magisk de sdm660 camera all in one açtım mixplorer den kod ekleyerek camera2api açtım ancak hala kamera yok yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar sanırım yolun sonuna geldik :D
arkadaşlar brick olmuştu mitool ile rom atarken sparcelist error hatası veriyorudu internette çözüm ararken bu video ya denk geldim ve uyguladım flash attı 106 saniye sonra hata verdi ama adam bu sıkıntı değil eğer telefon kapanırsa siz romu attınız...
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Poco F2 Pro cihazım brick oldu Xioami Mİ tool dan stock rom kurmak için yaptım tgz uzantılı dosyayı indirdi kurdu sonra bu hata da kaldı yardımcı olabilecek varmı acaba
Poco F2 Pro cihaza mi globe rom indirdim twrp üzerinden atmak istediğimde /system cannot be mounted yazıyor hata veriyor orda takılı kalıyor wipe kısmında da system gözükmüyor fastboot eng rom atmak istediğimde de mi flash da crclist error hatası veriyor yani burada takılı kaldım yardım...
Herkese hayırlı bayramlar
Mi6X telefonuma AİCP Rom kurdum romda sıkıntı yok ancak root attığım zaman Mİ yazısı sürekli tekrarlanıyor kısır döngüde kalıyor
F2FS destekleyen kernel de kurdum ancak yine olmadı sorun nedir
teşekkür ederim ..
İyi akşamlar herkese.
Xiaomi Mi6X cihazımda sürekli 3G de Turkcell hat kullanıyorum. Normal şehir merkezinde full çekiyor ancak herhangi bir konum değiştirmeme rağmen 3G 1dişe kadar düşüyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor
Ayni sorun evdeki Redmi Note 8 de de mevcut ( Bu da Turkcell )...
İyi akşamlar
Mi6X cihazımda son sürüm miglobe kurulu ama adım Sayar bir anda bozuldu hiçbir şekilde artmıyor hep 0 adım
Eskiden sorunsuz çalışırdı
Yaptığım şeyler sağlık uygulamasının verilerini temizlemek romu güncellemek
Ancak sorun hala devam ediyor ne yapmam lazım
Teşekkür ederim
Forumda teknoloji konusunda tecrübeli hocalarim var :D onlara bı sorum olacak
Dün Game garaj dan aquarius 5AN modelini konfigürasyon la aldım özellikleri
İnno3D GTX 1660 twin X2 6gb
16gbb DDR 4 3200mhz
AMD Ryzen 5 3500X 4.1ghz 35mb
Asus B450-M Dragon 3466mhz
Pioneer 3200/2000 512gb m.2
Bu...
iyi günler hocalarım
Uzun zamandır cihazımı F2FS dosyalama sistemi ile kullanıyorum telefonda gözle görülür bir hızlanma var ama benim sorum cihazdaki bu performan artışının pile etkisi nedir
İkinci bı sorum F2FS destekleyen kernel indirdim bu kernel 64hz ekran yenileme hizmeti veriyor bunun...
İyi akşamlar hocalarım
Telefonu TV ye yansıtmak istediğimde telefon bağlantısı yapılıyor da kalıyor eskiden bu sorun yoktu wifi ve Bluetooth da açık ancak hiçbir türlü bağlantı kurulmuyor yardımcı olursanız sevinirim
İyi akşamlar hocalarım
(Jasmine sprout)Telefonu 6X(wayne) çevirdim
İnternetten herhangi bir AOSP romu (Wayne için olan) indirdiğim de hiçbir twrp bu romları kurmuyor orange Fox da da denedim ama aynı şey anti roll back ile ilgili olabilirmi öyleyse arb testi yaptığımda anti 4 çıkmıştı yani arb...
İyi akşamlar hocalarım. Miui'in stock mesajlar uygulaması sürekli durduruluyor internetten başka APK da indirdim fayda etmedi telefona hiçbir şekilde mesaj gelmiyor sorun nedir teşekkür ederim.