beker3761 kullanıcısının son içeriği

1. beker3761

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Bende wipe yaptıktan sonra diğer sorunlar düzeldi, sadece bir programda sorun devam ediyor hocam. Aynı uygulamayı kullanipta sorun yaşayan varmi merak ettim. Edit: Sorun uygulama kaynaklıymış, farklı cihazda da hata veriyor. Son sürümde başka bir soruna rastlamadım.
  2. beker3761

Üstadlar son sürümde bazı uygulamalarda çökme sorunu yaşıyorum, örnek olarak istanbul kart uygulaması kullanıcı giriş ekranında çöküyor. Sorun bende mi anlamıyorum, aynı sorunu yaşayan var mı? Not: wipeları yaptım, uygulamayı sıfırdan kurdum sorun devam ediyor.
  3. beker3761

Mod [YENI] [Android 11/ 10 / 9 / 8] Dolby Digital Plus v7.3

Magisk ile çalıştığı için magisk ile birlikte yükleyin demek istemiş, ikisini de twrp'den yüklemeniz gerekiyor. Çalışmıyorsa farklı sürümleri deneyebilirsiniz.
  4. beker3761

Magisk kurulum desteği yok, twrp'den install bölümüne girip dosyayı seçerek kurabilirsiniz.
  5. beker3761

Twrp'den kurmayı deniyorsunuz değil mi? Eğer twrp'den kurulumda hata veriyorsa zip dosyası bozuktur.
  6. beker3761

Dosya ismini değiştirin, örn: dolby.zip gibi basit bir isim verin.
  7. beker3761

Bir önceki sürümü kullanıyorum, 9.8.1 henüz deneme fırsatım olmadı.
  8. beker3761

Mi 6 aldığım günden beri şarjın en uzun dayandığı eu beta sürümü, en son yayınlanan sürüm oldu arkadaşlar. Birkaç önceki versiyonda 8 saati görünce şaşırmıştım, bu sürümde yook artık dedirtti gerçekten. Elinize sağlık eu beta geliştiricileri, ayrıca konuyu güncel tutan Koçara hocam senin de...
  9. beker3761

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Hocam benim başıma farklı bir şekilde geldi, apn ayarlarını değiştirdiğimde oldu, düzeltmeme rağmen internete bağlanmadı. Bende tüm apn ayarlarını silip, mobil uygulamadan ayarları tekrar göndermesini sağladım ve düzeldi, umarım işinize yarar.
  10. beker3761

Tema On The Road (Tema Markette Yayında) Ottoman

Elinize sağlık gerçekten çok başarılı bir tema olmuş, uzun süre sonra tema değiştirme gereği hissettim. Gözüme takılan tek eksik, uygulama kasasına girince arka plan blur olmadığı için, uygulama simgeleri ve arka plan bütünleşiyor ve göz yoruyor(renkli duvar kağıdını kullanırken). Bu eksik...
  11. beker3761

Yakında, " biri benim hayatımı yaşasın bana da anlatsın, sorun yoksa ben de denerim." diyenler türeyebilir. :D
  12. beker3761

Her yeni sürümde sorun var mı diye soran arkadaşlar, bir kez olsun sormadan yükleyip deneyimlerinizi, gördüğünüz eksikleri paylaşıp foruma katkıda bulunsanız ne güzel olmaz mı?
  13. beker3761

Video Mi 9 SE : Stok vs GCAM - Fotoğraf ve Video Karşılaştırması

Stok kameranın bariz daha iyi çekmiş olduğunu düşünüyorum, buna da etken olan doğru pozlama ve renk dengesinin stok kamerada daha doğru olması. Gcam yaklaşık -0,8 ev'de çekim yapmış gibi görünüyor, bana doğal gelmedi ayrıca kontrast arttırdığı için renklerde doğal değil. Mi6'da bunun tam tersi...
  14. beker3761

Mod [MIUI][7.1/8/9]DOLBY KURMA ÇABASI

Sadece kablolu kulaklıklarda çalışıyor, bluetooth kulaklıklarda ses efektleri menüsü pasif olduğu için işe yaramıyor. Bluetooth kulaklık kullananlar için Dolby ya da Viper Fx öneririm.
  15. beker3761

Çözüldü Mi9 Mobil Ödeme Sıkıntısı NFC

Bende akbank direkt kullanıyorum aynı sorunu yaşadım, ayarlarınızda eksik yok. Müşteri hizmetlerini arayıp kartınızı şifresiz işlemlere açtırmanız gerekiyor, kartın bakiyesinin belli bir kısmını(50-80 TL arası) şifresiz işlemler için bloke edecekler, bu sayede temazsız ödeme yapabileceksiniz...
Üst Alt