Behsam kullanıcısının son içeriği

1. Behsam

HyperOS Xiaomi 13T Pro Hyper Os güncellemesi

Merhaba Xiaomi 13T Pro Hyper Os oto güncellemesi nezaman gelir?
  2. Behsam

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite EU Room 12.5.1

Merhaba arkadaşlar Benim Mi Note 10 Lite cihazımda eu 12.5.1 room yüklü.Kötü çalışmıyor ama bazı özellikler yok.Mesela kamerada gelen cloun özelliyi yok.Başka olmayan özelliklerde varama Şuan bu özelliyi istedigim için bunu yazdım.
  3. Behsam

Rom MI Note 10 Lite xiaomi.eu

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V12.1.1.0.RFNMIXM_v12-11.zip/download Merhaba Bu sürümü kuran oldumu Varsa kuran hatalar hakqda bilgi verirseniz çok iyi olur Teşekkür ederim
  4. Behsam

MIUI 12 MI Note 10 Lite Android

Merhaba Arkadaslar Xiaomi.eu Android 11 12.1.1 romu bugun yenilemis. Yenilenmis romu kuran olursa lutfen iyi olmusmu ,yoksa ginede ayni hatalar varmi diye yazarsa cok hos olur Tesekkur ederim
  5. Behsam

Soru MI Note 10 Lite MiuiMix 12.1.1

Merhaba arkadaslar MiuiMix 12.1.1 rom kuran varsa ,nasil calisiyor,kurmaya deyermi deymezmi yazarsaniz cik iyi olur. Ben dahil kurmak isteyen arkadaslarda bilgilenmis olur. Tesekkur ederim
  6. Behsam

Soru Mi Note 10 Lite için 12.5 Miui güncellemesi nezaman gelir

Mi Note 10 Lite için 12.5 Miui güncellemesi nezaman gelir ?
  7. Behsam

Yardım Always On Display

Salam Arkadaslar Benim Redmi Note8 de xiaomi.eu dan miui 12 beta rom var bunun icin Herhangi bir dosaya varmiki ben Always on display aktif olsun. yardimci olursaniz cok memnun olurum
Üst Alt