Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar forumdaşlar. Poco X3 Pro için resmi stabil Endonezya Rom V12.5.1.0.RJUIDXM Android 11 Recovery ve Ota bağlantı linkleri aşağıdadır. Fastboot bağlantısı linki daha sonra eklenecektir.
Recovery Rom İndirme Bağlantısı...
Merhaba arkadaşlar, Custom Eu Rom'u taban alarak yapılan ve Eu Rom'a göre daha akıcı olan, gereksiz google ve xiaomi uygulamalarının olmadığı, reklamlardan arındırılmış MiuiMiX v12.5.2.0 bağlantısını aşağıya ekliyorum.
Aynı zamanda rom stok miui arama ve mesajlaşma uygulaması ile geliyor. Rom...
Merhaba arkadaşlar, Global Rom'u taban alarak yapılan ve gereksiz google ve xiaomi uygulamalarının olmadığı, reklamlardan arındırılmış Custom Eu Rom bağlantısını aşağıya ekliyorum.
Aynı zamanda rom stok miui arama ve mesajlaşma uygulaması ile geliyor. Rom twrp üzerinden flashlanmalıdır.
İyi...
Merhaba arkadaşlar, Global Rom'u taban alarak yapılan ve gereksiz google ve xiaomi uygulamalarının olmadığı, reklamlardan arındırılmış Custom Eu Rom bağlantısını aşağıya ekliyorum.
Aynı zamanda rom stok miui arama ve mesajlaşma uygulaması ile geliyor. Rom twrp üzerinden flashlanmalıdır.
İyi...
Merhabalar forumdaş dostlar. Poco X3 Pro için resmi stabil Endonezya Rom V12.0.3.0.RJUIDXM Android 11 Recovery ve Fastboot yükleme bağlantıları aşağıdaki linktedir.
Recovery Rom İndirme Bağlantısı...
Merhabalar,
Bu romun kullanıcıları için beklenen Mart ayı güvenlik güncelleştirilmesi geldi. Aşağıda Recovery ve Ota güncelleme adresleri bulunuyor. Fastboot modu gelince onu da ekleriz inşallah.
Ota Güncelleme Bağlantısı...
Redmi Note 9 Pro
Endonezya Kararlı Rom
V12.0.4.0 QJZIDXM
Endonezya Romu bilen bilir arkadaşlar. Bu son sürümü gerçekten çok kullanışlı. Batarya süresi müthiş artmış ve netflix HD olmuş. Google programları veya stok programları bilgisayar yardımı ile cmd ekranından kaldırmak mümkün.
Ota Rom...