Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşımda olan problem; kutu açılımı yaptıktan sonra jelatini kendisi söktü ve birkaç saat kullandıktan sonra ekranda çizilme gözükmemesine rağmen kılcal çizikler beyaz ekranda bariz belli oluyor. camın altında olmuş gibi. bende de aynı problem boy gösterdi. Kılcal çizik değil ama benek gibi...
Yaklaşık bir hafta önce Mi Note 10 Pro aldım. Bildirimler ayarlarından gelen bildirimlerin kayan ekranda. kilit ekranında ve rozet olarak gözükmesini ayarladım. Ayarlar bittikten sonra kayan bildirimleri temizleyince rozetten de kayboluyor.Tuş kilidinden gelen bildirim de aynı şekilde oradan...
Kurulu Rom ile devam edersem gelen güncellemeleri alabilecek miyim ? Global de ne ise o kalsın isterim tavsiyen nedir ?
1581727197
Teşekkür ederim sağ olun.
Hayır Irak'tan getirten bir telefoncudan aldım. MIUI sürümü MIUI Global 11.0.13 Kararlı altında 11.0.13(PFDEUXM) yazıyor tıklayınca ise: Gerekli değili siz zaten bir geliştiricisiniz diyor. ve aldığım telefoncu bana ait hattı telefonu takıp kilidini açmamız gerekiyor 1 hafta sonra ise kayıt...
Mi Note 10 Pro Kullanıcısıyım, Artısıyla eksisiyle yorumlamak istiyorum..
Öncelikle cihaz ağır daha öncesin de hafif ve ince telefon kullanıyorsanız alışmanız zaman alır. Video izlerken bir noktadan sonra tutulmayacak ağırlığa geliyor.
Kutudan çıkar çıkmaz kendi jelatini çıkardım ben çıkardım...
Öncelikle cihaz ağır daha öncesin de hafif ve ince telefon kullanıyorsanız alışmanız zaman alır. Video izlerken bir noktadan sonra tutulmayacak ağırlığa geliyor.