Bedran47 kullanıcısının son içeriği

1. Bedran47

Yardım Kılcal çizik ve benek pixel

Arkadaşımda olan problem; kutu açılımı yaptıktan sonra jelatini kendisi söktü ve birkaç saat kullandıktan sonra ekranda çizilme gözükmemesine rağmen kılcal çizikler beyaz ekranda bariz belli oluyor. camın altında olmuş gibi. bende de aynı problem boy gösterdi. Kılcal çizik değil ama benek gibi...
  2. Bedran47

Soru Konu iptal

.
  3. Bedran47

Yardım Bildirim rozetleri.

Yaklaşık bir hafta önce Mi Note 10 Pro aldım. Bildirimler ayarlarından gelen bildirimlerin kayan ekranda. kilit ekranında ve rozet olarak gözükmesini ayarladım. Ayarlar bittikten sonra kayan bildirimleri temizleyince rozetten de kayboluyor.Tuş kilidinden gelen bildirim de aynı şekilde oradan...
  4. Bedran47

Sohbet Mardin'den Selamlar

Kurulu sürüme devam edince Türkiye garantili Mi note 10 pro ile benim telefon arasındaki güncelleme versiyon farkı olur mu ?
  5. Bedran47

Kurulu Rom ile devam edersem gelen güncellemeleri alabilecek miyim ? Global de ne ise o kalsın isterim tavsiyen nedir ? 1581727197 Teşekkür ederim sağ olun.
  6. Bedran47

Hayır Irak'tan getirten bir telefoncudan aldım. MIUI sürümü MIUI Global 11.0.13 Kararlı altında 11.0.13(PFDEUXM) yazıyor tıklayınca ise: Gerekli değili siz zaten bir geliştiricisiniz diyor. ve aldığım telefoncu bana ait hattı telefonu takıp kilidini açmamız gerekiyor 1 hafta sonra ise kayıt...
  7. Bedran47

Orjinal olduğu nereden anlayabilirim ?
  8. Bedran47

Teşekkür ederim. biraz araştırdım da ben Kararlı global versiyonunu kullanıyormuşum.
  9. Bedran47

Forumda rom yükleme ile ilgili sorular var. Ben kendi telefonuma yüklemem geren rom var mı gelen güncelleme dışında
  10. Bedran47

Rom'un ne olduğunu bilmiyorum.
  11. Bedran47

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Mi Note 10 Pro Kullanıcısıyım, Artısıyla eksisiyle yorumlamak istiyorum.. Öncelikle cihaz ağır daha öncesin de hafif ve ince telefon kullanıyorsanız alışmanız zaman alır. Video izlerken bir noktadan sonra tutulmayacak ağırlığa geliyor. Kutudan çıkar çıkmaz kendi jelatini çıkardım ben çıkardım...
  12. Bedran47

Rehber Mi Note 10 Pro Kullanıcısı olarak..

Mi Note 10 Pro Kullanıcısıyım, Artısıyla eksisiyle yorumlamak istiyorum.. Öncelikle cihaz ağır daha öncesin de hafif ve ince telefon kullanıyorsanız alışmanız zaman alır. Video izlerken bir noktadan sonra tutulmayacak ağırlığa geliyor. Kutudan çıkar çıkmaz kendi jelatini çıkardım ben çıkardım...
  13. Bedran47

Üst Alt