bedoripp kullanıcısının son içeriği

1. bedoripp

İnceleme Poco x3 Pro ve Mükemmel güncellemesi

Hocam Globaldeyim bu gün 12.5.7 güncellemesi aldım sadece sanal bellek özelliği geldi başka birşey yok
  2. bedoripp

Soru Poco X3 pro Güncelleme

Teşekkürler
  3. bedoripp

Soru Poco x3 pro ekran süresi

Arkadaşlar ekran süresi iyi mi değil mi pek anlamıyorum ama mobil veri wifi karışık + pubg oynadım biraz ve sonuç böyle. 12.0.6 global romdayım 12.5.4.0 geldi ama güncellemedim sizce güncellemeli miyim?
  4. bedoripp

Soru Poco X3 pro Güncelleme

Merhabalar dün Poco x3 pro satın aldım 12.0.6 global olarak aldım gayet stabil ama 12.5.4.0 güncellemesi geldi Güncelleme önerilir mi hata vs. Var mı bilgilendirebilir misiniz?
  5. bedoripp

Çözüldü V12.5.4.0 RJUMIXM ne anlama geliyor?

Mükemmel anlattınız teşekkürler ederim
  6. bedoripp

Çözüldü V12.5.4.0 RJUMIXM ne anlama geliyor?

Arkadaşlar telefonum globalmi avrupa mı hindistan mı bilemiyorum bu RJUMIXM ne anlama geliyor
  7. bedoripp

Rehber POCO X3 NFC || Rehber -- Kernel -- Mod -- Rom

Teşekkürler X3 proya geçtim 🥰
  8. bedoripp

Rehber POCO X3 NFC || Rehber -- Kernel -- Mod -- Rom

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim oyunda performans gösterir mi diğer romlara göre ?
  9. bedoripp

Oyun Pubg 120 hz 90 fps ultra hd ses süper akıcılık.

Merhaba kullandığınız rom linki ve kurulum bilgileri video vs. Varsa atabilirmisiniz deneyeceğim
  10. bedoripp

Yardım Oyun Performansı için en iyi ROM ? Poco x3 NFC

Beyler poco x3 nfc kullanıyorum oyunlarda hiç verim alamıyorum telefon aşırı ısınıyor ve kendi kendine bir yerlere basmaya başlıyor bunun romdan kaynaklandığına eminim eea romundayken böyle birşey yoktu (kendi kendine bir yerlere basmıyordu) ama yine aynı endonezya kararlı romundayım 12.5.1 oyun...
Üst Alt